*Aspirante optimiste > 20 ani( 110 )*
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
numeioana spune:
Baby, bine ai revenit! Ma bucur ca esti optimista, numai asa poti sa treci peste ce s-a intamplat!
Oana, nenorocirea care s-a abatut asupra voastra m-a impresionat foarte mult. Sa va dea Doamne Doamne forta de a continua si de a lua de la capat! O sa fie bine!
Magda, eu sunt Ioana-Maria. Multumim pentru ceea ce faci pentru noi!
Va pup pe toate!
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Blanche25 spune:
Anais hai sa ne punem de acord sa si ramanem in acelasi timp.
Ce zici?
O lasam pe luna viitoare?
maybe baby? -august 2005
Blanche25 spune:
Zic sa o lasam pe luna viitoare pentru ca luna asta se apropie armata rosie de mine, nu eu de testare.
maybe baby? -august 2005
stefiuta spune:
Draga Magduta, asa este, numele meu este Stefania Maria. Referitor la ce scriai mai sus, ai mare dreptate, de multe ori ma gandeam si imi spuneam in sinea mea, cum de multor fete li se intampla sa ramana gravide inca de la primul contact sexual? in sinea mea ma bucuram si-i multumeam lui DD ca mie nu mi s-a intamplat asa curand, pt ca asa gandeam cand eram mai tanara si nu aveam inca o familie.
Uite ca a trecut timpul si mi-am intemeiat si o familie si bebe tot nu vine. Din ce stiu eu: am uter retrovers, cm super neregulat(ultimul a fost la 48 de zile), un uter bicorn sau septat, nu se stie prea bine.
In mare, cam asta am aflat despre problemele mele pe tema asta.
Oana, iti doresc si eu sa te intareasca DD si sa nu te lasi, sa lupti in continuuare daca mai vrei sa ai copilasi!
aspiranta la unu, doi sau mai multi bb
anais74 spune:
blanche, mi-ar placea sa ramanem deoadata!!! Eu acum sunt chiar inaintea ovulatiei, si ca in fiecare luna sper din tot sufletul sa se prinda si la mine
!!! Daca nu e sa fie acum, atunci data viitoare!!!
http://tt.lilypie.com/qxxpp3.png/iulie 2005
sunshine4ever spune:
Stefiuta imi pare rau sa aud numai de rau, dar uite si eu am cm foarte neregualt dar am dat d ebai, a fost si este prolactina marita cind imi scade ajung sa imi vina la 30 de zile. Ti-ai facut niste dozari hormonale, sa vezi de nu acolo e problema?
in asteptarea unui ingeras
monica11 spune:
MAGDUTZA te stiu de la FIV/oligoasteno, citesc din umbra ce se intampla pe acolo, deocamdata nu am curajul sa intru...sotzul meu nici nu vrea sa conceapa sa aiba un bebe asa...din pacate sansa la noi pe cale naturala, daca sapt viitoare nu se vor imbunatati rezultatele la spermograma, scade spre zero stiu ca ai fost de curand in ungaria si urmeaza sa incepi procedura
Doamne Ajuta sa ramai gravidutza
numele meu e Monica-Iuliana ...si sper sa ajung si eu la Nicola cat de curand, n-am fost niciodata si am auzit tot felul de lucruri despre manastire
bebe, te asteptam
http://tt.lilypie.com/TroIp3.png
octombrie 2006
monica11 spune:
la Nicula..am vrut sa scriu, scuze de greseala
bebe, te asteptam
http://tt.lilypie.com/TroIp3.png
octombrie 2006
sunshine4ever spune:
Monica imi pare rau sa citesc ca sotul tau nu e de acord de fiv sau de late proceduri, eu zic ca de asta depinde sa aveti bb sa il convingi, sa isi lase mindria de barbat , asa cum a facut si al meu cind a vazut ca nu e incotro si uite duntem in fata unei incercari, dat fiind singura cael. Incerca sa dai naturiste cuma r fi zinc seleniu carnitina, si tribulus terestris care am citi pe prospect ca e foarte bun pt spermatogeneza. Daca vrei si mai imi intra in timp pina plecam ne putem intilni sa mai povestim.
in asteptarea unui ingeras