Dealer Dacia - care e mai bun?

Dealer Dacia - care e mai bun? | Autor: sofia_misicu

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Vreau sa imi cumpar un Logan si as vrea sa stiu care dealer e mai serios.
Nu stiu la ce sa ma astept...

Multumesc

Nuka si Mama la Nuka

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

sofia, noi cu toate ca stam in cluj, am luat loganul de la bucuresti, prin cobalcescu. nasii nostri mai ai masini luate prin ei si sunt foarte multumiti...
mai vezi ce mai zic si altii...

succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Noi am luat Loganul pentru parintii mei de la un dealer (nu-i stiu numele) de pe str. Turda (linia lui 41) si au fost super ok!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Exista o reprezentanta directa Dacia pe Calea Floreasca.Noi de la ei am luat Loganul si au fost ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Multumesc frumos pentru raspunsuri...

Ezit, pentru ca vreau sa imi cumpar loganu abs care e la oferta speciala si as vrea niste bonusuri, gen garantie extinsa... Ma intrebam daca stiti de ceva de genul asta...

Reprezentata de pe Floreasca s-a desfiintat. Ar fi fost asa de usor...

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Nu stiu de la care ,dar nu te duce la Meridian ,ca sunt niste zgarciti si mincinosi .Noi ne-am luat masina cu plata cash si evident ca voiam si noi un mic discount sau ceva de genul asta .Abia au pus covorasele de masina ,dupa discutii ... si chipurile astea erau vreo 40 sau 50 de euro ,dupa cum au zis ei .Ei bine ,covorasele alea le-am vazut in Carrefour dupa aceea si erau cele mai ieftine (vreo 300 de mii Rol) si s-au dovedit a fi , evident , de calitate supernaspa.

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput