*Aspirante optimiste > 20 Ani ( 106 )*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Rontzy bine ai venit!!!!!!!!!!1
te trec acum pe lista noastra..........si scrie mai repede cele 10 mesaje monitorizate sa putem vorbi mai bine..asa iti apar mesajele mai repede .............si iti vom raspunde si noi mai repede.......
Smoly eu zic sa intrebi dr. mai intai........si sa nu le iei asa fara indicatiile lui.....era un sfat sper sa nu te superi ca am indraznit sa ti-l dau...si imi pare rau ca este negetiv testul................dar pana nu vezi rosu...........fii optimista!!!!!!!!!!!!!

poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

V-am lasat si eu.....plec acasa....si intru diseara...............pupici......

poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

buna fete optimiste!
Ce mai faceti?
abia va mai gaseste omul asa rapide sunteti!
eu mai em 9 zile pana la testare...sper sa vin cu o veste buna.Astazi am TB 36,9 o fii vreun semn sau iar m-am apucat sa caut semne care sa imi spun ca vine bebika mic?

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Mai e cineva sau am ramas singura pe aici?

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Michelle sper sa vii cu veste buna, dar nu mai cauta semne, eu stiu ca temp trebuie sa fie peste 37 ideal 37.5 asa cautam si eu dar m-am lasat pagubasa in final spunind ca va fi cind a vrea DD.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Eu, sunt dar minten plec si eu, pe miine am priam consultatie in vederea fivului in ungaria deci o sterg repede ca mai am treaba, dar seara de mai imi permite timpul ne mai vb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Mai fetelor eu pana am citit tot din urma ati plecat cu toatele!Ce faceti?Abia va astept inapoi aici!!!!
Ioana nu am facut niciun test,am spus ca nu mai fac pana nu imi intarzie ciclul........iti dai seama de 3 ani m-am saturat de teste negative....vorba voastra la farmaciile din Crangasi(si nu-s putine) sunt client fidel de teste de sarcina>Am cam obosit...astept intarzieri!Monica facem galerie sa primiti un cadou frumos de aniversarea celor 2 ani!!!
Si noi facem pe 5 iunie 3 ani de casnicie....
Apropo Rox ziua mea de nastere este 11 august anul ..io sunt cea mai mica din cate am citit '82

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

smoly, tu nu-ti tratezi ovarele polichistice? Nu stiu daca ai citit cum am scapat eu de problema asta. Mai am doar un chist de 1,4 cm. Printre altele am facut si Polidine. Dupa mine ar trebui sa tratezi mai intai acest aspect. Polidinul ajuta si el, dar macar naturiste iei?

Fetelor, nu doare Polidinul asa rau. Eu zic sa incercati cel putin 2 luni la rand. Din Z1 pana in Z5, doua fiole intr-o seringa.

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Acum am Tb 37,1...

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Michelle dar temperatura nu se ia dimineata la aceeasi ora si ininte sa te ridici din pat, eu asa stiu.Nu dupamasa

Mergi la inceput