Aradence minunate! (73)
Raspunsuri - Pagina 27
Claudelu spune:
Neata!
ALina, am vazut toate pozele.
E adevarat ca-s multe, dar sunt faine si voi la fel. Eu nu ma pot obisnui nicicum cu tine asa cu paru scurt. ![]()
Numai tu esti de vina ca mi-e somn acum
...stii tu de ce 
Diana, imi pare rau ca ati fost asa bolnaviori.
Bine ca a trecut.
Eu una n-am inteles bine...voi ii duceti si pe ai vostri barbati?
Brrrrr ce frig e afara si io m-am imbracat in fusta ca ieri m-am copt de cald in blugi 
monica70 spune:
Ceau fetele vad ca se face galerie p-aci pentru o mica printesa,ma alatur si eu!
Sunt la birou,dar am intrat pe fuga sa ii raspund lui HILDEGARD cu vorbitul.Nu cred ca ai de ce sa iti faci probleme,am o prietena al carui baietzel n-a zis nici un cuvintel pana dupa doi ani jumate si acum e baiat mare are vreo 15 ani si e inteligent foc .
Diana mea in schimb la un an si 5 luni si-a dat drumul bine de tot,de vreo luna si zice mai mult de 50 de cuvinte,plus ca repeta orice ii zic sa spuna ca un papagal.Am vazut la plimbare o fetitza de un an si 3 luni care vorbea binisor ... in schimb nepotzelul care e cu o luna mai mare ca Diana mea nu zice nimic - am stat 3 zile la ei si in afara de tipete ioc.Maica-sa zice ca mai zicea si el mama ,papa cand vrea ,dar eu una nu l-am auzit ![]()
In primul rand e vorba ca fetele vorbesc mai devreme ca baietii si cum sexul frumos e si mai vorbaretz de felui lui ... asta e!
Las' ca vezi tu cand incepe ca a mea cu NU VLEAAAAAU 
Va pup pe toate,nu prea scriu eu,ca am mult de lucru,dar va citesc 
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
pufymic spune:
Neata!
Alina.a iti tin pumnii sa fie bine, indiferent cum si cand o fi.....sper totusi sa mai stea pitica in burtica macar inca 1-2 sapt.....
Diana
!Ma bucur ca sunteti bine acum cu totii.....cam mare temperatura.....cum ai scazut-o?Ca banuiesc ca nu ai reusit numai cu antitermice?Le-ai facut impachetari?
Flavia noi in jumate de ora iesim afara!Cine mai vine????
Haideti lamuriti-ma si pe mine: facem o intalnire la Ada vinerea viitoare?????Sau cand?Noi sambata sau duminica nu putem merge....in rest mergem!Numai noi cu piticii sau si sotii??Ca n-am priceput...
![]()

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
gabitzica spune:
Salut!
Ieri am fost plecata toata ziua. daca stiam de intalnirea de pa mal cred ca veneam si eu.
Alina. a incepem galeria? parca mai bine ar fi sa mai stea un pic Elisa in burtica.
Alina, cred ca ajung azi pe la tine . te sun inainte.
Nu am chef de nimic...
DianaR spune:
Scuze, deci era oricum fara sot intalneala? M-am gandit ca fiind la curte nu mai e problema de spatiu, plus ca ptr multe fete sotul e soferul... Ptr mine e tot una, numa sa-mi spuneti.
Ioana, le-am facut si impachetari. Dar tot antitermicul era baza. Cu nurofen scadea in 30 minute temperatura. Cu paracetamol sau novocalmin nu mergea sau mergea greu de tot. Am avut noroc de niste supozitoare cu novocalmin ca Timi vomita orice ii dadeam pe gura cand ardea de febra.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
alinamoro spune:
Gabi, poti veni azi cand vrei, sunt acasa, nu mai plec nicaieri, eventul diseara ies la plimbare cu Adelina, dar sunt pe aproape, daca suni ajung repede acasa.
Fug ca am o tona de haine de calcat, nu le mai tine fotoliul.
N-am nici un chef pe caldurile astea. O culc pe Adelina si apoi incep.![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
alinamoro spune:
Fetelor, voi cum ii imbracati pe copii in casa(astia sub 1 an)? Eu o tin pe Adelina in body si tot timpul e uda pe parut. Noaptea la fel, o acopar doar un un cearceaf subtire, dar la prima miscare se descopere si asa ramane.
No fug la calcat ca ea doarme.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
pufymic spune:
Rapid ca am treaba:
Am fost la plimbare si ne-am intalnit cu Flavia si cu Bogdi(sa stii flavia ca lui Alesio ii place tare mult de Bogdi.....imi tot zice ca si Bogdi e fratiorul lui si Nicolas
).
Alinush eu ii dau numai un body fara maneci, si e ok asa......dar de transpirat ar transpira si gol de-ar fi ca nu sta in loc![]()

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
flavia ramona spune:
Diana, ma bucur ca sunt bine copii. Oricum febra a fost maaaaaaaare, saracii.
Alina, ma uit deseara la poze ca acum nu pot.
Ioana, serios???![]()
![]()
![]()
Ada, i-ai gasit papucul?
Despre intalnire ... Ada nu a zis daca cu sau fara soti, dar eu am presupus ca fara. O sa va spuna ea. Eu vin fara. Cele care stam aproape ne putem grupa pe masini. Trebuie in primul rand sa stabilim ziua, ca sa poata majoritatea fetelor.
Carmennnnn? Azi e ziua ta libera nu? Mai putin si ai vacanta, ce fain ....
X-ray spune:
ultimele stiri:contractii neregulate,dureroase,cam in valuri,intre 4-6 min ma mai lasa vreo 2o min dupa aia iar...ma doare burta jos cam mereu si au aparut si durerile de spate...acum bag vre-0 2 pahare de apa sa vad daca se mai raresc....sper sa tin pana dimineatza...ca atunci a zis novak sa ma duc
.si daca tot nu aveam voie sa ies din casa sa-i cumpar sotului un cadou ca ziua lui e maine....poate ii livrez unul mai special
.
va pup si distractie placuta la ada.
eu mai bantui pe aici pana cand nu stiu ca durerea asta nu ma lasa nici cum dar macar asa am o preocupare![]()
alina
34+ cu bb Elisa 
asa crestem noi