*Aspirante optimiste > 20 ani( 110 )*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

mi-as dori sa va am aici in fata si sa va iau in brate pe toate.pentru prima data in aceste zile pot plange de bucurie nu de suparare........

poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare din 13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

baby, o imbratisare mare si de la mine si nu uita ca esti un exemplu de luptatoare.si asa cum spun si fetele noi te iubim si suntem mereu alaturi de tine!
odihna placuta in continuare!

http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
- ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

quote:
Originally posted by baby_r7

multumesc mult pt. primire!!!!!!!
sincer am crezut ca nu voi avea puterea sa trec nici pe jumate inca odata prin asta, dar DD te intareste atunci cand e nevoie.
sunt "fericita", daca pot spune asa, ca nu am stiut de sarcina, pt. ca asa mi-as fi facut sperante si pe urma nini cu macaraua nu ma mai scoteati din butoi.
incerc sa nu ma gandesc ca a fost vina mea si ca asa a fost sa fie.
am citit despre Oana si parca un minut am uitat de mine si am plans copilasii ei si pe ea.
mi s-a rupt inima pentru ce a patit si nu e drept pur si simplu, nu exista cuvinte sa exprime ce simte o mama care isi pierde copii, fie la 4 saptamani, fie la 24 saptamani.
dar cu cat e mai mare copilul, cu atat durerea si suferinta mamei se accentueaza din pacate.......
ma rog la DD sa aiba puterea sa treaca peste aceasta incercare si sa redevina opimista..........
sincer u acum desi imi doresc enorm un copil imi e frica pur si simplu sa ma gandesc macar ca voi ramane gravida iar.
saptamana viitoare voi duce lista la biserica(a aspirantelor), atunci voi merge sa ma spovedesc si sper sa inceteze odata vestile acestea triste.

poze
bebita te asteptam!!!!
ROXANA

Baby-r7-esti pur si simplu EXTRAORDINARA!!!sunt sigura ca Dumnezeu ne va ajuta pe toate ai sa vezi,te cred ca ti-e frica si te inteleg atat de bine!!!

SUFLETEL te asteptam

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Fetelor daca vreti careva sa imi trimitei si mie lista cu numele voastre , nu cele fictive, pt ca ma voi duce si eu la Nicula pt pomelnic.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Magduta te stiu de la fiv, mai intru si citesc ce faceti, chiar daca nu scriu va sustin pe toate din umbra........ma bucur enorm sa vad ca sunt atatea persoane alaturi de mine si asta imi da putere sa vad viitorul si nu trecutul, asa nu inseamna ca uit pt. ca nu pot, dar incerc sa fiu optimista si sa cred in DD.

poze
bebita te asteptam!!!!
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Draga de tine,ce luptatoare esti!!!Ma bucur ca esti optimista!Iara ma enerveaza contabilu asta,dar eu citesc ce scrii si ma faci sa plang.O sa fie bine!Suntem alaturi de tine!

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel17+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns winter spune:

Baby suntem alaturi de tine

http://tt.lilypie.com/ib8qp3.png" -august 2005

Mergi la inceput

eu sunt Roxana........
chiar o sa verific si eu lista noastra sa vad cine nu are numele trecut.
daca cititi scrieti-l si voi numele sa il pot trece pe lista.
si mai uitati-va si voi pe lista poate daca mai stiti nume o completam impreuna.
si va pe toate!!!!!!!!!

poze
bebita te asteptam!!!!
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Dumnezeu, de acolo de sus, ne priveste pe toate, ne cunoaste necazul si dorinta si cu siguranta ne va ajuta. Doar EL poate si doar EL stie cand trebuie sa ne dea ceea ce asteptam! Curaj, fetelor! Si mai presus de orice, incredere! SUNT PE DRUM, NU DEPARTE DE NOI!

http://tt.lilypie.com/Eragp3.png

Mergi la inceput

offfff Felicia ai mei sunt deja 3 acolo sus, dar sper din tot sufletul sa vina cat ma curand inapoi la mine...........
Ramo pai nu plange ca superi fetita si ma bate pe urma pe mine......... si nu ma simt in stare sa o las sa ma bata!!!!!

poze
bebita te asteptam!!!!
ROXANA

Mergi la inceput