O alta Timisoara (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Multumerc vl-ad . O sa incerc sa deduc si eu (noroc ca are si poze ). De cumparat, cred ca o sa astept pana la urmatoarele reduceri. Noapte buna fetele

34+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Alina-in legatura cu taxiurile , atunci cand faci comanda pt taxi poti sa ceri sa fie o masina care sa aiba centuri si in spate.Oricum Tudo cel putin au multe masini noi .

Inghetata noi mancam (pt acasa) numai de la Delta sau Amicii.In oras , s-a deschis anul trecut in Unirii o cofetarie (nu stiu cum se cheama , vis-a-vis de restaurantul chinezesc) unde au o inghetata grozava.Mai este o cofetarie italiana undeva in Balcescu -Zanoti se cheama - unde la fel au o inghe ff buna.

Despre trenuri nu stiu nimc , poate stiu fetele mai multe.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetelor

Am intrat deja in sapt 3 de stat in casa ...de la 8 la 7 ... sunt turbata.Noroc ca andrei e un scump ,face numai nazbatii dar le mai face si simpatic ... ca sa nu ma enervez de tot .
Am iesit cu el putin pe balcon ...acolo a dat de pamantul de flori ...si in fund a avut ... in rest ies seara ...sa ma plimb.
Am obs ca multe sunt in vacanta ...am sunat la cosmina sa bem o cafea si ...ea la plaja in grecia ...abea astept sa plecam...la cate am avut anul asta ...stress cat casa .am gasit in croatia cu 50 euro apartament in zona nin la 40 m de plaja ...cu terasa si vedere la mare abea astept..stam 3 saptamani.Pt andrei cred ca va fi super sa iesim si in 2 min sa fim in apa...si intrarea e lina ...10 m aproape e pana la genunchi .

Giova - ce mai face marco ??voi ??

Mitzukas - andrei e mai bine ...acum imi tipa in urechi ,iti dai seama sa tii un copil ca el in casa ...

Alina- taxiuri ..poti cere oricare "tudo","radio"
tudo are 945,radio 940,mai e 942,etc...poti specifica ca vrei sa aibe in spate centuri (desi nu cred ca exista fara ) e normal ca vrei scaun de bebe...nici nu e voie fara si nici nu e normal .
in legatura cu inghetata cum au spus si fetele este Zanoni aproape de balcescu sau pe o straduta spre piata unirii aproape de sediul pnl este inghetata super.
In ce priveste mersul trenurilor fiin vara poate fi schimbat ,verifica pe www.cfr.ro

Miro? Albi? ... pe unde umbla

va pup
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

In sf. am si eu net, ca nebunii de santeristi de la blocul celalat, cand au sapat, nu stiu pt. ce, au taiat cablul de fibra optica. asa ca de luni de la ora 13 am fost fara net.
Maine de la 9-17 nu avem curent, seara vin nasii de cununie, si nu am timp de net .

Suntem bine, marco e cuminte, papa, mi se pare ca a slabit, sau s-a inaltat, nu stiu. se vede si al treilea canin, inca nu a iesit.
Tuseste asa rar de tot. maine cand il iau de la cresa mergem la dr. poate putem face vaccinul. sa vedem, dupa ce-l consulta.

Simina ma bucur ca ai terminat cu bine sesiunea.
eu am dat 2 comenzi pe laredoute. acum astept sa vedem...mai multe sunt pt. pitic.
Ashera inca putin si gata. profita de timpul asta liber, ca pe urma....
Diana ma bucr ca Andrei e mai bine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Feteeeeeeeeeeelor!

Adunarea......pe unde sunteti???

Ioana..v-ati rezolvat cu netul si curentul? Ce vaccin trebuie sa faca Marco?

Diana..cum adica trei sapatamani de stat in casa????
Ashera..cum mai esti?

Fetelor va pup !

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Simina am terminat cu netul si curentul.
acum avem musafiri, nasii nostri din Cluj, asa ca mai rarut pe net.
marco e cu amigdalita, ii dau antibiotic, nurofen si humex. in rest totul ok, e un cuminte si se joaca frumos cu Tudor(mai mare cu 2 luni decat el).ii da toate jucariile, dar Tudor nimic.

Mi-a venit prima comanda de pe laredoute, sunt multumita de produse, toate pt. pitic.
A primit de la nasi un trenulet pe sine de la Chicco si o groaza de hainute de la Z, parca ei sunt nasii lui de botez.

va si weekend fain va doresc.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by mitzuka

Feteeeeeeeeeeelor!

Adunarea......pe unde sunteti???

Ioana..v-ati rezolvat cu netul si curentul? Ce vaccin trebuie sa faca Marco?

Diana..cum adica trei sapatamani de stat in casa????
Ashera..cum mai esti?

Fetelor va pup !

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Simina - m-am shocat!!! daca nu vedeam userul tau - credeam ca am vazut o fantoma.
Tocmai ce lipsea un : fetelor am cazut de pe pagina. Ce faceti? Unde sunteti?
SAU:
fetelor - am ajuns la pagina 20 - cine deschide capitol nou? haideti ca am chef de scris. unde sunteti?

mai lipsea si un: ne intalnim la fantana ... ca si muream.

haideti sa ne intalnim ... propuneti o zi si o locatie. -ici grasi de la mine si Kara.

Miro

Mergi la inceput

Miro...sa sti ca in timp ce scriam mi se parea si mie...dar imi lipsea inspiratia aseara...oricum nu am inceput cu helooou...nu?
Eu plec la Denta de luni pana duminica cu Dejan, ca el e in vacanta si eu mi-am luat medical ca sa stau cu el...trebuie sa acoperim cumva luna iulie ca abia din august avem concediu si eu si Vasa...a stat Vasa o saptamana cu el stau eu una si sta mama 2 sapatami cu el...
Fetelor am vazut ca yahoo photos sen inchide...unde ar fi bine sa imi mut pozele cu Dejan...pe photobucket e bine oare? Voi unde le puneti?

Nu vreti sa ne vedem maine undeva..cine poate..eventual in parc cu copii..la etti sau dacia sau unde vreti?...

Ps:
oooopppssss...acuma am vazut ca Ioana are musafiri....

Pupici multi de tot!

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ciao fetele si de la mine,nu am mai intrat pe forum,foarte rar sa citesc....din cand in cand mai scriam pe la scoli...gradi...etc.
Miro si Ioana,chiar daca nu am mai intrat sa scriu,v-am privit micutii sunt absolut superbi,v-am nominalizat impreuna deoarece am stat cateva secunde sa ma gandesc cu cine sa incep,nu m-am hotarat si asta e...

Diana,cred ca in toamna incepi si tu scoala,gresesc? La bac am cunoscut cativa elevi de la tine de la scoala,am fost supraveghetor..
Simina,super felicitari pentru sesiune,stiu ce inseamna sa fi in frunte la o asemenea facutate!
Mi-e dor de postarile lui Albi si CosmiPupici la restul fetelor!
Daca puneti de-o intalnire in perioada urmatoare ma anunt si eu.
sa va mai zic,eu sunt sambata din 2 in 2 saptamani in Mall,avem de cantat in curtea interioara,de ex sambata viitoare suntem acolo(daca nu ploua),va invit daca vreti sa stam la un suc la o inghetatata,un frappe...e pe la ora 19.
Eu am avut o perioada super agitata,Dany a avut examen de sfarsit de an la pian,f. greu...a fost foarte bine,ma felicit ca am reusit cu el,numai eu stiu cat ne-a fost de greu la amandoi...eu nu-s pianista,suport n-am avut...va povestesc eu ce si cum live.
angy a inceput vioara ca asa a vrut ea...mi-e si mai greu ca e un instrument care nu-l cunosc....nu o pot supraveghea ca lumea...
am avut concerte la greu cu ai mei elevi,unele de super clasa,stress maxim,repetitii la greu ziua-noaptea...
Au isit bine toate,acum incerc sa ma organizez sa fac cate ceva prin casa,trebuie facuta mansarda anul asta ca imi expira certificatul de urbanism...sotul meu s-a reangajat si nu are concediu toata vara...singura cu cei 2 "mineri" nu as pleca.....
dar una peste alta sunt bine,implinita din toate punctele de vedere
Mi-e dor de voi si abia astept sa ne vedem,mi-ar place o intrunire noi,fara plozi,,,,,asa la o barfa scurta dar concisa.
Va pup!

Mergi la inceput

Salutare!

Am intrat sa va urez o sapatamana cat mai frumoasa...noi plecam imediat la Denta si venim duminica...

Va pup pe toate!

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput