*Aspirante optimiste > 20 ani( 110 )*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia25 spune:

quote:
Originally posted by kalosalina

Buna fetele!
Sunt si eu aici si va citesc din umbra. Astazi am picat iar in butoi. Iar ma doare mijlocul cand fac diverse miscari .Mi-e frica sa nu fie bine la bb...
Cine mai vine cu teste pozitive? Maine am inteles ca vin Ali si Marryan, dar astazi nimeni?

fetele mele dragi!

A venit Bebica!!!

5+

iubita,nu-ti mai fa ganduri negre si atatea griji!!!!!
si astea ii fac rau lui bebe!
incearca sa te linistesti!!!!nu-i ushor,stiu,dar starea ta sufleteasca i-l influenteaza f mult pe bb.
totul este superbine si cu tine si cu ingerasul tau!!!!!!
ai sa vezi!!!!

vine bebe?<februarie 2006>

tot am zis ca-i prea devreme,dar acum deja-i tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

marig, iubita, e din "toate panzele sus".........a, m-am prins, de aia imi fluturau mie asa azi toate fushtele

ioana

http://tt.lilypie.com/Nj3Jp3.png
- ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

buna gugu...bine ai revenit pe meleagurile noastre...
cum fu la dr ...toarna!

_
...gata..luna asta raman !!!
This is my quest/To follow that star/
No matter how hopeless/No matter how far!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

IONARA daca spui ca lucrezi undeva pe str. V. Alecsandri, intra la nr 9 la parter si ai de-a scaune pe care sa stai, o-ho-ho... ieri era plin de gravidutze.
MARIG doctora grigore s-a purtat super cu mine, de fapt cu toata lumea. E tanara si frumoasa si spre deosebire de alti medici nu vedeam pe fata ei acea umbra de sictir ca la altii.
Mi-a spus ca sarcina e superbine, tinand cont ca nu am dureri si alte simptome suparatoare. Are un ecograf performant si am putut sa-l vad pe bebica foarte bine. Semana cu un gandacel cazut pe spate si dadea de zor din piciorushe si manutze.
Fetelor va doresc din suflet tuturor sa simtiti cat mai repede si voi aceeasi bucurie ca si mine. E cea mai mare minune pe care am vazut-o in viata mea.

iunie 2006
GUGU 10+
dam din piciorushe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

aaaaaaaaaaa, da stiu, ca io lucrez la nr 6!

ioana

http://tt.lilypie.com/Nj3Jp3.png
- ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna ziua tuturor!
Poate ati auzit de aparatul Maybe Baby - minimicroscop - care este -citez din prospect "un aparat unic de diagnosticare zilnica, cu ajutorul caruia este posibila determinarea din saliva a perioadei fertile si nefertile intre perioadele ciclului menstrual.Hormonul oestrogen in zilele fertile este mai ridicat,datorita acestui fapt si salinitatea este mai ridicata.Datorita maririi de 52 de ori a sistemului optic al aparatului este posibila vizualizarea structurii salivei uscate sub forma de feriga". Zilele fertile sunt cele in care la acest aparat se vizualizeaza structura salivei in forma de feriga.
Acest aparat scuteste incertitudinea si aspectul material referitor la testele de ovulatie.

Personal mi se pare extraordinar de util acest aparat,insa din pacate mie nu imi poate folosi deoarece eu sunt nevoita sa urmez procedura FIV.

Daca este interesata cineva de achizitionarea acestui aparat astept PM.

Va doresc tuturor toate cele bune!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

KORA acum doua saptamani am mentionat si eu de acelasi aparat pe forum, doar ca avea alta denumire. Si mie mi se pare foarte util si mult mai eficient ca testele de ovulatie tip banda.

iunie 2006
GUGU 10+
dam din piciorushe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

gugu, bine ai revenit. ma bucur sa aud ca bebe e jucaus si bine. sarcina usoara in continuare.
iulia tie cand trebuie sa-ti vina?cred ca acum nu mai numaram impreuna, nu?

http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
- ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

quote:
Originally posted by gugushtiuc

KORA acum doua saptamani am mentionat si eu de acelasi aparat pe forum, doar ca avea alta denumire. Si mie mi se pare foarte util si mult mai eficient ca testele de ovulatie tip banda.

iunie 2006
GUGU 10+
dam din piciorushe!

Am gasit si eu la farmacie acest aparat, costa 1 mil. si ceva. Despre asa ceva o fi vorba?

http://tt.lilypie.com/Eragp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Ali Bia, bine ai revenit.
Monica, mie mi-a zis dr. mea stomatolog ca exista anestezice special pt gravide.
Succes mult.

quote:
Originally posted by monica11

ALI si MARRYAN tin pumnii sa fie cu IIliniutze.

o intrebare...test negativ ieri, nu prea simtome, deci astept ciclul..dar, cum m-a ingrozit povestea Roxanei cu ciclu peste sarcina...am o masea care ma doareeee..cred ca m-a prins un curent si asta noapte n-am mai rezistat si am luat o fiola de algocalmin ca asta aveam in casa..stiu ca nu e bun
STITI VOI ceva leacuri sa treaca durerea?????plissssssssssss

macar inca 2-3 zile sa rezist sa vad rosu si apoi fug la dentist..ma tot gandesc, daca e sarcina si eu fac anestezic??

bebe, te asteptam
http://tt.lilypie.com/TroIp3.png

octombrie 2006

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput