Masina radiata.Scap de impozit?
Daca masina a fost radiata din circulatie ca nu are ITP ,asigurare si nu i-am schimbat talonul mai trebuie s-o duc la remat ca sa nu mai platesc impozit?
Raspunsuri
Rufus spune:
Pai daca ai in posesie un bun impozabil, de ce n-ai plati impozit?
Eu cred ca trebuie platit.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Anderra spune:
In aceeasi situatie a fost si tatal meu pana acum o saptamana. masina desi nu are itp ,asigurarea si alte cele nu putea fi radiata din circulatie decat dupa ce tatal meu aducea dovada ca ea nu mai circula sau ca nu ii mai apartine.
A dus'o la remat, de acolo a primit o factura cu suma care i s'a dat si cus eris de la ceva motor, sasiu, nu stiu sigur.Apoi a scos de la fisc un document prin care are toate impozitele platite sau nua re alte datorii si de abia dupa aceea , cu hartia de la fisc, a fost chiar ieri la politie de unde a radiat masina din circulatie si a predat numerele.
Impozitul pentru masina platit pe tot anul nu l'a recuperat ci suma ramasa va fi scazuta din impozitul pe casa platit pentru jumatate de an.
Atat timp cat nu radiezi masina, esti obligata sa platesti toate cele ,repsectiv impozite chiar daca tii masina in fata blocului si nu circuli cu ea, tata era de un an in situatia asta dar nu il lasa inima sa o duca la fier vechi
olguttza spune:
pai si daca o duci la fier vechi, nu trebuie radiata? ca a noastra (ma rog, a socrilor) zace nemiscata de 4 ani in fata blocului, n-are nimic facut la ea, nici nu mai merge. io tot asteptam momentu cand vine primaria de ti-o ridica si ti-o radiaza automat, da vad ca nu se-ntampla inca...
chiar nu stim ce trebuie sa facem ca sa scapam de ea...
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">31+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
Androix spune:
Dar pe mine ce ma invatati sa fac daca nu mai am masina? Adica am vandut-o de piese fara sa fac acte. La remat nu mai am ce duce...
Andreea, mama de Filip si Georgia
Rufus spune:
quote:
Originally posted by olguttza
io tot asteptam momentu cand vine primaria de ti-o ridica si ti-o radiaza automat, da vad ca nu se-ntampla inca...
Fa si tu o reclamatie anonima sau pune pe cineva sa o faca...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
asterix 10 spune:
Am gasit o firma care sa cumpere masina pentru piese si a spus ca-mi da factura pentru caroserie.Este suficienta dovada pentru a o scoate de la impozit?
ANDRONIX conform legii trebuie dovada ca nu mai esti in posesia masinii ca sa nu mai platesti impozit.
olguttza spune:
quote:
Originally posted by Rufusquote:
Originally posted by olguttza
io tot asteptam momentu cand vine primaria de ti-o ridica si ti-o radiaza automat, da vad ca nu se-ntampla inca...
Fa si tu o reclamatie anonima sau pune pe cineva sa o faca...
sa stii ca m-am gandit si io la asta
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">31+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...