tauroaice(22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Iustinaaaaaaaa???

speram ca sunteti bine.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Singurica. singurica???

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

nu, sunt si eu in zona:)
Lili vea un inceput de otita, se pare ca i-a trecut in 2-3 zile.
Voi ce mai faceti?

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ruxandra mai pe la toamna venim in tara, doar eu si motata, asta pentru vreo doua saptamini, ca mai mult nu putem sta

Gabi sanatate multa si ai grija sa nu recidiveze otita.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

bun gasit fete cucuiete.intrai si eu nitel sa va salut.
suntem bine cu totii,eu muncesc din greu si nu prea mai ma timp de nimik.vaz ca sunteti bine cu toatele,lume noua pe aici dar mai veche in acelasi timp-sarcina usoara si un bebeu mai putin plangacios,stiti de cine zic ca ma prinsei din mers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Buna tuturor !

Mai apar si eu ,cu intarziere dar apar .Ma simt mai bine ,analizele mi-au iesit stabile .Pe 18 iulie ma internez pentru operatie .
In rest ,suntem in vacanta ,merg cu Vlad la inot in fiecare zi de luni pana vineri .
Va pup pe toate si pe puii vostri ,
Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

mersi...
Stinu, tinem pumnii pt tine, si eu, si taurasii mei... Ai mare grija de tine, iti dorim insanatosire grabnica!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Multumesc mult .
Am uitat sa va spun ca ieri Vladut a implinit 8 ani si pe 19 iunie Ana 2 ani .Asa ca am avut ceva motive de sarbatorit ,cea mica la Ploiesti la sora mea la sfarsitul saptamanii trecute si Vladut cu copiii lui la Mc Donald's ieri .

Iustina

Mergi la inceput

Intrat repejor. Maine plecam in vacanta.

Iustina, pare tare bine ca acum sunt o.k. analizele si poti merge mai departe. Bafta in continuare.

Gabi, bine ca i-a trecut. Si noi- adica Matei- ne laudam c-o viroza uracioasa rau. Sper sa fim pe trecute.

Danelutza.. atunci poate prin septembrie dac-ai drum si pe la capitala...

Andreea,

Gabitz&Eliza un buchet mare de , cu dedicatie speciala. Sa aveti grija una de alta si sa fiti cuminti, da?

Mergi la inceput

Uitat, Iustina felicitari si sa-ti traiasca pruncii.

retroactiv..

Mergi la inceput