tauroaice(22)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

aici si eu... dar am mult de lucru:(((

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Tot io
Am poze noi la semnatura, de la ziua printesei de-acum doua zile cind a implinit doi ani

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

Tot io
Am poze noi la semnatura, de la ziua printesei de-acum doua zile cind a implinit doi ani

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Danelutza sa iti traisca printesa !
Eu mai greu ,nu ma simt f bine .
Iustina

Mergi la inceput

Iustina imi pare rau ca nu te simti bine, sanatate multa si Doamne ajuta !
Ai mare grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

iata-mas....m-ati chemat????
cam slaba reprezentarea p-aici!
eu sunt bine, stef la fel...se pregateste de serbare.
bb e bine, vinerea viitoare mergem la eco...abia astept sa vad gagalicea..poate aflu si ce e....
in rest, nimik nou sub soare.
mi-a fost dor de voi!
iustina - multa sanatate.

Mergi la inceput

Uauuuuuuuuuu, lume nouta, bine-ai venit la tauroaice
Acum asteptam pe Gabi K sa te treaca pe lista, dar sa ne spui si data de nastere, da ! , si cu ocaziunea asta, io zic sa facem o tira de curatenie in lista, ca sa stim si noi cite tauroaice sintem , asta bineinteles daca sintem toate de acord.
Va doresc o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Oau ,nu-mi vine sa cred ,Gabitza bine ai venit si abia astept sa ne spui ce e bebe 2 .

Mie mi-e dor de Ruxandra. Stiti cumva pe unde umbla ?

Eu am avut o saptamana plina si foarte obositoare ,cred ca de aceea m-am si simtit si rau ,plus caldura .Luni merg din nou la analize si .....astept si eu un raspuns mai bun decat pana acum .
Va pup pe toate ,Iustina

Mergi la inceput

Iustina sanatate multa sa vii cu vesti bune luni. Pe Ruxandra si pe Lexi le-am mai vazut pe la alte subiecte, dar aici nu mai vor sa scrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna.
iustina - cum a fost la analize?
ruxandra - s-a mutat la ai ei si nu are inca calculator.
eu sunt bine, stef la fel...
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ia te uita!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma gandeam sa vad ce mai faceti, ca tot stau de-o ora pe dial-up si le-am blocat telefonul (asa le trebuie daca nu mi-au pus net pana acu )

.. cand vazui o tauroaica noua. Si apoi citii mai bine si ma lamurii.

Mda, deci bun venit noii noastre colege.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput