Piatra Neamt ,Perla Moldovei (23)
Raspunsuri - Pagina 10
lunna27 spune:
Ana hai sa-ti arat cam cum eram eu in luna a 9-a cu Ana,asta ca m-am uitat acum prin poze si mi-a sarit in ochi
:
http://good-times.webshots.com/photo/2782686150090466212mfPTrW
Ana de ce la sfarsitul lunii viitoare,ca sunt mai multe onomastici??
Dana
LoraG76 spune:
Hihi...Dana, si eu eram balena de prin luna a 6-a deja...
...ia sa va arat si eu poze cu mine balena prin luna a 7-a:http://community.webshots.com/album/559163887UYDRgU
Lora, mami de IUSTINA
ana1980 spune:
Dana tu erai in luna a 9-a, eu sunt abia in a 6-a...
Pai in luna a 9-a voi fi si eu mare
Lora vrei sa ma incurajezi, nu?![]()
Ei oricum nu va ganditi la ce stiu eu ce...ideea este ca nu mai vreau sa mananc multa paine - eu nu mancam, dar m-am prostit in prima parte de sarcina ca altceva nu prea puteam manca![]()
Ana
si
Casandra
LoraG76 spune:
Ana, normal, prea multa paine nu trebuie sa mananci si nici mai multa mancare decat simti nevoia, trebuie sa mananci sanatos, cat ai nevoie si cat mai diversificat. Dar nici sa simti nevoia sa mananci si sa te abtii ca sa nu te ingrasi...nu e cazul si nu cred ca tu faci asta, nu?
Lora, mami de IUSTINA
Adriana_78 spune:
Ianusca, Lora, tinem pumnii, operatie fara probleme!
mai balenutelor, Dana, Lora - pai voi ce vreti sa fiti bat si cu copil sanatos in burta? Mie mi s.-a parut ca erati doua gravidute normale.
Noi am fost azi in parc la Aurora. Ne-am intalnit cu Rares si Bianca. Pt. Laura pun si cateva poze.
http://new.photos.yahoo.com/satriana_78/album/576460762402509532
Fiecare face cum crede el ca e bine, asa ca Laura nu vreau ca sfaturile mele sa te supere - eu cred insa ca bona/soaca prea ii protejeaza pe copii. Nu stiu cum esti tu cu ei acasa, poate si tu esti la fel si s-aia fac si ele asa, insa eu cred ca e mai bine pt. un copil sa fie lasat liber sa se desfasoare.
De ex: Rares se juca frumos si cuminte la nisip. Bona il supraveghea discret, insa cum se apropia de el alt copil, zicea "nu, nu, lasa-l in pace, nu-i lua jucaria, nu te apropia, ca-l lovesti".
Mie una mi se pare stupid asa, copilul trebuie sa invete ca exista concurenta, ca trebuie sa lupte, sa se descurce si singur, sa fie independent. Apoi Bianca, mititica plecase si ea sa exploreze parcul, nu departe insa. Soacra, repede " ia uite-o cum pleaca". Si repede au inhatat-o de mana si au adus-o inapoi. Cum sa invete pericolele si sa se apere, daca nu sunt lasati sa faca 2 pasi singuri?
In fine, cu 2 copii sigur e mai greu in parc cu supravegherea, poate de aia sunt tinuti mai din scurt. Eu una ii permit Larei orice, ii si voresc mult si ii expklic de ce nu poate sa faca ceva si de ce altceva are voie- mi se mai suie si-n cap si mai face si crize uneori (urmare a faptului ca i s-au permis prea multe) insa daca trag linia mai multe are de invatat daca e lasata sa cunoasca lumea, decat tinuta asa ca intr-un glob ; " nu te murdari, nu sta pe jos, nu pune mana pe aia, e caca, nu te sui pe tobogan - cazi, nu fugi la leagan, nu alerga, nu, nu nu etc" tot aud pe la alte bone/mame/bunici. Cu atatea restrictii, ce sa mai inteleaga bietii copii?!
Scuze, daca v-am plictisit
Azi ma simt cam rau, sunt cam adormita
Adriana si Lara
crissandrada spune:
Adriana perfect de acord cu tine insa uneori eu mai exagerez adica devin hiperprotectoare
.
Imi este atat de somnnnn, dorm pe mine. Mi se inchid pur si simplu ochii.
Criss
4+ si Andrada
(12.09.2002)
http://bd.lilypie.com/gfBjp3.png
http://b5.lilypie.com/S49Np3.png
LoraG76 spune:
Criss, tu ai motive sa fii adormita, dar Adriana oare de ce???!!! ![]()
Eu tot vreau peste la gratar!
Lora, mami de IUSTINA
Laura25 spune:
Adriana, iti multumesc pt poze si pt ce ai spus.
Azi am inceput serviciul cu niste vorbe intr-aiurea aruncte de sef care mi-au dat toata ziua peste cap. A continuat cu un telefon acasa cand am aflat ca Rares mananca pt a 3-a oara pe ziua de azi lapte (si pe urma imi zece bona ca era nervos cand a venit de afara si nu a vrut sa manance, asa ca i-a dat lapte sa adoarma, cum mi-a zis in de vreo 3 ori in ulimele zile). A ajuns Rares sa bea peste 1 l lapte/zi si mai nimic mancare. Ieri abia a ciugulit cateva legume si o jumate de ou (dupa ce la pranz cica nu a vrut frutele). Coninua cu pozele de la tine unde ma ingrozeste in ce hal ii imbraca (ce e porcaria aia pe capul lui Rares, cand eu i-am luat 2 palariute saptamana trecuta!? 
). Plus ca am sentimentul ca Bianca e imbracata cu o pereche de pantaloni pe care i-am patat de galben pe fund ieri, ca i-am pus la spalat cu un hanorac portocaliu. E posibil sa gresesc, dar daca e asa, femeile astea chiar nu se uita cum ii scot din casa (o incud si pe soacra'mea care ar grija pe ea sa se impopotoneaze si cand se duce la alimentara sa ia paine).
Cand mi-ai mai spus si cum se poarta cu ei, deja m-a busit plansul. Noroc ca sunt la servici si nu ma pot manifesta. Nici eu nu sunt deacord cu toate "nu"-urile si restrictiile de care vorbesti, dar acum ce sa fac?! Daca ii zic ceva soacra'mii , se "sifoneaza" imediat si zice ca nu mai vine. Femeii daca ii fac observatii, zice "da,da" dar face cum vrea ea si mai si intra la idei ca o spionez. Sa renunt la servici? Sa stau acasa? ce sa fac?!
Sa caut alta bona? Cine imi garanteaza ca gasesc una mai buna? Asta macar are grija de ei.
Sunt convinsa ca si toti nervii si "problemele" comportamentale ale lui Rares tot din cauza soacra'mii si a bonei, a modului in care se poarta cu el au aparut.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Votati-i pe Rares si Bianca!
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
LoraG76 spune:
Laura, linisteste-te, nu ai cum sa schimbi prea multe la ele, sunt in varsta si vor sa aiba grija de ei, nu-si dau seama ca devin prea protectoare, cred eu...Si bonei, intr-adevar, nu-i poti spune prea multe, pt. ca s-ar simti spionata mereu...or sa mai creasca si atunci poate o sa le dea voie sa faca mai multe...ce pot sa spun?! Si eu mai am nemultumiri cu felul cum o imbraca si alte chestii, dar n-am ce face, asa e ea si bine ca are grija de copil si ca o iubeste...restul sunt mai putin importante...n-am cum sa le schimb.
Lora, mami de IUSTINA
ellinia spune:
Laura si eu sunt de acord cu Lora. Si bona mea face la fel, cateodata il imbracac pe Stefan de ma sperii si eu, plus ca nu prea vrea mancare de la ea si tot laptele guverneaza. Incearca sa te linistesti! Oricum ca tine nu o sa-i ingrijeasca nimeni!
Lora si Ianusca multa bafta la operatii! Si multa sanatate!
Adriana chiar aseara vorbeam cu sotul meu despre mersul afara fara pampers si am ajuns la concluzia ca intai trebuie sa invete sa faca pisu din picioare. Plus e asta nu prea il vad eu pe Stefan sa faca pipi la copac, cred ca trebuie sa invete sa se tina. Trebuie sa am rabdare ca doar n-o sa stea cu pampersul afara pana la 5 ani...
Lunna cu baiatul cel mare, Robert, ma inteleg foarte bine. Fiind diferenta asa de mare intre ei - 13 ani - nu prea stau la cioace foarte mult ca Stefan pe cine prinde il pune sa stea pe covor sa se joace cu lego. Si stai juma' de ora da'apoi te apuca nabadaile, asa ca mai facem cu randul
. De ciondanit nu prea poate fi vorba ca nu prea au de la ce sa se certe. Si nu stii cum sunt adolescentii in ziua de azi? Ca in afara de calculator nu prea mai stiu altceva!
Nu stiu ce tot am dar am o pofta de dulce de-mi vine sa ma sui pe pereti. Ieri dupa-amiaza am mancat o punga de stafide (ca altceva nu aveam mai dulce) pe nerasuflate. Cred ca daca gaseam vreo ciocolata prin dulap cred ca o devoram in doua secunde. Nu stiu ce am ca si acum imi vine sa ma duc sa-mi iau ceva dulce!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c