Cum inregistrez????

Cum inregistrez???? | Autor: alessia105

Link direct la acest mesaj

M-ar interesa sa inregistrez o emisiune live de a un post de radio care emite pe net ...cum procedez???emisiunea se difuzeaza in format real player ...please help ca tre sa invat smecheria asta pana maine 30.05.

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

Eu imi inregistram convorbirile in Skype cu Sound Recorder (Start - Programs - Accessories - Entertainment - Sound Recorder), dar metoda e cam.. rudimentara, asa trebuia sa tot apas pe record, ca sa-mi continue inregistrarea. Si se aude cum apesi pe taste, mouse, daca vorbesti.. Pt ca iti trebuie microfon pe care sa-l pui chiar langa boxe! Si deci se aud in inregistrare si alte minunatii, nu doar emisiunea de la radio.
A si file-urile rezultate erau astronomice. trebuia sa le transform in mp3 low quality, ceva de genul asta. ca nu puteam sa le tin asa de mari pe calculator. imi blocau calculatorul in caz ca vroiam sa le mai si ascult ....
astea le-am gasit pe net:
www.mp3mymp3.com/" target="_blank">1 programel
www.wordaddin.com/mp3recorder/" target="_blank">alt programel
(in caz ca sunt bune, anunta-ma si pe mine, pliz)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Chris ..sarut mana ...am luat el de-al doilea programel scris de tine e cel mai simplu de utilizat ( e adevarat ca am 14 zile trial ..dar macar e ) ...am mai gasit..inainte sa imi dai tu raspuns si http://www.applian.com/replay-player/index.php ,dar e un pic mai complicat si nu l-am inteles ..asta e simplu ..instalezi ..dai drumu ..inregistrezi .te duci unde e salvat si gata ...am vorbit si eu peste ce zicea la radio si nu s-a inregistrat ...deci e perfect ....Eu vreau ceva mai de calitate ptr a emisiunea respectiva este despre proiectul nostru Babyklappe(vezi la semnatura mea sau la generale)....si as vrea sa il pot oferi si fetelor care nu sunt acasa cand se dfuzeaza emisiunea .multumesc incaodata foarte mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

uhm... Sau rogi postul de radio sa iti dea o copie?

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Un pui de somn si-un inger bun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Pai as fi rugat eu postul de radio sa imi de-a o copie ..dar redactorul acela minunat are si ea alte treburi mult mai importante (si unele foarte frumoase ) decat sa ii stau eu toata ziua pe cap si mi-a fost sa o mai deranjez si eu cu prostiile mele ..sper sa nu se supere pe mine dar asta e deformatia vietii mele ( ca deformatie profesionala nu mai e de mult ) ..mi-e rusine sa cer ceva ...pupam redactorul minunat

Mergi la inceput