tauroaice(22)
Raspunsuri - Pagina 17
Danelutza spune:
Bun venit Sofia 
Gabitza mai ai un pic si apare si domnisoara. 

jenn spune:
Liniste pe aici!Sper ca toata lumea e bine,copilasi bolnaviori s-au insanatosit,bebele asteptat a sosit si ...nu mai am rime!
Aici toamna e rece tare,simbata dimineata era parbrizul alb de gheata.Fetita mea are cercei,domnisoara mare ,ce mai!Astea au fost noutatile noastre,e rindul vostru!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Gabitz, ce faci, tot 2 in 1 sau acum sunteti 4 in total?![]()
Jenn, sa poarte fetita sanatoasa cerceii!
Sofia, bine ai venit!
Maria mea e racita de vreo 3 saptamani si tocmai cand credeam ca incepe sa-i treaca ma trezesc ca imi face febra. Asta s-a intamplat ieri. Pana la urma i-a trecut, sper ca azi sa nu mai faca febra.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Gabi_K spune:
Sofia, bine ai venit! Te-am trecut pe lista... vad ca si tu ai copil taur:)
Jenn, felicitari pt cercei!
Lexi, sanatate fetei!
Gabitz, nimic nou???
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
ruxandra_sb spune:
Gabitz tre sa nasca duminica. Facem galerie?
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Gabi_K spune:
Gabitz, daca nu apuc sa intru maine, sa stii ca iti tin pumnii, si sper sa fie totul in cea mai mare regula, nastere usoara fara complicatii!!!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
Danelutza spune:
Hai, Gabitza, hai Gabitza, ca vine fetita 

Nastere usoara !

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Gabitz tre sa nasca duminica. Facem galerie?
Are mama doi flacai.. Matei (5) siGrigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Nu pe 29 ?

ruxandra_sb spune:
Nu pe 29, ci azi pe 28.
Hai Gabitz!!! 
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
Danelutza spune:

Hai Gabitza, haide cu fetita !