Durerea unei pierderi de sarcina (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

mav, pai nu am avut incotro. Si la mine se uitau toti stramb, "ca de ce sunt asa stresata, oricum am unul..." inclusiv sotul. Dar era asta mic(1 an si 4 luni) si eu stateam cu el acasa si m-am mobilizat asa. Te inteleg perfect si fi convinsa ca nu ai luat-o razna. Aaa, si datul la rate dimineata e de la sarcina nu de la duphaston. Tin pumnii stransi!

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Mav imi pare asa rau ca trebuie sa treci prin stresul asta,sunt convinsa ca de data asta va fi bine,ce este cel mai important este sa nu-ti pierzi speranta.

Mihaela 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

LIANA bine te-ai intors!!! Chiar ma gandeam ce mai faci, pe unde esti....ei...da din pacate intr-o zi gasisem butoiul....dar pe urma l-am pierdut din nou. Si ma bucur. Am trecut o perioada naspa atunci, ca aflasem la munca niste lucruri care m-au durut tare. Acum sunt bine, am atins si burtik uneia din colegele gravide.....deci eu zic ca incetul cu incetul imi revin. Mai ales ca CM mi-a venit exact de ziua copiilor: pe 1 iunie. Acum astept sa ma cheme astia sa fac laparo si pe urma gata....voi avea unda verde. Prin august incep sa fiu atenta la prestat. Tu cum te mai simti? Esti bine din toate punctele de vedere?

MAV si eu cand am facut eco la 6 saptamani si 4 zile nu s-a vazut decat sacul gestational. Nu se vazuse nici macar sacul vitelin. Doctorita aia mi-a zis din start ca e sarcina oprita din evolutie. Nici macar nu a pus in balanta dar daca am avut ovulatia tarzie si sarcina e mult mai mica decat cele 6 s 4 z?? Ma rog....pentru mine a inceput o perioada de infern. Pentru ca plangeam, cautam pe internet fel de fel de exemple. Cand aveam 8 saptamani m-am enervat, am jucat putin teatru ca ma doare burta si m-am dus la urgente. Acolo am auzit pentru prima oara inimioara micutului meu. Si dupa ecograf nu as fi fost in 8 saptamani ci in 7. Deci.....sarcina era micuta. Dar la mine nu a fost sa fie.....eu tin pumnii ca la tine sa fie totul bine si sa fii calma ca stresul nu face bine. Si daca iti face bine chiar nu mai intra pe net....ca pe mine m-a trimis in paranoie si cazurile de aici. Mult noroc.

Cine se pricepe la visee????

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Pe unde sunteti?? La munci? Eu sunt de dupa-amiaza. Si cam de-ora un vecin isi face apartamenul si lucreaz cu burghiul de mi-a facut capul calendar!!! Eu mai ranjez putin casa ca maine vine mama!!!! Sunt asa de bucuroasa!!! Pupici

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Fetelor, va multumesc pentru pentru sustinere! Sunteti minunate!
Intr-adevar, se vedea sacul embrionar si vezicula vitelina.
Am mai vorbit cu o d-na dr, membra a forumului, care a reusit sa-mi readuca speranta (de fapt, m-a scos de la fundul butoiului disperarii, ce mai!), iar acum, citesc si la voi si dincolo, la mamici, acelasi incurajari.
De ecograf si de priceperea dr nu exista indoiala (cu acelasi aparat si aceeasi persoana face monitorizari, etc), nu m-as fi dus la oricine.
Am tras un pui de somn, m-am mai calmat (desi inca ma doare capul) si sunt hotarata sa gandesc pozitiv, pt ca nu vreau in ruptul capului sa parasesc lista zuzelor!.... Iar de puisorul meu... ce sa mai zic?! Cum sa-l pierd acum cand s-a intors la mine?????
... Mai greu este ca atunci cand am sunat-o pe sefa sa-i zic ca am probleme si vreau liber, mi-a zis ca-i "trebuie" neaparat proiectele la care lucrez eu, la timp..... De la bun inceput (sapt. trecuta) n-a vrut sa conceapa sa-mi dea concediu.... si nu stiu cum sa pun problema, caci nu vreau sa existe nemultumiri in ceea ce ma priveste, la serviciu....
Dar sanatatea mea este mai importanta, nu?

6+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Mav-imi pare atat de rau ca stai acum cu frica ca nu stii ce sa crezi dar te rog eu gandeste pozitiv,sunt sigura ca bebita nu te va parasi ci va sta noua luni in burtika ta,va fii sanatos si il vei tine in brate si pupaci!Incearca in aceste momente grele de asteptare sa te gandesti ce frumoasa va fii viata ta dupa 8 luni de zile,incearca sa te gandesti numai la lucruri frumoase,sa speri ca va fii totul bine!Eu iti tin pumnii ca totul sa fie bine,sa-i vezi inimioara mititelului in cateva zile!Cand am avut probleme cu fetita nici pe sot nu l-a lasat de la lucru pentru ca noi trebuia mai in fiecare zi la control si nu numai la noi in oras ci si in alte orase dar la sot nu i-a pasat de lucru si a mers cu mine peste tot iar cand am fost in spital si am nascut a stat langa mine mereu si chiar a dormit langa mine in spital...eu cred numik nu e mai important ca sanatatea ta si a copilului!te pup dulce si sper ca totul sa fie bine si sa stai linsitita!

SUFLETEL scump te asteptam

Mergi la inceput

Pepsi-ma bucur atat de mult ca esti departe de butoi si ca ai vazut cate motive ai sa zambesti sa fii fericita!Nu-ti fa probleme te vei descurca de minune si cu David si cu Dominik,ve-ti avea impreuna o viata de vis!Ma bucur ca totul a fost bine la doctor ca Dominik e bine ca nu i-a fost afectat auzul!sper sa ajunga parintii tai la tine pana nasti!Iti multumesc pentru gandurile optimiste,sper si eu sa imi vad visul implinit ca dupa atata suferinta sa ma pot bucura si eu de viata,promit ca am sa fiu mai optimsta si oricat de greu imi va fii nu voi renunta!Imi vei lipsi atunci cand vei fii in spital,am sa ma gandesc mult la tine sa nu ai dureri si totul sa decurga bine!!!Si mie chestia cu superstitiile (de a mai intra pe acest forum)mi se pare o prostie dar cum ai spus si tu e decizia fiecaruia!Te rog sa fii cuminte si sa nu faci efort.Te imbratisez cu mult drag

Mergi la inceput

Danaangie-ce harnicuta esti,ma bucur ca vine mama ta pe la tine!tu cum te mai simti?Cm-ul ti-a trecut?Ce bine ca din august vei avea unda verde,sper din suflet sa ajungem colege de odisee!eu nu le am cu visele imi pare rau ca nu te pot ajuta!
L5845-unde esti draga mea??ai luat rezultatele analizelor?Ce mai faci cum te mai simti?mi-e dor de tine,sper sa ne scrii cat ami curand!
Jojo-miha-cum mai stai cu tensiunea?deja ai 21 de saptamani,ce mai trece timpul!ai sa vezi ca totul va fii bine!
Cristina-ana-ai dreptate un test negativ nu trebuie sa ma opreasca din drumul catre bebe...cat de greu mi.a fost sa iau decizia sa incercam din nou si acum sa dau inpoi?Nu!oricat de greu imi va fii voi incerca sa nu am dau batuta!Iti multumesc ca ai sa stai pe capul meu sa nu sar peste perioada fertila!Ce face baietelul din burtika?Ce putin mai ai si tu,abia astept sa vad poze cu tine si baietelul tau voinic!
Äle-imi pare rau ca inca nu ti-a venit cM dar ai sa vezi ca o sa vina in curand,nu mai fii trista!uite un pupic de al mine!
Liana30-bine ai revenit!am sa incerc sa pun din nou poze intr-o zi sa le vezi si tu!tu cum te mai simti????
Mirela-mai ai numai cateva zile pana la testare!iti tin pumnii sa vii cu testul pozitiv!!!!uite iti fac si galerie!
Teo2rina-e de inteles ca stai cu frica acum,ca nu te poti bucura ca la primele doua sarcini,din pacate cu frica vei sta toata sarcina dar nu-ti fa reprosuri,e normal dupa ce ai trecut prin ce ai trecut,nu mai ai siguranta ca nu se va intampal din nou,nu ai liniste si nu te poti bucura in totalitate dar incearca sa gandesti optimist,sa savurezi fiecare zi de sarcina,nu uita ca esteo perioada deosebita!
Cristina26-nici tu nu mai ai mult...cate exemple pozitive avem in jurul nostru,ma bucur mult!
Irda,Oana,Bubuleana,Ramo-imi pare rau fetelor pentru ceea ce vi s-a intamplat dar nu trebuie sa renuntati acum ci sa mergeti mai departe cu lacrimi in ochi cu durere in suflet dar sa mergeti mai departe!
Eu sunt ziua 4 de Cm,abia astept sa treaca,sa nu mai vina 9 luni!Fetelor cele care ati pierdut copilasi cum va fost CM-ul la cateva luni dupa nastere,eu inca mai am mici mici cheaguri in primele zile de CM,este normal?astept raspunsuri de la voi!va pup dulce pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Dragele mele, n-am putut sta sa astept aiurea.... si am fost la echo la alt cabinet si surpriza placuta: am vazut embrionul... care pulsa (doar cu 129bpm... nu stiu daca este suficient pt o sarcina de 5 sapt si 5 zile, dar e f important ca are activitate cardiaca si este >80bpm)!!!!!! Din pacate, o problema tot exista.... si s-a vazut si aseara, si azi: un hematom decidual.... Mi-a explicat dr ca practic sarcina pare sa fie desprinsa 40% (sau ca nu s-a fixat foarte bine) si ca este posibil s-o pierd, dar ca sunt si sanse sa se fixeze, cu tratament de sustinere (Doamne ajuta!). Daca era desprinsa pe 70% din suprafata, era compromisa.
Deci, avem sanse sa mergem inainte, recomandarea a fost: tratament de sustinere si stat la pat!
....Am vorbit cu dr Tutunaru (m-au sunat o mamica dulce si mi-au dat nr de tel!) si mi-a zis sa fac 1 Pregnyl de 5000 unitati si ma primeste vineri la consultatie.
Va rog mult, rugati-va si pt noi!!!!!!!!!!

6+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Michelle suntem bine pana acum,multumim mult,marti mergem din nou la doctor,urmeaza sa face echo morfologica si doppler,da au trecut 21 saptamani dar pana nu-l vad pe bebe in brate nu voi avea liniste.
Mav multa sanatate,urmeaza tratamentul si stai la pat macar pana se prinde bebe .

Mihaela 21+

Mergi la inceput