Cine-i nascut in '75 sa ridice mana sus!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monah spune:

Sal sunt noua pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Luna, chiar ma recunosc in aproape tot ce scrie acolo...iti multumesc
Aida, pe unde esti?
eu m-am uitat in pozele tale si nu pari de cate kg zici ca ai(citisem eu parca la femina intim ca ai 90 si de kg)...dar nu se vede...pai daca va pun eu o poza de la 95 de kg...cred ca ziceti sa ma duc la sumo

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Monica nu am 90 kg , am 96,5 , iar in pozele din 2006 (Emma e pe cal ... nu mai stiu pe ce) aveam 106 kg.

Probabil ca nu va dati seama din cauza constructiei mele si din cauza ca poza e facuta din unghi avantajos ... dar eu cand am terminat studentia inca aveam 58kg .
Asa ca cat mai tare de fraiera ce sunt

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

pai e super bine daca te-ai pus pe slabit...bafta sa ajungi acolo unde iti doresti tu...dar ai grija nu exagera...trebuie incet, incet...important este sa fii sanatoasa pentru fetitza ta si sa te simti tu bine

monica
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Merci , merci , din mai am inceput si vad ca in pauze nu pun la loc.
Nu am tinut niciodata o dieta cap-coada , dar vad ca asta are efecte bune .... sper in continuare.
Poate pana la Craciun am si eu 88kg , iar pana in vara cca 75kg ca parca imi e si frica sa sper

Dar tu cum ai slabit?

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

am tinut regim dar nu ceva strict...n mai mancam paine, prajeli, dulciuri...in schimb mancam multe iaurturi pe cat posibil fara grasime, fructe, legume fierte sau chiar asa crude...
insa am avut probleme mairi cu constipatia Luna stie
aaa...si mai dadeam din pedale la acasa...
bafta! si eu vreau cand incepe postul macar atunci sa ma mai abtin si paote reusesc sa slabesc

monica
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

monah, bine ai venit si pe DC si la subiectul nostru
te asteptam sa ne pove mai multe despre tine, esti casatorita, ai bb(ei), etc...

monica
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

La multi ani! Esme, sa fii sanatoasa, sa-ti dea Dumnezeu sarcina suoara si bb sanatos si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca

monica
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

La multi ani! Esme si sa ai parte de multa sanatate,fericire,bucurii si toate cele bune

Iata si un mic cadou - caracteristica persoanelor nascute pe data de 30

Ar trebui sa va puneti in evidenta creativitatea si sa nu va mai irositi in zadar talentul dumneavoastra. Esential pentru fericirea dumneavoastra este sa va gasiti un mod de exprimare a vietii interioare. De aceea, singurele profesii in care veti face fata sunt cele in care trebuie sa va folositi imaginatia. Problema pentru dumneavoastra consta tocmai in gasirea unuiasemenea serviciu, deoarece nu sunteti genul de persoana focalizata pe munca. In prezent va traiti viata dupa propriile toane, ceea ce va face imprevizibili, dar totusi simpatici. Aveti un fel de a fi incantator ceea ce va permite sa jucati pe degetul mic persoanele de sex opus. Poate ca ar trebui sa acordati mai mult timp pentru o anumita sarcina, deoarece rabdarea si perseverenta nu sunt punctele dumneavoastra forte. In plus, sunteti o persoana incapatanata care accepta foarte rar sfaturile celor din jur

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

un cadou intarziat si pt.Monica

Sunteti o persoana foarte emotiva, ceea ce poate fi bine in anumite cazuri iar in altele, nu. Probabil ca toanele dumneavoastra se reflecta negativ si asupra altor oameni, in general dumneavoastra priviti lucrurile in alb/negru: fie va entuziasmati foarte tare, fie respingeti un lucru in totalitate. Totusi, la un anumit moment in viata veti observa cate nuante de gri sunt intre alb si negru. Poate ca in acel moment veti putea pune in evidenta capacitatile dumneavoastra, poate chiar sa ajungeti o persoana foarte cunoscuta. Este important sa nu lucrati doar pentru telurile profesionale, ci sa cercetati si directia relaxarii. Faceti un efort de a lucra constant si de a va pastra echilibrul interior, in asa fel incat oamenii inocenti sa nu sufere daca dumneavoastra va enervati.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput