Va rog,ajutor !

Va rog,ajutor ! | Autor: cocoloasha

Link direct la acest mesaj

Buna dragi mamici si nu numai,

Am o prietena care isi doreste cu disperare sa ramana insarcinata,dar,din pacate,se pare ca sunt ceva probleme.
Stiti cumva vreo cura naturista?
Eu am auzit de o cura cu oua de prepelita,dar nu mai stiu in ce consta?

Va rog mult,haideti sa ajutam o femeie sa devina mama

Cocoloasha si Alexandru cel Mic

Poze cu noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Sunt ceva probleme de ce natura? a facut ceva ivestigatii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocoloasha spune:

Sunt probleme la sotz - diagnosticul a fost astenoteratospermie

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Cocoloasha in primul rind ar tebui sa fac o investigatie la un urolog sa vada de nu are varicocel, apoi ceva dozari hormonale cum ar fi de tiroida, prolactian ,testosteron, Lh, progesteron, estradiol. Si vedeti de ce natura e problema si duap sa va a pucati de tratamente.
Mult succes.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Cu siguranta sotul prietenei tale trebuie sa faca mai multe investigatii, de tipul: analize hormonale (FSH, LH si testosteron), control urologic si, daca este cazul, analize genetice.

In paralel, exista tratamente naturiste de tipul: tinctura de branca ursului, naprasnic, vit E, tribulus terestis.
Dar tot cred ca ar trebui sa-si faca mai inati niste analize serioasa, si de-abia dupa aceea sa inceapa vreun tratament.

Sanatate si succes!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Se poate ramane insarcinata si cu diagnosticul de care zici tu ... este exact cazul meu. Noua ni s-a recomandat FIV-ul pt. ca pe cale naturala sunt putine sanse ... si uite ca am ramas insarcinata si fara ... Daca totusi te/o ajuta pe prietena ta, poate sa ii dea sotului maca (pastile) de la plafar. Si fara stres, sa isi indrepte gandurile spre altceva, spre alte preocupari ...

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput