Aparat diagnosticare perioada de fertilitate

Aparat diagnosticare perioada de fertilitate | Autor: KoraPop

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tuturor!
Poate ati auzit de aparatul Maybe Baby - minimicroscop - care este -citez din prospect "un aparat unic de diagnosticare zilnica, cu ajutorul caruia este posibila determinarea din saliva a perioadei fertile si nefertile intre perioadele ciclului menstrual.Hormonul oestrogen in zilele fertile este mai ridicat,datorita acestui fapt si salinitatea este mai ridicata.Datorita maririi de 52 de ori a sistemului optic al aparatului este posibila vizualizarea structurii salivei uscate sub forma de feriga". Zilele fertile sunt cele in care la acest aparat se vizualizeaza structura salivei in forma de feriga.
Acest aparat scuteste incertitudinea si aspectul material referitor la testele de ovulatie.

Personal mi se pare extraordinar de util acest aparat,insa din pacate mie nu imi poate folosi deoarece eu sunt nevoita sa urmez procedura FIV.

Daca este interesata cineva de achizitionarea acestui aparat astept PM.

Va doresc tuturor toate cele bune!

Kora

CARPE DIEM!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

Kora, am auzit de acest aparat si mai stiu pe cineva care se chinuia sa observe ferigutele din saliva, sincer nu am incredere in el, dar cine stie? :)

andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

andriushca sunt anumite conditii in care se face recoltarea salivei ,una dntre ele ar fi ca inainte de recoltarea salivei nu trebuie sa te speli pe dinti,nu trebuie sa mananci etc,dar eu stiu o persoana care are astfel de aparat si a ajutat-o f. mult ,chiar mi-a aratat si mie cum arata in zilele nefertile si apoi in zilele fertile,iar in ziua ovulatiei era foarte clar aspectul de feriga,iar cu testele de ovulatie s-a chinuit cateva luni si tot nu nimerea ziua cu pricina...a, si acum e insarcinata in luna a 7-a....,dar isi tine aparatul si pentru bebe nr. 2.
Oricum nu vreau sa creez polemici,scopul a fost altul,decat sa stea intr-un sertar mai bine sa il foloseasca cineva care chiar are nevoie.Iti doresc bafta la testul care se apropie!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

Kora, ai dreptate, poate candva o sa-mi schimb impresia si o sa incerc si asta.
nici eu nu am avut intentia de a te contrazice sau a crea vreo polemic, mi-am spus doar parerea.
multumesc pt urare si pupici!

andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Koricica, spune-mi te rog care este pretul corect si cat timp se poate folosi acest 'aparat'?
S-ar putea sa nu-ti mai raspund azi sau pana maine dupa-amiaza ca acum plec agale spre concert si maine s-ar putea sa-mi fac HCG-ul dimineata, dar dupa-amaza sunt acasa si iti scriu.
Multumesc mult.

Mergi la inceput

Aldolina ti-am trimis PM, distractie frumoasa la concert!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Ma intereseaza si pe mine detalii legate de acest aparat. Multumesc.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Alynutza ti-am trimis PM.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

Alynutza da o cautare pe google la tester donna,sau intra la madalina's.ro(http://www.madalinas.ro/produse/-%20tester%20de%20fertilitate,%20pe%20baza%20de%20saliva.php),vei gasi detalii despre produs
Pot sa-ti spun ca primesti comanda in maxim 2 zile si platesti la ridicarea coletului de la posta.Eu am cumparat testerul acum o luna si a costat 900 000lei vechi

Mergi la inceput

ralina aparatul seamana destul de mult,dar nu in totalitate, piar roducatorul este Optix - Belgrad.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

De folosit voi folosi asa ceva doar la anul, dar deja ma intereseaza tot ce exista legat de subiect.
ralina oare de ce durata de utilizare este doar de 2 ani? Pentru Maybe Baby este nelimitata (cel putin asa am citit pe siteurile specializate din strainatate).
Kora sunt prea indiscreta daca te intreb cum de te-ai hotarat sa 'instrainezi' aparatul?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput