la munca
Raspunsuri - Pagina 4
herra spune:
multa sanatate micutei!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
emaaimee spune:
multumesc mult.
buna dimineata,
ultimele 3 dati(acum o luna in urma) a avut 40 de gr si destul de greu i-a trecut. si au fost diverse complicatii.imi e tare frica. iar astept 3 zile cu inima cat un purice. sper sa fie mai usor de data asta.
sunt la munca inca nu am inceput programul. transpir numai cand aud tel sunanand. ma gandesc sa nu ma sune buna sa zica ca iar are febra sub antitermic la nici 2 ore dupa admin.
va pup
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
Maadi spune:
Buna si o saptaman excelenta sa aveti!
Emaaimee - Imi pare tare rau sa aud asemenea vesti. Multa, multa sanatate micutei. Ati fost la dr., el ce zice?
Calin s-a comportat de nota 20 la serbare, nici nu imi venea sa cred. A fost f. frumos, nu a avut nici un pic de emotii, era pe scena ca la el acasa. Cand am ajuns la ArCub (acolo s-a tinut sebarea), Calin era cu doua fetite, colege de grupa. Politicos, a facut prezentarile: "Mami, tati, ele sunt fetitele care ma iubesc, iar ei sunt parintii mei."
Pupici si multa sanatate .
Maadi si Calin (19.07.2003)
herra spune:
quote:
Originally posted by Maadi
Politicos, a facut prezentarile: "Mami, tati, ele sunt fetitele care ma iubesc, iar ei sunt parintii mei."
si voi nu v-ati topit?
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
deeapui spune:
Salutare fetelor (si baietilor).
Eu la servici m-am dus la 1 an si 3 luni ale lui Alex (acum 6 luni), fiindca a aparut o sansa careia nu am vrut sa-i dau piciorul. Si am avut noroc ca are cina sa stea cu el pana ajung eu la 4.30 acasa (mama, soacra, bunica mea).
Oricum, acum vreau sa mai fac un bebe, da in nici un caz nu m-as mai intoarce la servici mai devreme de 2 ani. Mi-a fost ft greu sa-l las pe Alex, desi pe maini cunoscute, da parca la inceput nu aveam incredere nici macar in mama, care e asistenta medicala. Cel mai greu e cand e bolnav, intr-adevar.
Deea si Alex
http://new.photos.yahoo.com/andreeatitza/album/576460762365304991
deeapui spune:
Am uitat sa va dau detalii despre serviciul meu..daca tot suntem la subiectul meu..
Eu am preferat munca la stat din cauza programului bun (8-16) si a stabilitatii. Lucrez la Consiliul Judetean, la departamentul Relatii Internationale. Nu e cine stie ce salariu, dar la 4.30 sunt acasa, plus ca eu consider ca pt o femeie e o slujba numai buna, si e chiar un job interesant.
Deea si Alex
Maadi spune:
Herra - Iti imaginezi ca ne venea sa-l mancam.
Emaaimee - Ce face micuta, se simte mai bine? Te asteptam cu vesti bune, la o cafeluta.
Deeapui - Si eu am lasat comertul exterior, care mi-a placut extraordinar de mult, dar nu aveam sambata, duminica, paste, Craciun, dupa ce l-am nascut pe Calin. M-am angajat tot la stat - Teatrul National de Opereta - Sef serviciu achizitii, programul flexibil fiind unul din motivele principale.
Aseara a mai venit Calin cu una buna. Cand sa iesim in parc, eu mi-am pus un maieut pana in talie. Mi-a atras atentia ca este demodat, ca acum se poarta cu spatele si burtica goala.
Pupici,
deeapui spune:
Alex are de 2 zile probleme cu burtica..nu face chiar diaree, dar face cu multe mucozitati, miroase a acru si destul de des: 4-5 scaune pe zi, in conditiile in care inainte facea de 2 ori. Si in plus, ieri a facut kk aproape negru..stie cineva care ar putea fi cauza?
Deea si Alex
Maadi spune:
Deeapui - In primul rand ai grija sa nu se deshidrateze, mai ales pe caldura asta. Poti sa-i dai Hydrasec (3 pliculete/zi) si Biotics (tot 3 pliculete/zi), sunt bune cand are scaune dese si reface flora intestinala, si cel mai bine consulta medicul. Imi pare rau ca nu-ti pot fi de folos mai mult.
Multa sanatate si vesti bune.
Pupici,
emaaimee spune:
multumesc mult de intrebare, tot as febra a avut si ieri. i-am dat la rec dr Provin(ibuprofen) si Calpol alternate la 4 ore.
am fost in seara asta la urgenta:acum are infectie zdravana in gat. si ganglionii de sub ambele urechi tare inflamati am vazut/simtit eu. urechea dreapta rosie in interior. asa ca dr i-a dat fetei deja prima doza antibiotic inainte sa plecam de la A&E. trebuie sa ia 5ml(125mg)/4 ori pe zi penicilina pt 7 zile. si antitermice pana cedeaza febra.
multumesc mult de urarile de sanatate tuturor.
Deea si voua multa sanatate. si noi mai vrem un bb. si la fel eram si eu nu vrioam sa las pe nimeni sa aiba griaja de fata mea.
posibil sa Alex aiba gastroenterita. a mancat ceva alterat de caldura,etc. Smecta 1 plic max 2 pe zi si saruri de rehidratare. apa multa sa nu se deshidrateze. Biotics musai,fa-i un tratament complet de 10 zile a cate 1/zi. nu ii da dulciuri o perioada si fructe purgative. da-i iaurt cu bacteterii tummyfriendly(acidifilus&co),branza proaspata, banane, cartofi, orez-pilaf. si mergeti la dr. neaparat kk negru poate fi si de la alimentul care i-ar cauza pb sau de la ceva mancare mai colorata(ciocolata, gem de mure, afine, burger, prune,etc)
ce scump a fost Calin cu fetitele. si f in pas cu moda
ma duc sa ma culc ca am cam pazit mica noptile si pic. si oricum ma trezesc sa ii tot iau temp.
va pup
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII