Suceava - 18
Raspunsuri - Pagina 12
ilincalif spune:
meg, se pare ca am ramas numa noi pe baricade !!! daca iesi spre parcul de la universitate, da numa un beeeeep
fetelor cochetelor, zamfiruc va trimite pupici, gustosi si plini de urari de refacere deplina si sanatate maxima pentru toti puiutzii !
de miine ma apuc iar de invatat, pentru ultimele doua examene de simbata si duminica viitoare,dar de pe 1 iulie incepind cu orele prinzului sint un om liber !
deja mi-am facut o lista cu ce sa fac si unde sa ma duc !!!!!!!!!!!
pupici 
megbeng spune:
ilincalif..o sa fim im parc pe la 6..avem oleaca de treaba la spital (ne vedem cu cineva, nu avem probleme, stati linistite) apoi o luam spre parc..beep o sa fie!!!
meg,
de
matei(9.02.2007)
emushi spune:
meg, mai stai in SV? macar cateva zile sa plece microbii de la noi, sa ne putem vedea...
kali, cum se simte Alexia?
ne revenim si noi, incet dar sigur, ne-a mai ramas nesuferita de tuse da' ce sa-i fac daca nu stie altfel sa-si "dreaga vocea"...a facut si ceva vocalize (soprana o fac!
incerca sa imite o matza din desene animate), a inceput sa manance bine aproape cat inainte (deci cat un copil normal, ca inainte era mai fomista), am ramas la un singur sirop de plante pe care-l ia si fara pantofi cu toc
(URAAA!!!), desi de fiecare data intreaba "unde-s pantofii cu toc?", foarte nedumerita
; in schimb ne revenim SI la capitolul somn, adica a adormit si ieri si azi la 12.30...adica la 0.30 
imi revin si eu, ca doar am pasat microbu' lu' buni (ea era singura care ar fi "scapat" ne-infectata, asa ca n-a vrut sa ramana mai prejos)
ilincalif,
multumim de pupici - ne-au facut tare bine; si bafta la urmatoarele examene...asa, sa ma laud si eu, sotul meu tocmai a scapat de master, sambata a avut cursul festiv...
pupici la toata lumea,
BAFTA MUUULTA Danei maine la bac, tinem pumnii...doina, cred ca mamicile au mai multe emotii decat copiii...
http://www.pagina-mirunei.piczo.com
megbeng spune:
emushi, stam pana vineri inclusiv..poate joi/vineri sa ne vedem..tu cum lucrezi? cand iesi cu miruneatza?
speram sa ma revad si cu daria, ana si carmen..cu ev..sa o cunosc pe kali..pe unde sunteti, fetelor?
doina, asteptam sa ne spui ce a facut dana..probabil azi a avut romana oral, nu?
meg,
de
matei(9.02.2007)
ilincalif spune:
quote:
Originally posted by emushi
[br
ilincalif,multumim de pupici - ne-au facut tare bine; si bafta la urmatoarele examene...asa, sa ma laud si eu, sotul meu tocmai a scapat de master, sambata a avut cursul festiv...
sa ii fie rusine sotului tau, ca asa ne-a mai deranjat cursul festiv ca n-am putut sa ne concentram, draga ! ba chiar cind au inceput sa cinte Gaudeamus chiar ne-a pufnit risul, am zis ca uite, ne pune si coloana sonora mishto universitatea, numa sa dam tot ce e mai bun din cerebelul nostru !!!!
felicitari sotziorului
si pupici voua doua

ilincalif spune:
mai fetelor, cite lichide ar trebui sa bea un copchil de un an si aproape cinci luni intr-o zi de vara ?
ia lamuriti-ma voi, ca nu-s deloc limpede in chestiunea asta.
Nu pun la socoteala laptele de seara si cel de dimineata, eu vreau sa stiu de-a lungul zilei.
Saru-mina pe obraz de raspuns
ilincalif spune:
Nu vreti sa-mi raspundeti la dilema mea cu lichidele ?
Nu-i nimic, atunci spuneti-mi altceva : daca miine v-ati lua o combina frigorifica (ieftina si buna
), ce ati alege, la ce marca v-ati opri ?
Pupici, fug ca in noaptea asta am intilnire cu Junimea (miine si miercuri cu Titu Maiorescu si Dobrogeanu Gherea, iar joi si vineri ma ocup sa il disec pe Eminescu).. a, si intre timp, printre picaturi, ma delectez cu Diderot, Voltaire, Jean-Jacques Rousseau si Montesquieu !
Cum cind, fetitelor, doar ziua are 24 de ore, nu ?
ilincalif spune:
altceva ! ne-a chemat miine la vaccin...nu ewram acasa cind a sunat asistenta, dar presupun ca e vorba de ROR . Acuma eu eram pregatita sufleteste pentru vaccin la un an si jumatate, dar asa, spre sfirsitul lunii august, ca toate vaccinurile le-am facut asa, dupa 20 ... e normal sa te cheme la un an si patru luni si trei saptamini, nu e prea devreme ?
totul a decurs atit de "ceas" pina acum, incit sint bulversata, mai ca imi vine sa dau telefon miine la cabinet si sa zic ca nu ma duc, dar daca or zice ca-s nebuna ????? aveam deja stres suficient cu examenele astea doua de la urma, sa mai stau si cu ochii pe Zamfiruc ca pe butelie juma de noapte parca nu imi vine... CE SA FAC ????????
eveline spune:
quote:
Originally posted by emushi
...asa, sa ma laud si eu, sotul meu tocmai a scapat de master, sambata a avut cursul festiv...
Ca sa ma laud si eu....am scapat si eu de master si am avut si eu sambata cursul festiv (ce master face sotul tau?...te pomenesti c-om fi colegi? he he )....asta nu inseamna ca am si fost la el (la curs)din nefericire.....sambata am spalat vreo 6 masini de rufe si am impachetat vreo 12 saci.....sambata care vine va fi ultima zi in care stam in apartamentul asta si am inceput impachetarea.... Oricum, mai am disertatia de sustinut si gandul asta ma omoara...
Cat despre combina, Ioana eu am avut (si inca mai am 5 zile....ca am vandut-o cu tot cu apartament) una de la Arctic....am fost super multumita de ea, chiar daca n-are 2 motoare (nici n-ar fi fost cazul, la mine permanent era in functiune si frigiderul si congelatorul, deci nu se punea problema sa opresc una din ele si sa opresc astfel motorul), si plus de asta partea de congelator avea 3 sertare + cel de inghetare rapida, deci 4 (altele au 3)....una peste alta eu ti-l recomand cu incredere cu toate ca n-am avut cu ce face comparatie cu altceva...
Despre lichide ce sa spun....a mea copchila bea in prostie (numai apa) intotdeauna, fie ca e cald fie ca nu e...eu ma gandesc ca ar fi bine sa bea cat de mult....cred ca un copil sanatos, fara absolut nicio problema, bea cat are nevoie...ma indoiesc ca ii este sete si nu bea, nu cred ca trebuie fortat....doar daca prin absurd nu bea deloc... Eu te-as sfatui sa ii pui intotdeauna la indemana apa (sau ceai, sau suc sau ce ii dai tu) si de cate ori ii este sete sa se serveasca singura domnisoara....eu asa am facut cam tot pe la varsta asta....am cumparat o sticla de suc (gatorade sau prigat sau ce mai e dintr-aia care are in loc de dop o chestie prin care iese lichidul...nu stiu sa explic dar intelegi tu), o spalam bine (nu te speria, nu-ti spun sa-i dai sa bea continutul original
Ana si Bianca-iubita