tauroaice(22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Bun venit Sofia

Gabitza mai ai un pic si apare si domnisoara.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Liniste pe aici!Sper ca toata lumea e bine,copilasi bolnaviori s-au insanatosit,bebele asteptat a sosit si ...nu mai am rime!Aici toamna e rece tare,simbata dimineata era parbrizul alb de gheata.Fetita mea are cercei,domnisoara mare ,ce mai!Astea au fost noutatile noastre,e rindul vostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Gabitz, ce faci, tot 2 in 1 sau acum sunteti 4 in total?
Jenn, sa poarte fetita sanatoasa cerceii!
Sofia, bine ai venit!
Maria mea e racita de vreo 3 saptamani si tocmai cand credeam ca incepe sa-i treaca ma trezesc ca imi face febra. Asta s-a intamplat ieri. Pana la urma i-a trecut, sper ca azi sa nu mai faca febra.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Sofia, bine ai venit! Te-am trecut pe lista... vad ca si tu ai copil taur:)
Jenn, felicitari pt cercei!
Lexi, sanatate fetei!
Gabitz, nimic nou???

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Gabitz tre sa nasca duminica. Facem galerie?

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Gabitz, daca nu apuc sa intru maine, sa stii ca iti tin pumnii, si sper sa fie totul in cea mai mare regula, nastere usoara fara complicatii!!!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Hai, Gabitza, hai Gabitza, ca vine fetita
Nastere usoara !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Gabitz tre sa nasca duminica. Facem galerie?

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Nu pe 29 ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Nu pe 29, ci azi pe 28.

Hai Gabitz!!!

Mergi la inceput

Hai Gabitza, haide cu fetita !

Mergi la inceput