elev mort prin cadere de la et 9
Raspunsuri - Pagina 7
mada101 spune:
am orins si eu ceva din emisiune aseara, cred ca intrebarea daca e insarcinata Corina era doar un sondaj...
Am vazut pana au dat o poza cu fosta iubita a lui Bogdan, profesoara de informatica.
Mie mi se pare dramatic ce se intampla, dar probabil pt ei audienta e totul ( pt OTV )
akella spune:
Sa inteleg ca Bogdan nu era la prima profesoara? Mai avusese o prietena cu facultate inainte? Si daca da, cum s-a desfasurat si cum s-a terminat relatia anterioara?
danat spune:
Pacat de baietasul asta tinar care ar fi avut toata viata inainte. daca e chiar vorba de sinucidere (ceea ce eu nu cred din ce in ce mai mult) atunci e pacatul lui. Nu stiu cat era sau nu de apropiat de biserica. Oricum varsta e "periculoasa" mai ales pentru baieti din cate am inteles, si in principal pentru cei sensibili. Enorma durere pentru parintii care l-au crescut, l-au vazut mare si au facut greseala de a-i accepta o astfel de relatie numai ca sa nu si-l indeparteze...hmmm, aici as avea cate ceva de comentat. Cred ca sunt multe modalitati de abordare din partea unui parinte, astfel incat sa-i induci copilului tau, indirect, ca nu e bine ce face, ca i-ar fi mai bine daca...etc.
Insa ce ma intriga pe mine este cum de e posibil ca o femeie in plina tinerete sa se uite dupa un pusti? Chiar si numai dpdv sexual? Ce mare experienta si rafinament sa aiba el ca sa satisfaca o femeie de varsta ei? Pot sa inteleg de ce unele fete de 17-18 ani umbla cu barbati copti bine de 50 si ceva de ani. Pot sa inteleg si de ce o femeie de peste 40j de ani umbla cu un pusti...DAR de ce o femeie pina in 30 de ani umbla cu un "macho" de liceu...zau nu pot sa pricep pe orice parte as intoarce-o .
Cred ca toate stiti cum te simti la varsta aceea, ce "pretentii" ai de la un barbat, atit la nivel intelectual cat si sexual. Atit de disperata sa fi fost incat sa se combine cu un pustan de varsta aceea, si elev de-al ei pe deasupra? Pai exista barbati de 30-40 de ani super...sau o fi vreo complexata?? Sau avea fata constiintza ca aia or fi insurati??? Nu creddd....
oricum, m-a prins si pe mine telenovela asta damboviteana...glumesc, dar parerea de rau ramine fata de viata pierduta aiurea.
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
Cristina_C spune:
http://stiri.astazi.ro/2007/05/31/profa-iar-la-procurori/ - akella, aici scrie si despre relatia anterioara.
Presupunand ca e cum a zis profa - totul era in capul baiatului si ea nu l-a incurajat in nici un fel, tot pe ea o consider vinovata ca a continuat sa-i dea meditatii, in felul asta intalnindu-se intre 4 ochi cu el.
Dar cred ca totusi au avut o relatie (vezi antecedentele, pozele).
poza Robert
Candy spune:
Pacat de o viata irosita aiurea, pentru cineva care nu merita... E clar ca are ceva de ascuns, iar povestea ei e cusuta cu ata alba.
Eu cred ca profa si-a jucat foarte prost cartile, sunt convinsa ca daca ar fi recunoscut relatia cu Bogdan si daca ar fi mimat macar sentimente sincere, nu ar mai fi fost toata opinia publica impotriva ei. Si pe buna dreptate.
In cel mai bun caz, daca nu a fost implicata in moartea lui in mod direct, e vinovata moral. Pe mine ma enerveaza ca n-am vazut la ea nici o urma de sentiment, nici o parere de rau, nici o remuscare... Dimpotriva, mi se pare UN SLOI DE GHEATA.
Nu sunt fan OTV, dar ma bucur ca cineva se implica totusi in acest caz si incearca sa aduca probe, martori... Cred ca in faza asta, parintii lui Bogdan ar prefera sa sa afle adevarul, indiferent cat de dureros ar fi. Cred ca niic un parinte nu si-ar putea gasi linistea inainte de a sti ce s-a intamplat cu copilul lui.
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
ligia13 spune:
quote:
Originally posted by mada101
am orins si eu ceva din emisiune aseara, cred ca intrebarea daca e insarcinata Corina era doar un sondaj...
Doamne pana unde se poate ajunge!
Putea sa "voteze" oricine la sondaj sau numai cei care s-au culcat cu profa fara prezervativ!
Deci astia de la OTV sunt PENIBILI! Bine ca nu ma uit!
Am vazut tot felul de aprecieri la adresa profei si a lui Bogdan, fotografii, invitatii de nunta! Deja toata viatza lor e publica pe net/ziare/tv! Chiar nu pot ca sa inteleg de ce atata "mizerie" !
Eu si Raducu (22.04.2005)
belutza spune:
Pacat!Pacat! Dar nu pot sa inteleg de ce se ascunde d-na profesoara..Nu vrea sa vb cu nimeni,nici macar cu familia baiatului,nu vrea sa dea declaratii...Ciudat!Se ascunde.
A Friend's love says:" If you ever need anything,I'll be there."
True Love says:" You'll never need anything;I'll be there."
claudela spune:
In seara asta Diaconescu are un invitat de seama...pe vestita clarvazatoare Ildiko careia ii apare faptul ca baiatul ar fi fost aruncat...
Ceva necurat la mijloc...
Anca Wish spune:
Mie prezenta lui Ildilo, mi se pare total neavenita. S-a dus la poarta mamemi lui Bogdan si i-a povestit de nu stiu cate ori cum l-au ridicat de gat si l-au aruncat peste balcon.
Saracuta!!!
teo37g spune:
Cine nai e si ILDIKO asta care nu vb bine romaneste?
Doamne ce idioata , ne-a stresat aseara cu premonitiile ei
Stau si ma intreb , de ce nu a invitat-o astia de la OTV in prima zi de cercetare , a chemat-o dupa o saptamana , sa repeata tot ce s-a banuit in emisiune , ma mir ca nu s-a legat si cu prosoapele la cap. A stresat si biata femeie la poarta ...
Am un mesaj pt Dan Diaconescu : ma leeesi ?