Aradence minunate! (73)
Raspunsuri - Pagina 30
nma spune:
vesti de le alina.a
a avut dilatatie 2 cm asa ca i-au pus o perfuzie cu mg. a stat la reanimare 4 ore. la eco bb avea 2600. capul e putin deformat pt ca e foarte jos. nu stie cand naste, dar medicul spera sa mai reziste o saptamana.
sa speram ca mai bb mai sta in burtica putintel.
nico
30+
21.07.2003
poze
flavia ramona spune:
Nico, multumim de vestile despre Alina.
Ce-i cu linistea asta pe aici?
Noi ne-am trezit la 7 fara ceva (Ioana, sper ca nu s-a molipsit al meu de la "fratesu'"
) si pe la 8:30 a adormit din nou. Avea o usoara febra, poate si de aia a fost marait. Eu sunt rupta ca am dormit iar rau, dar am pus deja mancarea pe foc asa ca nu pot sa ma culc.
Hai sa va zic ceva. Dupa cum ati observat majoritatea e destul de multa marfa la Teba si m-a pus pe ganduri, adika ... am tot auzit zvonuri cum ca se inchide fabrica si nu stiam ce sa cred. Am aflat insa ca de prin iarna fac reduceri de personal pe ture, iar in ritmul asta nu stiu ce se va intampla. Ieri cand am fost la magazin am intrebat-o pe vanzatoare si a zis ca nu se inchide, dar nu stiu ce sa cred. Asa a facut si Manitoba cand a inchis fabrica. A dat oamenii pe ture afara si a scos marfa ce o aveau pe stoc la vanzare la preturi mai mici. Vad ca tiparul e cam acelasi deci daca aveti nevoie de ceva hainute pt bebei eu zic sa va cumparati. Bine ar fi sa gresesc ca sincer imi plac hainutele, chiar daca au ceva defect, dar nu au preturile uriase din unele magazine.
Nico, Cristina, Anca si eu am luat cate ceva, mai ales un halat de baie pentru anul viitor ca e cam mare.
Ildi, in tabara ati fost la Casoaia?
gabitzica spune:
miha Aoex are trasaturi de lider de pe acum? super!
Nico, multumim de vestile despre Alina. Doamne ajuta sa fie bine.
Alina m faine costumele. Ala cu pantaloni rosii imi place mai tare. Nu stiu ce a fost in capul meu ieri cand mi le-ai aratat, ca era fain sa-i iau si eu la Tudor. 
Flavia eu stiu ca nu s-a inchis Manitoba, doar si-a restructurat activitatea. Despre Teba ... nu stiu ce sa zic. Probabil se reorganizeaza si ei.
Azi avem serbare. De abia astept. Vreau sa fac si o prajitura cu cirese.
alinamoro spune:
Gabi, daca ziceai...nici mie nu mi-a venit ideea sa te intreb, cred ca ar fi vrut si Clau pentru Raul, acum ma gandesc ca puteam sa mai fac si eu o lista daca tot a fost acolo, asta e.
Sa ne pui poze de la serbare.
alina.a, tinem pumnii sa mai stea Elisa o saptamana.
Flavia, tot asa multa marfa e la Teba? In ultimul timp tot asa a fost, dar eu nu as vrea sa mai cumpar pentru vara, mi-ar trebui de toamna acum, si asa astea raman mici si pe vara viitoare nu vor fi bune.![]()
Merg sa-mi fac paine cu ou ca asta am chef sa pap acum.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
ancapolgar spune:
Alina M.,Ade si Alex sunt in aceeasi faza,de ridicat si misunat peste tot,e tare greu,ca nu mai are stare nici in carucior,mi se ridica in picioare si pe strada,trebuie sa il leg in ham,altfel nu mai pot sa merg cu el.
Alina a.,tinem pumnii stransi sa fie totul bine,indiferent cand se hotaraste Elisa sa scoata nasucul in lume.
Flavia,noi ne-am luat halat de baie mai de mult.Ai vazut ce salopete faine scurte si cu capse erau?I-am luat si eu una la Alex,am mai luat 2 perechi de pantaloni scurti si 2 babetici.Cam atat,ca Alex tot primeste la hainute si nu mai am loc sa le pun,ca i-am achizitionat lui un dulapior,dar e cam mic,ca e pt birou.
Ieri au fost pe la noi Niko+Maya si Cristina R.+Mara.Le-a placut la noi,fetele erau incantate de jucarii,ca doar nu le vad toata ziua
.Alex in rotobil,o plimba pe Mara cu caruciorul...a fost total.
Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
flavia ramona spune:
Nu va intereseaza o prezentare de produse Amway la mine acasa pe la 6:30 ,ca trebuie sa o ajut pe o tipa, ii sunt datoare
Si daca veniti numai de forma, pt prezenta. Mersi.
alinamoro spune:
Fetelor care aveti poze pe yahoo, stiti ca le mai puteti tine pana in 20 septembrrie si apoi se sterg?, trebuie sa le mutati. Le puteti muta pe alte site-uri de poze si doar faceti import de pe yahoo(sa aveti cont pe site-ul pe care vreti sa le mutati), o sa vedeti cand deschideti albumele. Eu le-am mutat pe Flickr.
Flavia, eu as fi venit, dar nu pot cu pruncii dupa mine, mie imi plac produsele Amway, am o gramada si o colega de-a mea e reprezentat.
Anto, pe unde ai disparut ca nu ne mai scrii? ![]()
Magda, tu nu mai dai nici un semn de viata, ne-ai uitat de tot
? Ce-ti fac cainii? ![]()
pufymic spune:
Salutare!
Nico multumim pentru vestile despre Alina!Sarcina usoara si tie in continuare!
Alinush de unde stii de faza cu yahoo?
Flavia la noi trebuie sa vina Carmen cu maia.....daca au chef si ele atunci venim....(si daca nu e vreo problema ca mergem asa trupa mare.....ca suntem cu pitici cu tot.....sau voi ati vrea fara pitici???)
Ma duc ca nu stiu ce are buflica mic de urla non-stop....tot agatat de mine sta...ufffff!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Alinush de unde stii de faza cu yahoo?
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
Ioana, cand am deschis albumul pe yahoo mi-a aparut scris si tot acolo zicea ca putem muta pozele in flickr, photobucket si alte site-uri, nu mai tin minte. Am citit si la mamici, intreba cineva unde sa mute pozele noastre cu copilasii.
alinamoro spune:
Yahoo! Photos is closing on September 20, 2007. That's in 98 days.
Dear alinamorostes,
Thank you so much for using Yahoo! Photos. Before we go, we can help you move your photos to a new home.
You must decide what to do by September 20, 2007, because any photos still here after that date will be deleted. Learn more.
Please choose from one of three options below:
Move your photos Choose from one of these five photo services ready to welcome you.
Ioana, am dat copy-paste, scrie mai multe pe pagina, cum sa le muti, site-urile unde le poti muta, incearca sa deschizi albumele tale ca trebuie sa apara si la tine mesajul.