ultimele noutati fiv

ultimele noutati fiv | Autor: kineta

Link direct la acest mesaj

POATE SA-MI SPUNA SI MIE CINEVA CARE A FACUT FIV ANUL ACESTA ,eventual la Giulesti,cat costa exact ca am auzit fel si fel de preturi,este cumva (1100euro+300euro EMBRIOTRANSFER),IAR medicatia este in functie de cum raspunde fiecare organism,ar putea ajunge la 30 mil tratam. maxim,medicatia?EU nu am decat un ovar,si ma gandesc ca nu o sa fac f multe injectii pt a nu stimula ovarul la maxim avand in vedere ca e unic,si sa nu se intample incidente neplacute,dar asta va hotari dr-uleram curioasa cam cat ar costa cu totul pt ca eu voi face un credit la banca ,ca nu am banii momentan.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Kinetaeu personal nu stiu ce sa iti zic pt ca am sa fac fiv + icsi in ungarai la Szeged. Ceea ce stiu ca la Cluj m-ar fi costat cam pina in 3000 de euro, si al Szeged e pin ain 2000. L aGiulesti incearca sa scrii la Fiv 120 sunt multe fete care ti-ar putea sa iti spuna care fac al giulesti fiv.
TE pup si iti doresc mult succes.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

draga Kineta... la capitolul FIV 120 poti gasi raspuns la orice intrebare...pe prima pagina gasesti si detalii despre preturi...numai bine...te asteptam aici...(da click pe link)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100683

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MULTUMESC PT RASPUNSURI.

Mergi la inceput