la munca
eu as vrea sa vorbim aici despre orice legat de job si nu numai.
eu pot sa vin la vb in pauze.
sa vai ntreb ceva imp:cand putei veni la vb?io am 3 pauze.
va invit maine la cafeaua de dimineata sa vb.promit ca am prezint maine la cafea.
va astept
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
Raspunsuri
andanii spune:
cum adica sa ne intalnim ?? unde ?>??
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
spic de grau spune:
Buna!
Eu am o pauza mare intre 12 si 14, de o ora. O pot lua oricnad in intervalul asta.
Apoi, pot lua oricand o pauza de 5 minute, ptr o cafeluta, un ceai, o ciocolata calda, si o portie de barfa.
Ptr 3 luni lucrez la 10 minute de casa, la un client care are sediul in cartierul meu, asa ca la pranz mananc acasa.
Pup - fug la munca!
Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)
emaaimee spune:
abia acum am putut intra, da' pauza-i cam gata.
cafea de la mine si la sfarsit de zi.sunt la un comp incet si n-am timp sa caut iconul.
vb maine
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
sunt la alt pc.mi-am terminat munca.il astept pe sot sa mergem acasa.si cum am ramas datoare cu iconul:
si ceai pt cine serveste ceai.
sa va spun un pic despre mine:am o fetita scumpa de aproape 2 ani,Oani.am reinceput munca acum 3 luni.mi-a fost tare greu sa ma obisnuiesc atatea ora fara feti.
azi am fost cam busy.
io pot vb pe la orele de pauza:11.00-11.15,apoi 13-13.45 si 16.00-16.15.poate si inainte de 09.00 cand incep.daca ma rup de la barfa de cafea cu colegii.
andanii,claudela si spic de grau-bun venit.de intalnit cam greu,doar daca aveti drum prin Irlanda.
spic-esti o norocoasa sa muncesti chiar si pt 3 luni asa aproape de casa.
va pup si sa vedem cine da maine cafeaua.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
ingeras26a spune:
Buna!
Eu am o fetitza dulce foc de 5 luni si o saptamana si peste o sapt incep serviciul...e musai, asta este. De 2 luni ma gandesc cu groaza ca nu o sa mai stau cu ea toata ziua...o sa vina mama sa stea cu Maya, dar dupa 1-2 sapt, timp in care sper sa se obisnuiasca una cu cealalta, i-o dau mamei la curte...o sa o iau de vineri pana duminica acasica si ma mai duc o data in timpul saptamanii...dar fetelor, mi-e tare greu numai cand ma gandesc...
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
herra spune:
salutare si de la mine!
eu m-am intors la munca dupa 8 luni...
adica exact acum 2 ani.
acum suntem "mari", vorbim la telefon in timpul zilei.
o zi usoara si mai vorbim!!!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
emaaimee spune:
Ingeras26a, bun venit. o sa fie greu, dar te obisnuiesti.
herra, bun venit si tie.ooo, ai ceva vechime de cand te-ai intors.
io is in pauza va salut scurt, ma duc sa imi fac o cafea ca mai am o tona de treaba.
nu vreti sa vb un pic de joburile noastre, daca ne place ce facem.
incep eu:lucrez la Westard Scania(unicul dealer Scania in IRl) in Dublin.nu ma bate nimeni la cap.am inceput de vreo sapt sa ma ocup si de warranty claims la autobuze.am tot avut traininguri si acum am si mai mult de munca.imi place ce fac pana acum.
va pup
ma duc sa-mi fac cafeua ca mai am pana plec
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
nanna spune:
Buna fetelor, ce sa spuhn...ma inclin in fata voastra! V-ati intors asa repede la servici si sunteti impacate cu situatia! Va admir pt ca nu pot spune la fel si despre mine! Eu lucrez din octombrie si zi de zi ma invinovatesc pt asta! In fiecare clipa ma gandesc la puiuta mea care ma asteapta cu disperare, cat de lungi trebuie sa i se para orele, zilele!!!
Nu mai zic nimic de teama sa nu ma napadeasca lacrimile!
Pupici!
Dariana2 spune:
Buna seara! Sunt fericita posesoare a doua fetite! Una are 6 ani si 10 luni iar cealalta 1 an si aproape 3 luni! Sunt minunate, la fel ca si copii vostri! din pacate luni incep serviciul dupa o pauza de 1 an si 9 luni! cat de greu va fost sa va despartiti de copii vostri pentru minim 8 ore?! Sincer imi vine sa dau bir cu fugitii si sa-mi anulez cererea de reincadrare in munca! Parca as mai sta putin! Of daca n-ar fi banii!!!!!!!!!!Va pupicesc!
Astept incurajari!