Viata afurisita !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Da voi chiar credeti ca daca va invirtiti cu aspiratorul 10 minute prin casa si faceti 1 oala de ciorba cade masculul pe spate?
Deci cu o investitite de max 45 minute/zi....ca mai mult nu dureaza. Si apoi il bateti la cap 4 h in weekend ...uite cite fac yo pt tine.......heheheh...pai nu merge nene asa simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Offff... dificila situatie. Nu numai prezenta ci spun eu ca intraga perioada.
O femeie este si trebuie sa fie mai mult decit o gospodina, un barbat trebuie s-o aprecieze pentru ceea ce este ca femeie, nu pentru confortul pe care i-l asigura.
Nu cred ca este nici acum prea tirziu ca prietena ta... ca se rupa de trecut, de "slugareala" si sa faca mai multe pentru ea, sa invete sa traiasca pentru ea si cu ea (nu in umbra familiei sau a unui barbat).

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Pentru Guestus:

"Intr-o zi sotul vine de la servici si nu poate baga masina in garaj deoarece pe drumul spre garaj erau trantite bicicletele copiilor.Da sa bage bicicletele in garaj si gaseste jeep-ul deschis si cainele plin de noroi intins pe bancheta.Intrigat intra in curte unde vede copii intr-o balta de noroi, piscina era si ea plina de noroi, copii se jucau cu furtunul.Intra in bucatarie nu fara a observa ca geamul de la usa era plin cu de ciocolata, clanta imbracata in felii de sunca si gaura cheii infundata cu un carnat. varsat pe podea, farfurii si pahare murdare peste tot. Pe masa o balta de suc. Pe jos nu se putea calca altfel decat pe mancarea catelului sau incontinutul borcanelor de muraturi. Incepe sa isi caute sotia prin toata casa. Era un vacarm televizorul si calculatorul cu jocuri erau date la maximum.Intra in baie unde prosoapele pluteau pe podea intr-o balta de apa murdara si sulurile de hartie igienica erau derulate pe pereti, tavan, prin cada si pe manerul de la usa . In sfarsit isi gaseste sotia in dormitor relaxata cu o masca pe fata, bigudiuri in par. Citea o carte si asculta muzica cu castile pe urechi.O intreaba ce s-a intamplat. Ea ii raspunde. "Iti aduci aminte cand te intorceai acasa si ma intrebai ce am facut toata ziua? E... astazi nu am facut nimic!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Scurt si cuprinzator: sclavii nu au fost niciodata respectati! Mai ales cei care si-au pus singur lanturi la picioare.
Spunea o doamna: "Ca sa fii respectat, respecta-te!"
Spun eu: Cersind mila, obtii de multe ori sila!

_
O relatie sanatoasa are ca baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.
_
Cadoul prefect pentru copil? Lasa-i copilaria! Cadoul perfect pentru femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul perfect pentru barbat? Apreciaza-i masculinitatea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

ideea e ca daca tu stai acasa cu copii atunci ai si grija de ei nene....daca ea munceste ...atunci trebuie impartita treaba

dar sa nu ai nici copii...si sa stai si acasa...si apoi sa comentezi ca "uite cite fac yo"...pare ridicol ....
sterge praful femeia...iti spun yo ca 99% dintre Ei ar zice "da lasa praful acolo unde e...mai bine cumparai 1 bere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

pisimuky, sincer imi pare rau de prietena ta!
da', si-a cam facut-o cu mana ei...
e drept ca avea o varsta mica si minte nu prea...dar uite ca i s-a intors impotriva ei!
si n-o zic cu rautate, ci din statistici, in 99% din cazuri cam asa se intampla.
probabil o sa-mi iau rosii, dar s0a gandit ea cand era in perioada aia de glorie la femeia omului cat poate suferi?
ca a destramat o familie cu 3 copii?
ce se asteapta de la un astfel de om?

sincer, imi pare rau dar, repet, si-a facut-o cu manuta ei!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Toti aveti dreptate, asa este, si-a cam facut-o cu mana ei. Ideea e ca ea e o femeie simpla, fara scoala prea multa si daca asa a procedat e pentru ca asa a considerat ea ca trebuie sa fie femeia intr-o casa - gospodina si cam atat... Eu nu cunosc detalii ale vietii lor intime, n-am intrebat-o niciodata si chiar nu ma intereseaza aspectul asta si prin urmare nu stiu cum stateau la capitolul asta. Si nici nu pot sa o sfatuiesc sa-l lase sau alte chestii pentru ca 1. ea il iubeste ; 2.n-as vrea sa am pe constiinta suferinta ei ulterioara - doar ea stie ce e cu adevarat important pentru ea in viata, cat de mult e dispusa sa accepte si sa ierte...Inca n-am vorbit cu ea face to face, doar la telefon, ceea ce v-am spus voua stiam din alte surse, ea doar mi-a zis ca vrea neaparat sa vorbeasca cu mine si ca ma roaga sa ma duc intr-o dupa-amiaza cand e singura acasa ca sa putem vorbi...Abia atunci am realizat ca ceea ce auzisem de ei - ca ar avea probleme - e adevarat... Trist... dar asa este... Stiu ca el s-a plans de nenumarate ori de sotia lui - ca nu-i gatea, ca nu-l spala, ca nu-i calca hainele s.a.m.d si probabil ea a crezut ca el apreciaza o femeie ordonata si curata. Ce pot sa spun e ca mie imi pare nespus de rau ca trece prin asa ceva.

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Mie mi-a placut gluma lui laura am ras de am cazut pe spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

quote:
Originally posted by Guestus

ideea e ca daca tu stai acasa cu copii atunci ai si grija de ei nene....daca ea munceste ...atunci trebuie impartita treaba

dar sa nu ai nici copii...si sa stai si acasa...si apoi sa comentezi ca "uite cite fac yo"...pare ridicol ....
sterge praful femeia...iti spun yo ca 99% dintre Ei ar zice "da lasa praful acolo unde e...mai bine cumparai 1 bere"

Asa este, ai dreptate!
Bine, acum faza cu berea e discutabila; al meu ar vrea mai degraba cativa bitzi in plus la calculator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanaa spune:

Cand un barbat cu 3 copii isi paraseste familia asta deja spune multe despre caracterul lui.

Mergi la inceput