Cine-i nascut in '75 sa ridice mana sus!
Raspunsuri - Pagina 6
monica-elizabet spune:
prezent!
si eu tot in 75' (29-OCT)
Luna, ma bucur sa te gasesc aici 
eu sunt profa de pian(momentan stau acasa cu pitica ruxi desi mai are putin si face 3 anishori) si mai am un baietel(alex) care are 6 ani...el merge la gradi si speram ca din primavara sa o dam si pe d-ra si sa aibe si mami mai mult timp liber ![]()
si eu ma lupt mai mereu cu cateva kg care-mi dau bataie de cap...cand scap de ele cand le adun inapoi
depinde de cat de mult puturoshesc...in general imi place sa fac sport(sa joc tenis de camp, sa innot, sa merg pe role) dar sunt tare pofticioasa si mananc fara retinere
asa ca daca ma culc pe-o ureche...imediat acumulez kg 
abia astept sa va cunosc si pe voi
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
aidaciolac spune:
'neata fetelor!
O
pentru inviorare ![]()
Ce faceti azi?
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Ce faceti azi?
eu
monica-elizabet,
intr-adevar surpriza si pentru mine din 75 + iepuras iar numerologic tot sub aceeasi umbrela 2+9=11 iar 1+1 = 2,nu m-ar mira sa ne asemanam destul de mult la caractereu de ex.am
si defecte: grabita,nervoasa,stresata, nelinistita ,fricoasa,emotiva,perfectionista,gurmanda,cateodata lenesa,prea vorbareata
Nelinistile,emotiile, reusesc sa le maschez destul de bine iar impotriva stresului lupt cu ...alergatul
Imi place sa fiu iubita,apreciata acasa,la serviciu,in comunitate (fara a epata insa si a iesi prea mult in evidenta),imi place sa ajut,nu imi place minciuna,egoismul,prefacatoria,rautatea,laudarosenia,indiferenta,ostentivitatea
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Oliv75 spune:
Buna. Mersi de cafea aida![]()
Eu stau in casa ca in Bucuresti e o vreme imposibila, ploua, bate vantul frunzele
(m-a innebunit fiica-mea cu cantecul asta). Ma gandeam ca ar fi fain sa ma uit pt a suta oara la filmul "Mozart" pt ca ma binedispune dar asta micu' e cam agitat (baietelul meu de 4 luni si o saptamana). E posibil sa-i iasa dintii incepand cu varsta asta?
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by RamonaD
Haideti,despre ce vorbim???Ca abia astept!
...vise,pasiuni,idealuri,calitati,defecte,soti,copii,servici,vreme
aidaciolac spune:
Oliv sigur ca e posibil sa ii iasa dintii.
Lu' Emma i-a iesit primul la 3 luni si jumatate.
Asa ca ... multa sanatate!
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Oliv75 spune:
mersi din nou. chiar acum l-am dat cu Calgel si pare sa-i placa f mult.
Sper dupa ce-l culc de pranz sa pot scrie mai mult...
monica-elizabet spune:
buna fetelor, luna ma recunosc si eu in descrierea facuta de tine ![]()
noi astazi mergem la un party(o fetitza de 11 ani)
alex de ieri a inceput sa tuseasca si a facut si febra dar vad ca astazi este un picut mai bine si sper sa nu se agite la petrecere sa nu inceapa din nou 
ruxi este super rasfatzici in ultima vreme dar speram ca ne trece cu varsta ![]()
va pup si va urez o Duminica placuta
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Luna75 spune:
multa sanatate copilasilor.
La noi primul dinte a aparut numai la un an,se pare ca difera de la copil la altul.
O duminica placuta si din partea mea
monica-elizabet spune:
din pacate eu si ruxi nu am mai plecat la petrecere...cand eram in garaj si-a prins degetul la o usa metalica si i s-a invinetit unghia
cred ca o sa-i cada
si urla asa ca am renuntat sa mai mergem sa nu stricam petrecerea
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun