Coduri Reksio
Raspunsuri - Pagina 11
alex20059 spune:
quote:aceasi problema si la mine plz daca poate cineva sa spuna cum sa trec ia-si fi recunoscator :)
Originally posted by roxanaz
caval
buna
va rog sa imi spuneti si mie ce trebuie sa fac dupa ce am castigat turnirul...
am intrat intr-o casa unde am dat de niste mese pe care le-am aranjat, are vre-o legatura cu continuarea jocului?
sper sa ma ajutati si pe mine.
multumesc
catahardy spune:
salutare sunt nou pe aici vreau sami spuneti si mie pentru copilul meu cum sa il ajut sa treaca la reksio si magicienii in turn a doua oara nu exista ceva care sa ne usureze munca?
catahardy spune:
am auzit ca exista un patch care face sa fie mai usor sa omori pasarile alea cand esti pe zid..... il are careva? dak da trimitetzi prim mail la cata_hardy07@yahoo.com plzzzzzzzzz
madiutza22 spune:
va rooooog ajutati-ma la reksio si magicienii. Nu stiu cum sa gasesc cheia de la pivnita castelului (sau ce o fi ala) pt magicianul acela care imi va da bani... am incercat sa caut dar fara speranta...
CIRIPANDEL spune:
imi spune si mie cineva cum sa trec de nivelul cu cantaretii din shangrila de la reksio si capitanul nemo?
bddvd spune:
va rogggggggggggggg sami spuna cineva cum construiesc balonul la reksio si capitanul nemo
CIRIPANDEL spune:
imi spune si mie cineva cum sa pun acele trei bucati de harta din carnetul de arheolog de la reksio si capitanul nemo
CIRIPANDEL spune:
La Reksio si magicienii trebuie sa gasesti iesirea din labirintul din pivnita alchimistului. Dupa ce reusesti te vei lupta cu o Pasare a Haosului, atentie! Ea stie vraja de somn! Aceasta Pasare pazeste cheia de la pivnita!