jucati triburile ?

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina V spune:

Am inebunit de cand joc jocul asta. In loc sa imi fac lucrarea pt. licenta sau alte treburi prin casa , eu tot intru sa vad ce se mai intampla...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Si eu la fel....in loc sa am grija de bb si casa...joc...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceela spune:

Alipiticot, scuze ca nu te-a adaugat la prieteni, dar sotu' are multi dusmani si se supeeer pazeste. Nu am putut interveni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

si eu am inebunit.... dimineata cand ma trezesc ...intru sa dau camenzile... ajung la servici si ce credeti ca fac?... de obicei pe la 10 dorm, dar acum am de administrat un sat
maine ma duc sa imi ridic copilul de la bona si nu o sa mai pot intra asa de des...pana duminica seara si unde mai pui ca de sambata pot fi atacata

A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

la noi in familie numai despre asta se vorbeste, ne facem strategii, ne sfatuim unul pe altul, ne-am dus rau cu capu'
poate ne potolim sapt.viitoare, ca plecam in concediu in turchia, da' ne luam laptopul cu noi, special pt.sate....am zis noi ca intram doar de 2 ori pe zi pt.a da comenzile....OARE ?

stiti cat cred ca o sa tina ? pana ne ataca unu de' ne ia tot
OARE ?

am auzit un super sfat, apropo' de atacuri - daca va ataca cineva, faceti tranfer de resurse la unul din cei mai apropiati prieteni (asa ca tineti aproape cu el) si trimiteti trupele pe campii. DA' sa nu uitati asta, s-a 'nteles ?

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Eu nu am inteles un lucru: cind cineva te ataca ce ataca de fapt?
Resursele? Ca atunci ar fi simplu: te apuci de construit la greu si gata. Sau trimiti toate resursele la cineva din trib.

Iar atunci cu armata ce facem?

In cazul unui atac sint de ajuns citiva luptatori, o asunzatoare si un zid cit mai bun?

Mergi la inceput

iti ia resurse, iti sparge zidul, iti omoara armata, distruge cladiri si tot ce poate...asa ca pazea...
asa ca scoti trupele din sat si faci transfer de resurse la cineva foarte aproape de tine, ca astfel pierzi satul

nu ajunge sa te apuci de construit...ca pana se consuma materialele cu constructiile respective, ti le ia atacatorul
cel mai bine e sa faci transfer, pt.ca in momentul in care ai inceput transferul ele parasesc satul
bine, dai mesaj celui caruia vrei sa=i transferi resursele tale si ii spui ca cineva te ataca...pana ajunge armata la tine, tu ai si tranferat resursele
deci, d-aia tot zic eu sa va imprieteniti BINE cu un vecin, ca daca nu sunteti siguri de el, poate nu vi le mai da inapoi

JUCATI TRIBURILE

Mergi la inceput

Pai eu si Lexi sintem foarte aproape una de alta.
Asa ca probabil intre noi o sa facem transferul.

Pai in concluzie cum te aperi? Cu armata? Cita?

Stai ca nu inteleg: "iti scoti trupele din sat". Adica?
Trimiti si armata la plimbare? Pai aia ar tb sa ramina ca sa apere satul.

Mergi la inceput

pai aici e smecheria...ca tu nu stii cine te ataca si cu cata armata
si daca te ataca nu are ce sa-ti ia, doar iti distruge zidul...deci pagubele ar fi mult mai mici
daca vine cu armata mare, iti omoara si tot soldatii tai, iti ia si resursele si iti distruge si zidul

JUCATI TRIBURILE

Mergi la inceput

Deci sa vad daca am inteles: in cazul unui atac trimiti tot afara din sat si resurse si armata.
Si tu stai si asisti cum iti distruge cladirile.
Corect?

Mergi la inceput