Barfe despre fosti/e
Raspunsuri - Pagina 2
onitza spune:
Cu sotul uneia dintre foste e coleg de sv si au ramas si prieteni...mi-a facut vreo 2 figuri o data, a fost atac la pers, am ignorat-o pe moment, dar acasa, mi-am iesit din fire....
Alta acum il suna ca vrea sa ii faca vizita la domiciliu
, ce sa mai zic? nu mi-a cerut parerea daca e in regula sa vina PE LA NOI, nu m-a intrebat daca imi doresc sa o cunosc...m-a pus in fata faptului implinit!!! uraaaaaaaaat din partea lui!!!! nu ma consider o pers geloasa, dar imi place ca cel de langa mine sa aiba bun simt, nu? adica sa fiu si eu pusa in tema macar....primeste bipuri noaptea la 11.....mai vreti?
but I don't care!!! ma iubester si stiu asta, insa ma superenervez cand nu exista comunicare!!! atat ma deranjeaza! 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
She spune:
Eu una ador sa stiu despre trecutul cuiva ce a devenit al meu. Ma linisteste.In cazul in care devine vulgar si perfect in trecut, a disparut din viata mea ca prin ceata
Pt mine un barbat reprezinta pina in momentul in care m-a cunoscut, ceea ce a fost. Credeam ca pt toata lumea e la fel...
Elise spune:
quote:
Pt mine un barbat reprezinta pina in momentul in care m-a cunoscut, ceea ce a fost. Credeam ca pt toata lumea e la fel...
eu prefer sa-l iau de la zero si sa il descopar singura, nu prin intermediul fostelor. Chiar nu ma intereseaza cu cine a fost si cum au evoluat relatiile anterioare. Din punctul meu de vedere, e important ce se intimpla doar din momentul in care ne-am cunoscut.
Elise & BBLisa
She spune:
quote:
Originally posted by Elisequote:
eu prefer sa-l iau de la zero si sa il descopar singura, nu prin intermediul fostelor. Chiar nu ma intereseaza cu cine a fost si cum au evoluat relatiile anterioare. Din punctul meu de vedere, e important ce se intimpla doar din momentul in care ne-am cunoscut.
Elise & BBLisa
Hm..si totusi ce sintem astazi..sintem suma a ce am trait. Ideea, sau accentul, nu se pune pe "fostele", ci pe trairile trecute..
Eu nu consider un barbat ca si nou nascut ca ma vede/intilneste pe mine..Eu sint doar o intimplare sau, cel mai fericit, o reactie a ceea ce a fost....Si asta..exact asta mi-ar place sa aflu si asta mi-ar place sa cunosc. de ce Eu?
mie mi-e simplu si niciodata nu ma duc cu gindul la "fostele" ci la El si atit..
Elise spune:
Dap, asa, filozofic, ar fi destul de interesant "de ce eu" - insa nu as fi sigura ca "fostele" reprezinta explicatia.
Caz concret: nspe foste balerine rusoaice, dansatoare, etc - el tot in bransa asta. Si s-a lipit brusc de mine, tzopaitoare inocenta in special pe mese, si chiar si atunci dansez cam prost pt. gustul lui. Shi nici macar nu-s blonda.![]()
Deci... ce mi-ar demonstra mie analiza fostelor?!
In afara de faptu' ca fusera si se dusera spre nostalgia mindrului?
Elise & BBLisa
onitza spune:
quote:
Originally posted by Annnca
onitza,eu in locul tau as fi facut o criza de nervi si l`as fi luat la pumni !
Never say never !
Annnca, indiferenta doare mai tare decat cel mai aprig pumn!!!!
am simtit-o pe propria piele...Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
Annnca spune:
Da` eu nu pot sa stau indiferenta.Pt ca,intr`o fractiune de secunda imi fierbe sangele in cap si o iau razna.
bobocel_07 spune:
[quote] Da` eu nu pot sa stau indiferenta.Pt ca,intr`o fractiune de secunda imi fierbe sangele in cap si o iau razna.[/quote]
Ma recunosc total in fraza asta.Ce zodie esti ANNNCA?
alexia_07
radu.anca spune:
Ei, cate odata e util sa mai stii cate ceva, ca nu degeaba s-a inventat cpionajul pe lumea asta.... de exemplu, intr-o discutie despre foste, iubi meu mi-a spus ca nu ii placea de una ca era prea baietoasa, in vestimentatie, comportament, pana si mersul il avea baietos. Ei....si io am bagat la cap...si sunt foaaarte feminina
E doar un exemplu minor, da ideea asta e: ca e bine sa stii cate ceva, mai ales despre motivele pt care a esuat o fosta relatie. fara sa crezi chiar tot ce auzi, ca toti dau vina pe fosta, ei sunt fara pata.