VECHEA GARDA - mamici de spiridusi (1)
Raspunsuri - Pagina 25
loren@ spune:
Da Ioana..chiar ca...sa fie sanatos si norocos ca frumos este!
Si eu ma minunez cit de mari sunt acum in comparatie cu bb, dar cind ii vad pe linga unul de 3 ani mi se par inca atit de mici..off, eu abia astept sa se faca putin mai mare!![]()
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> Bia
dana_ene spune:
quote:
Originally posted by loren@
..off, eu abia astept sa se faca putin mai mare!
Da, si eu!
Visez la momentul cand o sa stea linistite amandoua in dormitor, sa se joace fara sa-mi fie teama ca se poate intampla ceva.
Merg sa fac un puzzle
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
loren@ spune:
Am vazut ca unul din cele 2 subiecte va fi inchis..daca este asta iau si eu o pauza de forum ca tot se poarta
...inca incerc sa ma abtin sa zic ce m-a deranjat ca sa nu mai isc discutii
...
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> Bia
T_Ioana spune:
Multumim
!
Catalina e asa de frumoasa varsta asta si trece repede, lasa ca o sa se faca si mari, si atunci o sa ne para rau dupa momentele cand erau asa! Cu bilele...hm....inca nu le-am scos din cutie ca e prea fascinat de cilindrul ala cu forma si de crocodilul de impins. Cand o sa scot bilele cred ca ii ascund toate jucariile![]()
Dana, o sa trimit pozici![]()
Cosmi, as merge eu la pizza si bere, dar nu ne tihneste ca trebuie sa fug tot dupa cupil. Ultima data am fost cu el la un fast-food arabesc si ne-a terorizat, si pe noi si pe aia. Are obsesia cu deschisul usilor si le-a umblat prin restaurant si la camara si la bucatarie si Dumnezeu stie pe unde s-a mai bagat......
Bee, ai grija ce si mai ales cat mananci. Stiu ca tentatia e mare dar uite ca iti strici o zi intreaga pentru o clipa de lacomie![]()
. Sa te faci repede bine!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
cosmi1975 spune:
IOANAAAAAAAAAAAA si al meu are obsesie cu usile da cu ele de la ia.......
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
irinadum spune:
Eu aleg sa scriu aici pentru ca nu mai vreau sa scriu alaturi de Bianca...ma deranjeaza suficient si imi provoaca o ...in fine.Este decizia mea...imi pare rau de restul chiar nu am nimic cu niciuna din contra.Dc vor reusi sa faca in asa fel incat sa se inchida acest subiect( nu prea vad de ce ca si la aspirante exista unul identic) sincer ma indoiesc ca voi mai scrie pe acest forum vreodata si voi vb doar prin mess sau de ce nu pe alt forum.Imi pare rau ca s-a ajuns ca la un concurs ...hai sa vedem cine iese primul, pe cine dam afara, sa le dam peste nas...si tot asa...asta spune multe despre caracterul unui om...In fine pt ca am zis ca aici nu mai discutam cine vrea sa mai vb va astept pe mess.
O zi buna la toata lumea...noi o sa incercam sa papam
si poate sa iesim un pic.
Va pupam pe toate
asteryaro spune:
Monica, este reprobabil gestul de a schimba parola la un mail COMUN, fara sa intrebi/anunti macar. Asta din cauza ca nu am nici un amestec la modificarea listei initiale, si tu stii foarte bine. Se pare ca stii foarte bine sa te folosesti in interesul tau de anumite situatii si persoane, usor de manipulat. Eu pot sa-ti spun doar BRAVO. Noi doua am mai avut diverse discutii in contradictoriu, de fiecare data am ajuns (cel putin aparent) la un consens, dar de aici si pana la situatia creata si alimentata permanent... valeu! nu vreau sa ma gandesc. Se pare ca este randul meu sa te anunt ca ti-a disparut complet simtul umorului si mai constat (tarziu, ce-i drept) ca ai facut un sport din a sta pe margine si a te distra pe seama altora, ca doar e gratis, nu?
As vrea sa nu iei acest post drept vreun atac la persoana, personal stii bine ca nu am nimic cu tine.
Este URAT sa te folosesti de niste biete fotografii, aflate intr-un album COMUN.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/asteryaro
Giova spune:
Bai...nu stiu ce sa zic. unul din subiecte, cica, va fi inchis.
eu voi scrie oriunde, asta e. Voi ignora mesajele care ma vor irita.
eu am pus suflet in acest subiect (odisee, scutece) ... nu stiu... e asa de nasoala situatia....
Nu am mers la gratare, caci e ud pe jos. asa ca am facut pioata si acum asteptam sa se faca pestele.
Razvan de Ioana!!!!
Cata, Alina credeam ca mergeti impreuna la turci.
Cata, Acina distractie faina la botez.
Alina si eu tot crema dintr-aia am, de anul trecut, sper ca o putem folosi si anul asta.
Sper sa-i treaca alergia lui Ayan.
Dana multa sanatate micutei si sa scapati de febra.
Ioana vroiam sa ma mai si epilez, dar era prea tarziu. oricum m-am uita la tv pana la 2 noaptea. Ma obsedeaza cazul lui Bogdan si al profei de romana.
Alimentele sunt mai ieftine la unguri. noi nu am prea luat decat ceva salamuri, detergenti si borcanase pt. marco.
Hainele sunt ieftine cu mult decat la noi. cel putin saunt cateva magazine pt. care merita sa mergi.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
irinadum spune:
Moni...of topic...ma indoiesc ca ai cum sa uiti o parola ca doar pe a mea de la email nu ai uitat-o un an jumatate din moment ce ai scris acum vreo luna in numele meu...apropo mi-ar fi placut atunci sa le raspunzi fetelor cine a scris in numele meu ca sunt gravida ca doar au intrebat multe...si nu mie pe mess dupa ce am spus ca am cerut moderatorilor sa verifice...in fine...stii cum se spune...hotul neprins e negustor cinstit.
Ursoaica eu sunt una din nebunele care fumez...si stiu ca nu e bine dar ...nu se poate altfel...insa jur ca va veni curand ziua cand am sa vb ca tine despre fumatori.
Giova spune:
Irino de ce i-ai dat mama parola? parca ai dat-o in timpul unei conf., asa ca poate mai multe o stiu nu numai ea.
Eu nu am mai retinut-o, asa ca stai linistita
. si oricum nu-mi sta in fire sa fac chestii dintr-astea.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">