Suceava - 18
Raspunsuri - Pagina 29
geta_sava spune:
Uffff am postat subiect nou si eu de fapt vroiam sa va intreb pe voi fetele din Suceava ce stiti si daca stiti ceva de un medic homeopat. Iar am probleme cu fetita abia am venit de la spital din Iasi si as incerca si altceva.
Sanatate multa si astept un raspuns daca stiti
geta_sava spune:
tot eu am uitat ceva.....
Poate cunoasteti si vre-o femeie care sa vrea sa stea cu copilasul nostru.... care a mai stat poate ati auzit de cineva.... ca anunt in ziar am dat dar slabe sanse. Noi stam in Burdujeni si din oras nu prea vroiau sa vina.
Multumesc!
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Eu ma apuc de curatenie, deci voi strange calculatorul... pentru vreo saptamana...
Va doresc o saptamana reusita!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
doinabita spune:
Ioana, sa faceti proiectul bine!!!!

Xandruta, spor la curatenie!
Emushi, vin eu la cefeluta si am mai facut una!!!!

la noi va fi foarte cald

Fac mancarica si apoi intru in casa ca nu e de joaca cu caldurile astea...Va pupammmmmmmmmmmmmmmmmmm!
Doina Bita
eveline spune:
Buna ziua fetelor, ce mai faceti?
Geta...imi pare rau, am citit postarea ta dar chiar nu stiu cum sa te ajut....
Doina, ce mai faceti voi? Ce mai face Dan?
Restul fetelor ce mai faceti? Carmen am inteles ca e plecata....Meg, cum mai stai la capitolul "papa"?
Crengu mai stiu ce face, o urmaresc la alte postari si-i tin pumnii![]()
Ilincalif tu pe unde mai esti?
xandruta, spor la curatenie!
De dandush mai stie cineva ceva?
simina, ce mai fac cei mici?
Intrebare intrebatoare.....la ce gradinita sunt ai vostri copilasi? Eu am inscris-o pe Bia la cea de langa liceul pedagogic, mai e cineva acolo?
Si inca o intrebare (de parinte incepator in ale gradinitei)....ar trebui sa ma duc pe la gradinita cu cateva zile inainte de a incepe sa intreb ce-i trebuie fetei, sau sa o duc cu ce cred eu de cuviinta in prima zi si sa intreb atunci? Probabil in prima zi o sa fie o sedinta cu parintii (ce ciudat imi suna..."sedinta cu parintii" - si eu sunt de partea cealalta a baricadei pentru prima data) si o sa ne spuna atunci ce si cum....
Deci....cum se procedeaza?
Si cum s-au comportat ai vostri copii prima data cand i-ati dus?
Eu intentionez sa-mi iau concediu cel putin o saptamana in perioada aia....parca vad ca o sa-mi sune telefonul sa vin sa iau atomica acasa din motive de urlat...of of....deja am maaaaari emotii
Si mai ales ca a mea nu comunica (verbal) caci in rest se face bine inteleasa, doar sa fie rabdare din partea lor....
Hai ca v-am innebunit, dar va rog dati-mi sfaturi...
Va pup pe toate si va urez o zi minunata....si sa treceti cu succes peste caldura si peste lipsa apei...
Ana si Bianca-iubita
crengu75 spune:
Buna fetele!
Eveline, al meu merge langa lic. Economic. Poate va fi un pic greu la inceput, poate nu.
Al meu a mers 3 zile super bine si apoi a plans si nu a mai vrut. Depinde mult de colectiv si de educatoare. Va fi mai greu pentru tine decat pentru ea. Cu rabdare va trece totul.
Nu cumpara nimic, ai timp dupa. va fi o lista afisata cu ce trebuie, dar la grupa mica le folosesc mai tirziu. Mai intai ACOMODAREA....... care este grea.
Te pup si mai vorbin.
Pozici
In asteptarea lui BB2
Crengu, mami lui Cristian
megbeng spune:
ntzzz-ntzzz-ntzzz..la sfarsitul paginii 3??
noi suntem inapoi in cuptorul murdar numit bucuresti, matei refuza in continuare fructele si lingurita...sunt tot felul de revizii si defectiuni, 2 zile nu am avut apa calda asa ca am fost in pribegie sa ne spalam..azi vad ca am apa calda la bucatarie si rece la baie...evident, era de preferat sa fie invers.
sunt doar cu matei acasa ca george ii ajuta pe ai lui la mutat...
de gradinite nu stiu ce sa spun, deact ca am sa culeg mai incolo din experienta voastra.
meg,
de
matei(9.02.2007)
ilincalif spune:
fetele cochetele, am intrat la stapin ! cum care stapin ? zamfiruc, of course ! a dat (in sfirsit!) de gustul plimbatului peste tot prin casa, dar absolut peste tot isi baga nasul si scoate tot ce prinde de pe rafturi, de prin sertare... un pas nu mai poti face mai incolo, o pazim ca pe butelie ca se catara si se vira peste tot, ca o maimutzica ce este !
em, sorry, ultima oara cind m-ai sunat eram la sucevita si nu prea aveam semnal
acu am semnal, dar vremea e cum e 
iar miine fug de-acasa !!! plec in apuseni pina vineri... nici n-am apucat sa-mi impachetez in rucsacel 2 chiloti si o pereche de sosete, dar mai e timp, trenul imi pleaca abia miine dupa-amiaza spre seara (pe la 5)
pupici tuturor
doinabita spune:
Buna fetelor!
Meg , cred ca e groaznic in Bucuresti...de caldura...Eu cand am fost pe caldurile astea pe la Bucuresti abia asteptam sa ajung acasa.Cu ala, nimic.
La Suceava cum e fetelor? e mai racoare?Eu sper sa se termine cu caldurile caci nu mai suport!Va pup!!!!!!!!!!!!!
Doina Bita
kali spune:
Vin si eu in fuga sa va salut...
Am inceput serviciul si-s dezorganizata rau; parca nu-mi mai ajunge timpul pentru toate alea, dar trebuie sa-mi gasesc ritmul, nu se mai poate asa.
Alexia s-a obisnuit cu bona, asa ca 1 an cel putin nu ne mai gandim la gradi. Sper sa nu am vreo dezamagire cu doamna asta, ca mari sperante mi-am pus in ea...!
Eu sunt obosita raaaau, dar ce bine mi-e!! In sfarsit am activitate, am (re)inceput sa ma simt bine in pielea mea... imi face maxima placere sa-mi petrec dupa-amiaza cu mica mea si parca am mai mult chef de viatza... mi-am facut n-spe mii de planuri si incep sa ma regasesc. Cred ca se cheama ca sunt fericita: toate-s bune, mai mult decat bune...
A fost interesanta etapa pe care tocmai am depasit-o, dar viatza de casnica nu mi se potriveste: ma deprima.
Sper ca sunteti si voi bine, o duminica placuta si o saptamana usoara! Pupi la piticii nazdravani!
Oana
si
Alexia Ioana (25.12.2005)