HSG si histeroscopie (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

quote:
Originally posted by danotino

arriana, ce tarziu...
inseamna ca eu nici in februarie nu ajung sa fac asta :(
deja la sfarsitul lunii februarie sunt dupa perioada de ovulatie.
ma mai gandesc daca ajung la medlife. poate o sa ajung la o consultatie la alt dr...
va pup

danotino

vezi k 29 ianuarie era....
am uitat eu sa scriu.
scuze

....dak da Doamne-Doamne !
http://tt.lilypie.com/pdeQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Eu trebuie sa fac histeroscopie+laparo in februarie la Giuli.- inca nu m-am programat - o sa sun in prima zi de CM care va aprox- 8.02.08.

Probabil o sa ma programeze intre 15-18.02.08.

In ceea ce priveste renovarea - Nu toate salile sunt in renovare.
Eu am facut in decembrie HSG si se faceau histeroscopii si laparo.

Depinde la ce dr.esti.
Mie mi-a spus sa ma programez in feb. pt ca in in dec. am facut HSG si sa nu le fac la rand - sa las un CM intre ele.

Elly

http://tt.lilypie.com/XGqRp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Elly, si eu sunt la fel de stresata dar pe de-o parte e bine ca fac si histeroscopia ca am probleme iar cu sangerari mari la ciclu, din ora in ora schimb tampon intern-cel mai gros- nu mai e de gluma.In Romania stiu ca exista varianta unui chiuretaj care sa reduca din endometru si sa opreasca hemoragiile, aici nu stiu ce va face dar ceva trebuie facut si vazut ca lumea care e siuatia.Dar si eu am deja cosmaruri cu interventia si mai ales ca miercuri merg sa vad care-i treaba .

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

elly, ma gandeam eu ca sunt mai multe sali, dar depinde
de dr..la ce sectie e, nu? sunt vreo 4 sectii de ginecologie la giulesti...iar dr-ii sunt pe sectii -I, II, II, IV. asta e...
nu cred ca ii convine nici lui sa stea degeaba; i-ar fi bine daca ar mai face cateva histero sau laparo. ghinionul meu.

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

eu vineri fac HSG la Medlife.mai e careva pe acolo?

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Mcrissa, sa-mi zici si mie te rog cum decurge un HSG la Medlife. Ma bate gandul sa fac si eu.
- Ai mai fost la o consultatie inainte sau te-ai programat direct?
- Ti-a cerut analize anume?
- Cat dureaza (te interneaza)?
- Se face cu anstezie?
- Cat costa?
- O face dr. Predoi?
Si orice altceva consideri tu important de stiut. Multumesc, iti tin pumnii.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Am facut eu hsg la Medlife.
Mi-e mi-a facut dr Predoi pt ca sunt pacienta lui.
E internare de o zi, costa anul trecut in nov 320 RON ( include investigtia, cazarea in salon, cu 1 sau 2 paturi, totul nou, curat ).
Te duce in spital la un rezidenta care completeaza o fisa cu info generale apoi te duce pe sectia de gineco.Ti se da camasuta, halat si papuci, completezi un formular de acord.
Vine si te ia o asistenta si se merge la parter la radiologie.
Acolo vine dr si incepe.Ti se introduc departatoare si dispozitivul prin care va introduce substanta.Baga substnta se face radiografie.Apoi te intoarce pe burta, stai vreo 5 min, pt a se scurge/sau nu, substanta ( proba cotte care arata daca trompele sunt sau nu permeabile), iar radiografie si gata.Te va durea un pic ca la cm dar este suportabil.Apoi te intorci in salon si astepti sa iti dea rezultatul si reteta (antiinflamatoare).Apoi vb cu dr despre rezultat.Poti sta sa iti treaca durerea si apoi poti pleca.
Inarmati=va cu rabdare ca dureaza pana te ia si apoi dupa, pt ca dl dr este f ocupat.Oricum e televizor in salon.Toata lumea, asistente, infirmiere sunt f dragute si amabile.Fara frica pt ca dl dr este deschis si amabil.
Succes!

http://tt.lilypie.com/JyjDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Coco, multumesc. Procedura aduce cu histeroscopia (am facut-o tot la Medlife cu dr. Predoi). Deci, nu ti-a cerut alte analize anume? Noi am mai vorbit si pe bebelusultau. Ce mai intreprinzi?

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Am facut si eu si histeroscopie, doua pana acum, cu dr Predoi.
La prima mi-a descoperit o sinechie uterina( ciudat pt ca eu nu am ramas niciodata), mi-a pus un sterilet o luna si apoi a urmat ce de a doua histeroscopie, s-a rezolvat sinechia dar supriza dupa ce a intrat in uter, fibrom de 3 cm.
Asta era anul trecut pe 27 decembrie.
Am facut biopsie, a iesit rezultatul saptamana trecuta, el a zis ca e ok dar ca tb scos ( sti ca ma pregatesc de fiv )si teoretic sunt programata pt joi la histero operatorie, insa ma tot taraganeaza cu ora pt ca zice ca asteapta un raspuns de la bocul operator.Iar eu sunt necajita pt ca vreau sa fac cat mai repede ......Parca nu mai vine o data vremea sa ma pot apuca de fiv.

http://tt.lilypie.com/JyjDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

cocolyso multumesc mult pentru informatii.il lasa si pe sotul cu mine in salon?daca e de asteptat macar sa am si eu cu cine sta.
luci.eilm eu sunt pacienta dr-ului Predoi si daca a vazut ca nu am ramas dupa tratamentul de stimulare a zis sa verificam si trompele, poate dupa ce am pierdut sarcina s-au infundat.acum stiu ca s-a scumpit, costa 420 RON.o sa-ti dau mai multe detalii vineri dupa ce scap.

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput