Piatra Neamt ,Perla Moldovei (24)
Raspunsuri - Pagina 18
LoraG76 spune:
Presupun ca bantuiti prin parcuri...de nu mai dati nici un semn...
Lora, mami de IUSTINA
lunna27 spune:
Criss ce prostie
si eu stiam ca gravidele au gratuitate,incerca la alta clinica,poate reusesti la Biomedica!
Am fost de am tuns-o azi pe Ana scurt,avea o pleata si cum nu vroia sa stea cu el prins,am hotarat sa o tund ![]()
Dana
Adriana_78 spune:
Criss, chiar e aiurea ca nu poti beneficia de gratuitate. Poate ai noroc si gasesti un cabinet.
Lora, da am fost prin parc, unde erau si Casandra, Iustina, Stefan, Bianca si rares - toata ceata lui papuc![]()
Noi am plecat odata cu Iustina acasa pe la vreo 12:15.
Mira, sanatate fetitei tale!
Ionela, succes la examene! Si sa gasesti cat mai curand o bona buna!
Adriana si Lara
LoraG76 spune:
Ati fost la targul din spate de la Petrodava? Am fost si eu azi si i-am luat finului meu ceva si Iustinei pantaloni 3 sf. si tricou si mie o bluza. Eu as fi vrut o fusta sau o pereche de pantaloni din in, dar n-am avut nici rabdare si nici chef sa caut...nici nu cred c-as fi gasit ce vreau.
Lora, mami de IUSTINA
ana1980 spune:
Lora am fost si noi si ne-am luat cate ceva, chiar mi-am gasit si eu o bluza - cu talie inalta si in rest largutza in jos.
Dana pe unde mai bantuitzi mey, ca nu prea te-am mai citit pe aici.
Ana
si
Casandra
lunna27 spune:
Ana nu prea sunt in apele mele,v-am zis doar,treb sa ajung iar la dr dar parca mi-e frica sa nu gaseasca ceva,stiti ca eu sunt mai panicoasa,asa
!C a sa fie toate ma doare si gatul de mor,sper sa pot dormi la noapte si sa nu dau si la copii!
Tocmai am venit din parc de la Aurora,am fost cu Paul,am inteles ca ati fost si voi(Ana cu Casandra) m-am intalnit si cu Ianusca si grasunelul Ian ![]()
Dana
ianusca spune:
Ana, Lunna multumesc pentru incurajarile la adresa lui Ian. Sper sa fie bine si sa fie doar exagerarea mea!
lunna27 spune:
Ianusca tare as mai fi stat sa vb cu tine dar din pacate nu prea puteam din cauza copiilor nostrii,poate data viitoare!
Dana
LoraG76 spune:
'Neata!
Iully, LA MULTI AAAAANI!!!!! Sa fii fericita si sanatoasa si sa te bucuri de copii si familie! Sa ai o zi cat mai frumoasa!
Pisicuta, ai aparut!!!
Ma uit acum pe poze!
Mai Dana,
, vrei sa te duc io fortat la doctor???!!!
Banc:
Tata, cum am am aparut eu pe lume?
- Mah, fiule, cred ca intr-o zi tot ai sa afli! Pai, eu si cu maica-ta intr-o zi am intrat intr-o camera de chat a Yahoo-ului. Am aranjat apoi o intalnire via e-mail cu maica-ta si ne-am intalnit intr-un internet cafe virtual. Ne-am strecurat intr-o camera privata, unde maica-ta a fost de acord cu un download din hard-ul meu. Imediat ce eram gata de upload, am descoperit ca nici unul dintre noi nu folosise firewall-ul si fiindca deja era prea tarziu sa dam delete, noua luni mai tarziu a aparut un mic popup binecuvintat care a tipat din toti rarunchii: You've got a m@le!
Lora, mami de IUSTINA