elev mort prin cadere de la et 9

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

quote:
Originally posted by Porumbita

pentru ca atunci nu era supus la oproriul public la care e acum;
pt ca atunci probabil nu il arata lumea pe strada: bai asta e ala pe care il insela nevasta cu un pusti;
pt ca atunci nu se trezeau diversi sa ii spuna ca halal barbat tr sa fie el dc accepta sa il insele nevasta (in cdt in care numai pe forumul asta sunt n cazuri de femei inselate care continua sa ramana casatorie, dar de, la barbati trebuie sa aplicam alta unitate de masura)

si probabil ca sirul de motive ar putea continua...

EXACT ... barbatu e barbat si tre sa faca ce vrea ..in fond cati barbati insurati nu umbla cu fete de 16-18 ani ?!?!( chiar ieri am vazut o reclama la Din dragoste ..o tanti is chema sotul acasa ...sot care era cuplat cu fost prietena de joaca a fetei lui ..ba era si mai mica decat fica lui cu 2 ani ) Cate femei nu stau acasa ,ingrijesc copilul/copii si isi asteapta sotul care e cu una sau cu alta muuuuuulllllt mai tanara ....?!?! dar cum zicea si Porumbita lor le este premis ca deee sunt barbati si au ceva in fata .. In cazul fetelor ....pai o fata la 18 ani are dreptul sa iasa cu un barbat mai in varsta ...si nu auzim niciodata "uite nemernicul a sedus-o si abandonat-o"..auzim doar " a naiba c***** asa ii trebuie daca a ridicat cateaua coada" ...dar daca un barbat este combinat cu o femeie mai in varsta ( cum am mai zis am exemplu clar in fam ..are 25 de ani si tot asa e tratat) "offff saracu , cine stie ce manipulari sau vraji i-o fi facut "...DE CE???????DE unde discriminarea asta????
Si daca va uitati atent ..acesti baieti care sunt atrasi de femei mai in varsta ..sunt atrasi din nevoia de a prelungi siguranta si confortul pe care i-l ofera mama ...dar mama e o icoana ...pe cand femeia mai in varsta decat el este tot ce este mama ( in parte ) dar in acelasi timp partener erotic ( nu stiu daca am explicat corect dar sper ca ati inteles ..un psiholog poate explica muuult mai bine ca mine ..ptr ca aceasta iubire de femei mai mature decat tine este un fapt psihologic studiat ...si mama lui Bogdan spunea ca era mamos ) sau ptr a compensa golul provocat de lipsa sau de slaba prezenta a mamei ....acelasi lucru se aplica si in cazul fetelor care ies cu barbati mai in varsta .Acum intrebati-va sotii ...fratii ..prietenii ...daca pe la 18-19 ani nu au fost maca atrasi daca nu in relatie cu o femeie mai in varsta ..sau recunoaste-ti voi ca nu ati fost indragostite /fascinate de un domn mai in varsta sau de un tip mai in varsta ...in fond nu era diferenta prea mare intre ei decat 7 ani( Corina are 26) ...ceea ce nu mi se pare deloc o diferenta exagerata de varsta ...
si acu vrei sa stii draga lulu ce cred eu cu adevarat ... cred ca e un loser ...si o sa iti spun si de ce ptr ca
1.nu era momentul ca sa ii de-a si el o palma ( desi Porumbita a explicat ff bine ca este de vina in primul rand presiunea publica ) si
2. ok ,ea a gresit ..da femeia asta pe care ai iubit-o candva(ca de aia se presupune ca ai luat-o de nevasta ) e in cel mai negru cosmar ai vietii ei si normal dupa mine si crestineste ..chiar daca numai e dragoste ..si s-a terminat si casatoria e sa ii stai alaturi ..orice ar spune lumea ..orice ar fi ..cand s-or linistii apele asta e divortezi linistit ..si asta ti-o spun din experienta personala ...am ales sa fiu langa omul pe care l-am iubit atunci cand toata lumea dadea cu pietre ...pana si fratii lui imi spuneau .."ia tot in casa ,bani din cont ..masina si pleaca in Ro"...dar ptr ce ??? Am stat impreuna la bine si la rau te las?????Tu ai face asa ceva sotului tau??? L-ai lasa la greu ???( oricare ar fi acel greu ..boala,necaz,viata , moarte) ..raspunde sincer la aceasta intrebare si ai sa imi dai dreptate ca NU ai face asta chiar daca el poate ti-a gresit odata ( si nu vorbesc de un barbat care isi bate nevasta la loc comanda , e al dracu ..etc .ci de un barbat normal ) ...Dupa mine o casnice presupune in primul rand prietenie ,solidaritate ,uniune in momente de cumpana astea pe langa iubire ...restul sunt nimicuri daca le ai pe astea ...nu le ai ...mai bine divortati si fiecare pe drumul lui ... decat asa
Nu stiu daca ati observat ,dar cand esti la necaz iti cunosti adevaratii aliati ...oricare ar fi ei ...prieteni ,rude,sot/sotie ...la necaz se vede omul si poate asta e partea buna a necazurilor din viata ca vedem cu adevarat cine ne este prieten sau care ne este doar asa un fel de "hai sa pierdem timpul impreuna ".E usor sa ne batem u pumnii in piept ca ce nemaipomeniti prieteni/soti/sot/rude suntem noi daca nu suntem alaturi de cel drag noua cand are nevoie ...In fond e chestie universala si Petru s*a lepadat de Isus cand era in primejdie sa fie batut cu pietre si nu a recunoscut ca il cunoaste ....de ce nu am face-o si noi muritorii de rand ca e la moda ...

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Sa inteleg ca si acum cei de la OTV intorc problema pe toate partile?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C

Sa inteleg ca si acum cei de la OTV intorc problema pe toate partile?!

Chiar acum Lazarus este la OTV. Titlul emisiunii este: " Fiti atenti la coloana sonora a casetei video realizata de anchetatori in cazul Ralph"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Deci vorbeam de lup si...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

quote:
Originally posted by alessia105

quote:
Originally posted by Porumbita

pentru ca atunci nu era supus la oproriul public la care e acum;
pt ca atunci probabil nu il arata lumea pe strada: bai asta e ala pe care il insela nevasta cu un pusti;
pt ca atunci nu se trezeau diversi sa ii spuna ca halal barbat tr sa fie el dc accepta sa il insele nevasta (in cdt in care numai pe forumul asta sunt n cazuri de femei inselate care continua sa ramana casatorie, dar de, la barbati trebuie sa aplicam alta unitate de masura)

si probabil ca sirul de motive ar putea continua...

EXACT ... barbatu e barbat si tre sa faca ce vrea ..in fond cati barbati insurati nu umbla cu fete de 16-18 ani ?!?!( chiar ieri am vazut o reclama la Din dragoste ..o tanti is chema sotul acasa ...sot care era cuplat cu fost prietena de joaca a fetei lui ..ba era si mai mica decat fica lui cu 2 ani ) Cate femei nu stau acasa ,ingrijesc copilul/copii si isi asteapta sotul care e cu una sau cu alta muuuuuulllllt mai tanara ....?!?! dar cum zicea si Porumbita lor le este premis ca deee sunt barbati si au ceva in fata .. In cazul fetelor ....pai o fata la 18 ani are dreptul sa iasa cu un barbat mai in varsta ...si nu auzim niciodata "uite nemernicul a sedus-o si abandonat-o"..auzim doar " a naiba c***** asa ii trebuie daca a ridicat cateaua coada" ...dar daca un barbat este combinat cu o femeie mai in varsta ( cum am mai zis am exemplu clar in fam ..are 25 de ani si tot asa e tratat) "offff saracu , cine stie ce manipulari sau vraji i-o fi facut "...DE CE???????DE unde discriminarea asta????
Si daca va uitati atent ..acesti baieti care sunt atrasi de femei mai in varsta ..sunt atrasi din nevoia de a prelungi siguranta si confortul pe care i-l ofera mama ...dar mama e o icoana ...pe cand femeia mai in varsta decat el este tot ce este mama ( in parte ) dar in acelasi timp partener erotic ( nu stiu daca am explicat corect dar sper ca ati inteles ..un psiholog poate explica muuult mai bine ca mine ..ptr ca aceasta iubire de femei mai mature decat tine este un fapt psihologic studiat ...si mama lui Bogdan spunea ca era mamos ) sau ptr a compensa golul provocat de lipsa sau de slaba prezenta a mamei ....acelasi lucru se aplica si in cazul fetelor care ies cu barbati mai in varsta .Acum intrebati-va sotii ...fratii ..prietenii ...daca pe la 18-19 ani nu au fost maca atrasi daca nu in relatie cu o femeie mai in varsta ..sau recunoaste-ti voi ca nu ati fost indragostite /fascinate de un domn mai in varsta sau de un tip mai in varsta ...in fond nu era diferenta prea mare intre ei decat 7 ani( Corina are 26) ...ceea ce nu mi se pare deloc o diferenta exagerata de varsta ...
si acu vrei sa stii draga lulu ce cred eu cu adevarat ... cred ca e un loser ...si o sa iti spun si de ce ptr ca
1.nu era momentul ca sa ii de-a si el o palma ( desi Porumbita a explicat ff bine ca este de vina in primul rand presiunea publica ) si
2. ok ,ea a gresit ..da femeia asta pe care ai iubit-o candva(ca de aia se presupune ca ai luat-o de nevasta ) e in cel mai negru cosmar ai vietii ei si normal dupa mine si crestineste ..chiar daca numai e dragoste ..si s-a terminat si casatoria e sa ii stai alaturi ..orice ar spune lumea ..orice ar fi ..cand s-or linistii apele asta e divortezi linistit ..si asta ti-o spun din experienta personala ...am ales sa fiu langa omul pe care l-am iubit atunci cand toata lumea dadea cu pietre ...pana si fratii lui imi spuneau .."ia tot in casa ,bani din cont ..masina si pleaca in Ro"...dar ptr ce ??? Am stat impreuna la bine si la rau te las?????Tu ai face asa ceva sotului tau??? L-ai lasa la greu ???( oricare ar fi acel greu ..boala,necaz,viata , moarte) ..raspunde sincer la aceasta intrebare si ai sa imi dai dreptate ca NU ai face asta chiar daca el poate ti-a gresit odata ( si nu vorbesc de un barbat care isi bate nevasta la loc comanda , e al dracu ..etc .ci de un barbat normal ) ...Dupa mine o casnice presupune in primul rand prietenie ,solidaritate ,uniune in momente de cumpana astea pe langa iubire ...restul sunt nimicuri daca le ai pe astea ...nu le ai ...mai bine divortati si fiecare pe drumul lui ... decat asa
Nu stiu daca ati observat ,dar cand esti la necaz iti cunosti adevaratii aliati ...oricare ar fi ei ...prieteni ,rude,sot/sotie ...la necaz se vede omul si poate asta e partea buna a necazurilor din viata ca vedem cu adevarat cine ne este prieten sau care ne este doar asa un fel de "hai sa pierdem timpul impreuna ".E usor sa ne batem u pumnii in piept ca ce nemaipomeniti prieteni/soti/sot/rude suntem noi daca nu suntem alaturi de cel drag noua cand are nevoie ...In fond e chestie universala si Petru s*a lepadat de Isus cand era in primejdie sa fie batut cu pietre si nu a recunoscut ca il cunoaste ....de ce nu am face-o si noi muritorii de rand ca e la moda ...

Ai accepta?

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Ma bag si eu in subiect ca ma eaxspereaza bona care in fiecare dimineata, cum intra pe usa, imi face update-ul cazului din emisiunile ZarobaratTV. Este ferm convinsa ca Bogdan a fost omorat (din dovezile prezentate de marele investigator Lazarus) ca profesoara este o nemernica ordinara etc. Afirmatii de care m-am saturat pana in gat.

Parerea mea:
Corina nu e vinovata de absolut nimic. O femeie casatorita s-a indragostit de un barbat major pe care il medita. Se mai intampla, dupa cum vedeti, sa-ti pierzi mintile. Apoi ele sa revina in cap (mintile) mai ales daca poate realizezi ca te-ai aprins dupa un dezechilibrat care eventual te santajeaza cu sinuciderea.
Ca persoana care a fost amenintata cu sinuciderea de fostul sot va spun o chestie: lucrul asta ajunge sa te enerveze in asa hal incat ajungi sa spui: arunca-te frate! baga mare dar scuteste-ma de teatrul asta gratuit! Si atentie, vorbesc de tatal copilului meu. Si daca ar fi facut-o nu m-as fi simtit vinovata absolut deloc.
Si asta nu e o supozitie, ca a amenintat cu sinuciderea, pentru ca isasi parintii lui au spus ca "au fost de acord cu relatia pt ca baiatul sa nu faca o prostie" so.. QED.
Vad ca se tot bate toba pe faptul ca nu a recunoscut din prima ca erau amanti - la fel faceam si eu, instinctiv as fi mintit. Apoi ca a furat jurnalul - pai la ce circ s-a facut de catre media si eu as fi riscat puscaria doar ca sa nu stie tot poporul in ce pozitii am stat. Ca daca OTV au fost in stare sa dea pe post poze cu Ralph mort iar parintii lui se dau in stamba cu detalii, sigur ar fi publicat jurnalul.

De omorat nu l-a omorat nimeni, indeiferent de spalatul ei pe jos, de mucuri de tigari etc. Bullshit. Acum ultima varianta a bonei era ca nu l-a omorat Corina, nici Dragos, ci niste prieteni mafioti de-ai lor. Mai a naibii treaba, contractez niste asasini si ii pun sa omoare omul la mine acasa. Incredibil.

Cat despre parinti vad ca toata lumea ii compatimeste, eu personal ii consider vinovati pentru moartea tanarului prin educatia pe care i-au dat-o si prin faptul ca nu au observat/prevenit fapta lui. In plus, showul pe care il dau este penibil, penibil.

Dragos divorteaza acum, evident, sub presiune sociala, e normal.
cat despre DD si clica, sper din tot sufletul ca (,) Corina sa-l dea in judecata pentru hartuire.

Nu stiu sa zic exact ce sta la baza fenomenului asta mediatic. Pe de o parte setea de scandal desi... eu mizez pe oftica generala, atat din partea barbatilor cat si a femeilor, pe una bucata tarfa care a avut tupeul sa aiba amant mai tanar.

Parerea mea...

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Jg

lulu ce???? barbatu sa faca ce vrea??? pai asta reiese din posturile voastre voi o huliti pe Corina ca "aoleuuuuu ce a facut" ..dar daca era barbat ??? Daca Ea era un meditaor barbat ..si el o fata de liceu de 19 ani ??? Atunci oare nu fata era de vina ...EU spuneam EXACT CEEA CE A SPUS PORUMBITA "dar de, la barbati trebuie sa aplicam alta unitate de masura"
daca ma intrebi daca as accepta ca al meu sa greseasca si sa fiu inca langa el ...ti*am raspuns deja ...am facut-o deja cand puteam sa imi pun coada pe spinare cu toata averea lui .

si tot nu mi-ai raspuns la intrebari ...daca tot ne conversam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Eu nu am spus ca as avea ceva in potriva relatie Corinei cu Bogdan.Doar ca ar fi putut sa nu nege ea relatia lor.Cred ca saptamina trecuta la Otv a sunat o prietena a Corinei, care spunea ca, Corina il iubea foarte mult pe Bogdan, doar ca a lasat destinul...si din cauza asta nu a divortat.Sunt multe cupluri in care sotul/sotia e " a cincea roata la caruta" si o fac ptr ca nu au unde merge/locui...e greu...In cazul acesta daca s-a sinucis sau nu Bogdan, lasam justitia sa se pronunte...la fel cum ii lasam in cazul Tranca/Andreea, in cazul Primaverii...etc...

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Pe mine ma bulverseaza si ma intriga cum Doamne iarta-ma il lasa CNA-ul pe sobolanul ala de Dan Diaconescu (mie asta imi inspira, un sobolan) sa dea pe post toate tampeniile. Ieri, de ex., rula filmul pe care l-au facut anchetatorii cand au ajuns la garsoniera Corinei! De unde au ei asa ceva? Imi imaginez ca astea sunt materiale secrete, la care nu poate ajunge oricine. A! Si se lauda DD ca are si filmul autopsiei lui Bogdan! Dar zicea ca nu poa' sa-l dea pe post...
Eu, in locul Corinei, i-as da in judecata si pe DD si pe nenea ala, Lazarus (btw: who the f...is Lazarus????)

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

eu personal abia astept ca infectiua aia de televiziune sa isi piarda iar licenta...

si JG mi-a placut postarea ta

Mergi la inceput