*Aspirante optimiste > 20 Ani ( 106 )*

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Ancuta am vazut si eu pe net acum stirea cu accidentul si sunt socata......eu la calc. asta nu am sonor si nu am inteles a cui a fost vina, dar e nedrepta viata!!!!
DD sa le odihneasca in pace pe matusa si verisoa ta ........si pe bebe.....
si varului tau sa ii dea putere sa supraviatuiasca si sa aiba taria sa treaca peste aceasta tragedie...........
Condoleate!!!!!!!!!

tu fii puternica si ai grija de tine te rog din tot sufletelul meu.....

poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:

cred ca am sa incep sa ma uit la telenovele.sigur prind ceva de acolo.
dar..n-am cablu.ati mai auzit asa ceva?
N-AM CABLU TV.si nici nu-i duc dorul..si stiti de ce?
pentru ca sotul meu este TV-DEPENDENT
si adios muchacho....nu-l mai vad pe sotul meu..gata,se termina treaba acolo unde incepe TV-UL.

http://tt.lilypie.com/aCa2p3.png

Mai 2005

Puiutule te asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

marig, ti-am scris ceva mai sus. Sa nu uiti!

http://tt.lilypie.com/Eragp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Baby

anca 16+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Blanche dar eu insist.........macr la altele ca la mine...refuz sa cred ca as putea fi insarcinata...........ma rog pana la proba contrarie.....deci insist.poate nu e ceaiul de vina........
Ancuta mi-as dori sa te pot ajuta mai mult..............dar sper ca esti relativ bine..........ca sunteti amndoi de fapt.ca Maria este la tine deci e bine........tati s-a intors din delegetie?
e cu tine????????

poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Baby tu mai ti minte ca eu nici nu vroiam sa aud ca sunt insarcinata?

anca 16+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Baby esti super, te iubesc mult!! Sa dea Doamne Doamne sa fii gravi luna asta, daca nu luna viitoare sigur vei fi. O meriti din plin.

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

ANCA, tocmai ma uitam la pozele de la nunta ta. Sunt superbe. Vei fi o mamica super - frumusica!

http://tt.lilypie.com/Eragp3.png

Mergi la inceput

baby diseara vine si el acasa ,oricum acum sunt mai bine ,in sensul ca m-am luat cu treaba si nu m-am mai gandit la asta.
Felicia mersi mult

anca 16+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Anca, imi pare rau! E nedrept fata de verii tai care urmau sa-si vada dorinta implinita!

Fetelor, eu nu stiu ce sa fac! Am venit de la munca hotarata sa-mi cumpar un test, dar am avut multe cumparaturi si mai intai le-am urcat in apartament, cu gandul ca apoi sa cobor la farmacie. Am fost la toaleta si am vazut iara o pata maro inchis, care m-a facut sa cred ca vine CM, asa ca nu am mai luat test. Acum vad ca nu mai e nimic. Sunt f speriata. Nu stiu ce sa cred si nici nu pot sa mai fac test, ca am fost deja la pipi.

Offf! Ma tot gandesc...oi fi eu asa de norocoasa incat sa-mi iasa doua liniute?!

Si totusi parca am mai patit asa intr-o luna... Sunt in ceata... ba ma gandesc ca e bebe, ba imi spun ca nu are cum sa fie...
Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput