elev mort prin cadere de la et 9

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

mdaa..norocoasa...daca poti trai cu gandul ca ai "comis" o crima si ai o carpa langa tine caruia -i poti "servi" orice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

uitasem de ghilimele era "norocoasa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by stefany_p

quote:
Originally posted by XIO

Alessia , nici eu nu fumez , parintii mei fiind fumataori pana acum cativa ani .
Nu mi-au interzis niciodata , mi-au spus "incearca daca vrei".
Singura data cand am "fumat" , adica tras in piept a fost cand mi-am aprins o tigara sa o pun in ureche(povestea cu trasul curentului), si din greseala am aspirat prea tare...mi-a fost rau toata ziua .
CU baietii , sexul , a fel , fara nici o interdictie.Cu toate astea primul sarut a fost in clasa a 7-a , in clasa a 8-a am inceput o relatie care dureaza si acum .Nu m-au amenintat sa nu cumva sa fac sex , mi s-a spus doar sa folosesc prezervati , atat Si a durat aproape un an pana sa incep.
La o prietena in schimb parintii erau severi , fara baieti pana intra la facultate , fara fumat , baut , invatat si atat.
Ei , baietii au aparut la 14 ani , au fost urmati de fete si baieti , betii , marijuana , tigari.Acum si-a revenit insa din fitele alea.
De asta spuneam ca parintii probabil au actionat asa cum credeau ei de cuviinta , sunt parinti si painti cu diverse tipuri de copii.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

adica tu faci sex de la 15 ani?

Nu 15 , 16 ca am asteptat 1 an aproape pana sa

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DOR spune:

Dragele mele,
Am citit tot ce s-a scris despre subiectul acesta, n-am urmarit OTV-ul, din principiu:pt mine este"zero" TV.
Da , am citit tot cu o pasiune aproape bolnava, am citit si tot ce ati postat voi, m-au amuzat pe alocuri divagatiile, de parca ar avea vreo relevanta la ce varsta si -a inceput "x" viata sexula.
Ma doare sufletul, am doi baieti si m-am implicat aproape personal in povestea aceasta trista...mi se pare cumplit sa cresti un copil care sa fie victima pasiunii. Da, era major, dar la varsta adolescentei , cand idealizam orice, totul ni se pare pur si sfant, dragostea o sublimam...reactiile pot fi extreme.
Depinde de educatie , veti spune,
dar hormonii vorbesc si un adolescent nu va asculta.
Si atunci, va intreb retoric, ne vom sfatui baietii cinic sa nu se implice sufleteste si sa priveasca femeia doar ca pe un obiect sexual?!
Da, aceasta femeie cinica , care doar s-a jucat cu sufletul lui Bogdan , poate trebuia privita ca un obiect sexual.
S-a bucurat de pasiunea lui, avandu-l pe sot ca rezerva. Cand s-a decis sa termine jocul, a facut-o...cine a pus suflet a pierdut.
Adolescenta e teribila....copiii (pt ca sunt , totusi, copii, n-au discernamant deplin) sunt capabili de gesturi mari, extreme, de daruire totala.
Dumnezeu sa-i intareasca pe parinti si sa ne apere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxica spune:

aseara a aparut in secan in una din discutii fratele lui dragos, sotul corinei....care e medica...si mare bastan din cite am inteles...v-ati gindit la posibilitatea ca cumnatul ei a facut ceva? probabil exasperat de asa zisa suferinta a fratelui, care se presupune ca o iubeste mult din motiv ce a tolerat relatia asta si a sperat ca ea sa-si revina el poate i-a facut o zvizita inopinanta profesoarei intre timp a aparut bogdan si s-au luat la harta...etc..etc...poate asa se explica mucurile de tigare din cos..(apropo de ce nu a fost intrebata ce e cu ele acolo) minusile din cos...si urmele sterse cumnatul fiind medic stia mai bine ce face...
mm? ce ziceti? poate chiar niste pastile puse undeva?....

Mergi la inceput

si asa tatal lui bogdna nu l-a recunoscut pe sot din poze ca fiind cel cu care s-a intilnit..poate a fost cumnatul...prea o acopera sotul pe profa, poate ca acest cumnat e implicat si de aia sotul se comporta asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

poate ca o pauza de OTV nu strica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Hai s-o luam asa: sunt oameni pe care i-a "prins" subiectul asta din varii motive (si majoritatea sunt cei care au copii de varste apropiate lui Bogdan, motiv pentru care empatizeaza cu familia lui). Oamenii astia vor sa urmareasca subiectul, mai precis cursul anchetei, nu dezbateri sterile pe marginea decadentei invatamantului romanesc, ca stim cu totii cat de "roza" e situatia.
Acu', ce te faci, ca televiziunile "serioase" nu abordeaza subiectul, asa ca daca vrei sa afli amanunte nu-ti ramane decat sa te uiti la OTV (sau nu; evident, e chestie de optiune personala). Uite, eu in 2 ani de zile pot numara pe degetele de la o mana de cate ori m-am uitat la postul asta, dar in ultimele zile am urmarit cazul cu pricina. Cui nu-i place... exista telecomanda.

Cert e ca daca anchetatorii si-ar fi facut treaba temeinic si toata situatia ar fi fost clara, televiziunile n-ar mai manca o pita din chestia asta. Sigur ca e vorba de exploatarea emotiilor oamenilor, sigur ca e o poveste care se vinde si e generatoare de audienta... Dar cine nu e interesat poate urmari TV Cultural, spre exemplu.

Si, ca sa vedem si cealalta fata a monedei, eu pana acu' n-am auzit de "faimosul" Lazarus, dar zilele trecute am citit pe net ca luna trecuta a luat premiul APTR pentru cel mai bun ziarist de investigatii, in fata unor nume grele din TVR, ProTV, Antena, Realitatea. Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba, APTR inseamna Asociatia Profesionistilor de Televiziune din Romania.

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

si eu la fel..ma uit la otv din joi in pasti dar de data asta m-a prins acest subiect mai mult usurinta cu care a fost tratat...el nu pune baza neaparat pe vinovatia corinei caci au spus de la inceput ca ii acorda prezumtia de nevinovatie dar pune accentul pe incompetenta oficialitatilor si pe mituirea lor..celelalte posturi nu au pus baza pentru ca lor li se inchide gura mult mai usor altfel nu ar mai fi sponsorizate dar otv-ului nu are ce-i face decit sa le trimita somatii aiurea...eu chiar cred in ei si mai ales in acest lazarius care mi se pare un tip istet si care chiar s-a implicat tare mult in acest caz..ii admir pentru curajul de a spune lucrurile pe fata si de a nu le fi teama de nimic or la nici un alt post nu am mai vazut asa ceva; ii sustin in demersul lor de a afla adevarul chiar daca acesta poate nu e cel la care se asteapat ei..dar faptul ca insista este un lucru bun pentru ca multe probe au fost sterse si neanalizate in amanunt...si asta e vina anchetatorilor; or ei asta vor sa demonstreze...faptul ca cine are un ban sta in fata in tara noastra..iar restul sint calcati in picioare! bravo lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

Profesoara va fi demisa direct de ministru pe motiv ca in timpul orelor, cca 2 ore, si-a dus elevii la teatru.
De asta ce ziceti?

Mergi la inceput