Suceava - 18
Raspunsuri - Pagina 26
emushi spune:
f frumos, simina! 
fetili, cine iese azi la plimbare?????poate-o fi vreme frumoasa...noi o sa mergem "preventiv" in parc la Universitate, poate mai vine careva...ore fixe nu pot sa va dau, dupa-amiaza dupa 17 ca iedu' are program de somn pana atunci...
si daca nu-i f cald iesim si dimineata... pe la 11 ca ne trezim tarziu...(daca-i cald mergem in parcul din centru ca-i mai aproape)
pupici!
http://www.pagina-mirunei.piczo.com
emushi spune:
mai...da' ce cautam noi pe pagina 4 ?!?
fetelor va puuup, plec la 5 spre Bucuresti, tineti-mi pumnii sa nu ma pierd pe-acolo...ca la cat de bine ma descurc...

merg de fapt spre Giurgiu la bunica-mea, dar tre' sa mai vad 2-3 unchi si matusi (vaaai ce ma fac, sper sa mai nimeresc adresele...
) si pe urma tre' s-ajung nu stiu in ce capat de oras sa iau microbuzul spre Giurgiu...daca nimeresc! (noroc ca mi-am notat pe carnetel!)
pupici, va mai scriu cand (daca?) m-oi descurca sa ma intorc in SV! 
merg sa dorm si eu 2 ore 
megbeng spune:
ema, drum bun..desi cred ca ai ajuns deja la ora asta...
iese cineva la o plimbarica in seara asta? pe unde sa ma plimb sa dau peste cineva cunoscut de pe forum, oare?
meg,
de
matei(9.02.2007)
ilincalif spune:
Fetele cochetele, noi abia ce aqm scapat de musafiri.. dragi, dragi, insa ma simt de parca as fi batuta, asa is de obosita ! Si ca sa ma refac, miine imbarc maimutz cu domn Iepur cu tot in masina si valea 2 zile sa ne reincarcam bateriile la Sucevita... asa ca meg, daca vrei intilneala, nu mai devreme de duminica sau chiar luni !
pupici, cocirjati da' gustosi, mici si, ca de obicei, taaaaare zgomotosi
megbeng spune:
am o problemutza: mateinu prea vrea sa manance cu lingurita...mai [precis refuza fructele de la ora 10..am icnercat cu mar ras (si crud si copt), mar cu piersica, piersica simpla, para..ba chiar mi-am calcat pe suflet si am icnercat "mar cu pirsica" la borcanel..nu vrea si pace!
in rest mananca fara probleem supa pasata, sucul proaspat de mar si morcov, ba chiar si lapte cu cereale seara...
ce ma fac eu cu masa de la ora 10??
am icnercat sa adaug cum a zis pediatrul, faina de orez instant..tot nu vrea..urmeaza combinatia cu branza calcica acusi..ce fac daca nici asa nu vrea?
acum ia maxim 2 lingurite de bebelus, dar cu mari tipete, cu circ facut de mine, de mama si de bunica mea..cantam, dansam, chium..am icnercat si sa il pun la tv, sa ii dstrag atentia..nimic nu merge!!
heeeeeeeeeeeeeeelp
meg,
de
matei(9.02.2007)
eveline spune:
Meg, draga de tine...asa e la inceput, tin minte ca si Bianca a inceput sa pape greu cu lingurita....a fost oarecum familiarizata cu "obiectul" asta deoarece ii dadeam vigantolul cu lingurita, dar pentru papa tot greu a acceptat-o.
Parerea mea e ca nu prea ai ce face decat sa mai ai un piculet de rabdare....daca-l fortezi s-ar putea sa-i faci mai rau... Eu zic sa-i dai cu biberonul altceva (eu am fost foarte incantata de instanturile pentru bb, care sunt in functie de varsta si pe toate gusturile, si cu fructe si cu o gramada de cereale), i le-am dat initial mai subtiri, cu biberonul si apoi mai consistente (mai groase) cu lingurita.
Deci rabdare, rabdare...
.
Sper sa primesti si raspunsuri mai inspirate, mie zau ca nu-mi vine alta idee....
Ana si Bianca-iubita
megbeng spune:
pai ma ajuta sa stiu ca mai exista si copii mofturosi la mancare..in parc vazusem multe mamici cu ditamai portiile de piureuri..si cand ii vedeam pe bebelusii aia cum deschid gurita sa ia ce e in lingurita..iar al meu strange buzitele cand vede lingurita...
meg,
de
matei(9.02.2007)
emushi spune:
meg dar sucul de mar/morcov cu ce i-l dai? cu lingurita sau cu bibe? ca daca i-l dai cu lingurita, ii poti creste treptat consistenta - azi ii suplimentezi sucul cu o lingurita-doua de piure de mar, maine mai mult...
parca-mi aduc aminte ca si Miruna s-a strambat la lingurita la inceput, dar a mers pana la urma...
fetelorm-am intors si eu azi dimineata, franta de oboseala ca am dormit incredibil de putin ultimele nopti, dar imi revin eu...nani cu Mimi la pranz si promit ca dupa-amiaza sunt in forma si...plimbareata!
unde ne vedem?
eveline spune:
Stii ce mai functiona la Bia cand nu vroia sa deschida gurita? Puneam degetul mau aratator pe barbie, exact sub buze (la ea evident) si trageam usor in jos...deschidea gura instantaneu....asta e prosteala, dar a functionat o maaaaare perioada de timp, pana s-a prins ea ce si cum. Cu stanga deschideam astfel gurita si cu dreapta bagam lingurita cu papa in gura...pana sa se prinda ea mancarea era in gurita.
Barbata-miu a ras de mine dar i-am facut si lui...si a deschis gura...cred ca e in reflex atata timp cat functioneaza si la oameni mari...totul pana mai creste si se prinde ce-i faci.![]()
Ana si Bianca-iubita
megbeng spune:
o sa incerc, ev si ce zici tu..maien dimineata.
em, cred ca iesim pe la 5.30-6..ajung usor in parcul de la biserica catolica, la 3 barbosi sau la universitate. sa inteleg ca zi ne vedem, finally?? mai vine cineva astazi in parc??
meg,
de
matei(9.02.2007)