Durerea unei pierderi de sarcina (26)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joahnna spune:

Scuzati intarzierea cu care va scriu.. m-au intristat vestile proaste din ultimul timp si imi pare rau de fetele care au ajuns aici.
Va multumesc (cam cu intarziere) ca v-ati ganditit la mine si vreau sa va spun ca dupa primul test de amnio totul este ok cu noi . Rezultatul final il am intr-o saptamana sau doua ..sper sa nu schimbe ceva pana atunci. Flavia poti sa ma treci pe lista cu carucior roz…in caz ca mai esti in zona . Ma alatur si eu fetelor pentru galerie Nastere usoara !
Va pe toate .
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Liana30, mersi ca scosesi fundul butoiului. Am iesit din el, nu asa repede, dar oricum. Merci frumos. Optimismul tau e contagios. Te pup.

Teo, ai dreptate intradevar, daca noi nu ne gandim la puiutii nostri atunci cine. Dar e greu, e foarte greu. Ma bucur ca au iesit actele pentru gradinita. Ai grija sa nu te obosesti prea tare cu amenajarea.

Irene buna idee cu cartea. Cred ca ar ajuta multe femei, mai ales ca psihologi buni nu prea sunt.

Mav ma bucur tare mult ca sunteti bine. Sa dea Dumnezeu sa fie bine si in continuare.

Michelle ma bucur ca nu te mai stresezi, poate asa o sa se intample minunea. Oricum eu iti doresc sa se intample luna asta pentru ca nu vreau sub nici o forma sa ti-o iau inainte. Data trecuta am avut norocul (sau ghinionul?) sa raman gravida in prima luna de incercari.

Oana sper sa ne dai vesti bune de la doctor. Stiu ca durerea ta acum este imensa, dar ai incredere ca Dumnezeu te va ajuta sa mergi mai departe. Ai sa vezi ca se va diminua o data cu trecerea timpului.

Cristina Ana, ce faci? Cum te simti? Stiu ca este o perioada foarte grea pentru tine, incearca sa fi tare pentru copilasul tau, care are nevoie de tine. Te pup.

Virgo, referitor la ce ai spus tu, ai atins o coarda foarte sensibila. Dr. mea este foarte buna si nu as schimba-o pentru nimic in lume. N-a fost vina ei ca eu m-am imbolnavit de rubeola. Poate ca startul n-a fost tocmai fericit, n-am stiut exact ce analize ar trebui sa fac inainte de a ramane gravida, n-am stiut ca exista vaccin, etc. Si numai eu stiu cat ma simt de vinovata si nu cred ca ma pot ierta vreodata. Acum mi-am invatat lectia, dar cu un pret mult prea mare. Chiar si in conditiile astea nu cred ca merit sa ma judece cineva pentru ca nu-mi va ajunge o viata sa ma judec eu, si sa-mi plang copilul.
Eu iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos. Cred ca ai avut intentii bune, nu vreau sa te judec sau sa ma supar pe tine, dar crede-ma e cumplit sa te simti vinovat de moartea copilului tau.

Fetele va pup pe toate,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Virgo esti putin naiva draga mea. Eu sunt casatorita cu un doctor si te pot asigura ca nu poti sa stii daca vei avea un copil sanatos inainte de nastere (uneori trec ani sa afli ca copilul are defect de gene (nu cromozomi), defectul cromozomial se poate depista imediat dupa nastere sau daca ai norocul inainte).
Eu am stat in spital la terapie intensiva cu Paul al meu 2 luni la inceput, acolo am vazut copii care s-au nascut dependenti de heroina, la care li s-a administrat medicamente sa ii ajute sa scape de dependenta si au plecat acasa sanatosi. Mame care pur si simplu nu le pasa ca au copii, nu ii vizitau, fumau marioana etc, dar copii lor au plecat acasa perfect sanatosi. Eu care nu am baut o cafea toata sarcina cu Paul, nu am luat nici un medicament, am nascut natrual sa nu il drogez pe copil am nascut un copil foarte bolnav. Poate te gandesti ca nu am facut analize inainte, am facut draga mea. Le-am facut pe toate in afara de amneo, dar din pacate nu toate numaratorele erau in valori normale. Cred ca este un punct in viata ta in care iti vei da seama ca este cineva acolo sus mai puternic ca tine, ca nu conteaza ce faci uneori ies lucrurile asa cm nu te astepti. Atunci cand vei intelegi ca viata nu e dreapta, numai atunci vei putea sa treci peste greutatile ei.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

34+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

tuturor si o saptamana numai cu vesti bune!
flavia, gata, ai vazut ca te-a ascultat David!ce copil cuminte,dar acum,gata, e pregatit sa va intalneasca.Doamne, cum a trecut timpul... ce emotii au fost pentru voi zilele astea cu sosirea parintilor tai, acomodarea lui Dominic. si inca nu s-au sfarsit! iti doresc sa nasti tare usor si sa te intorci repede acasa!
michelle, iar ai fost la plimbare? era sa te trecem absenta!
cristina ana, ma bucur ca nu ai mai avut contractii si sunt convinsa ca faci tot ce trebuie pentru a fi totul in regula. draga mea, la doctor voi merge la sfarsitul saptamanii, abia am intrat in 4s.
oana, trebuie sa fi tare, draga mea, si sa-ti pastrezi credinta... e tare greu, e ingrozitor,dar poate vi se da un raspuns si veti stii ce trebuie facut mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

liana, esti o dulce, esti a doua prietena care ma viseaza ca am nascut!si eu am visat ca ti-am dat bip, si la noi e cald, si am transpirat si m-am trezit speriata ca eram uda......si zic da nu nasc atunci de ce i-am dat bip lianei, of, saraca fata si mi-a zis clar sa nu-i dau bipuri false, si m-am culcat la loc!te pup,

michelle, iubito, stai linistita ca te anunt cind nasc, ca doar de cind ma apuca pina iese al mic sint convinsa ca voi avea ceva ore de munca.....oricum sint super linistita acuma, si voi naste cu prietena mea medic, in care am toata increderea, ca aici daca nasti noapte medicul tau nu vine, dar daca ma apuca ziua nasc cu el, si em mare incredere in el, e un om super si un medic bun!asa sa faci sa nu mai numeri, da-i inainte, eu numar cind tre sa faci testul si-ti fac galerie!te pup

joahnna, felicitarile mele ptr fetita, ma bucur atit de mult ca a iesit bine la amnio, nici nu se putea altfel, acuma sa va ginditi la nume!

cristina26, ma bucur sa mai citesc ce faci! si eu am avut contractii dureroase rau, ma luau asa din senin, dar la mine cu mutatul, efortul mi-a zis medicul, dar colul nefiind dilatat nu mi=a dat medicamente. cica alea rau dureroase nu sint periculoase, numa alea repetate si regulate.....asa e pina nu ii tinem noi in brate si nu-i vedem nu sintem sigure ca e ok, si si atunci iti zic, stateam cu frica sa vad oare va merge, oare aude, vede bine, se dezvolta bine, vorbeste, etc......dar va fi bine! te pup

laura, ai deja 11 saptamini iubito, bravo!

mirelush,. nu trebuia tu sa faci un test zilele astea?

inca tot 2 in 1 sintem, miine merg la medic, va tin la curent, va multumesc din suflet celor care va ginditi la mine(stiu ca sinteti multe) este f important ptr mine, sinteti niste prietene bune si ma rog sa va ajute Dzeu pe fiecare sa aveti un copil sanatos in brate!si sa va fac si eu galerie la rindul meu!
va pup pe toate

Flavia 39+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

nu's de ce da am o presimtire ca marele eveniment se apropie.si io nu prea ma insel..asa ca te astept sa vi di la doctor sa vaz..

intru mai pe seara ca venii sorumea pi la mine..va pupp pe toatee..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lariana spune:

Draga Virgo eu nu vreau sa te jignesc cumva dar sa sti ca doare al naibii de tare cind vezi ca nu poti face nimic pentru copilasul tau , ca practic doar de DD depinde.Al meu facea miine 1 anisor si in loc sa-i cumpar un tort eu ii aprind o luminare.Chiar si acuma dupa un an doare ,dar am incetat sa il mai intreb pe DD :DE ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

ne-am intors de la medic
se pare ca toate sunt bune, sau cat se poate de bune pentru starea mea
Va pup si va multumesc pt tot sprijinul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

cam liniste pe'aci..io astept beepul de la Pepsi

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

quote:
Originally posted by Liana30

cam liniste pe'aci..io astept beepul de la Pepsi

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

SI EU!

SUFLETEL scump te asteptam

Mergi la inceput