*Aspirante optimiste > 20 ani* (104)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

uite rox tine-te de asta..daca suntem de bine, daca nu , o folosim sa batem berzele alea care le-am chemat eu si nu isi fac datoria..

_
...gata..luna asta raman !!!
This is my quest/To follow that star/
No matter how hopeless/No matter how far!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

pai...........de 2 saptamani.....am trcut pe sucuri naturale.......portocale..banane si grepfruit..........
dar cu iesirea....vreau..............

poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Imda, este un pas bun.Ma bucur ca nu mai bei prostii din alea.Si cu carnea de porc la fel, incearca sa o eliminati amandoi.Astea sunt cele mai nocive.
Daca n-oi avea eu dreptate sa nu-mi zici mie Irina.
VA trebui sa-mi faci cinste si sa ma sustii pana ce ramn eu gravi....asta daca am eu dreptate cu tratamentul naturist, in privinta ta.

http://tt.lilypie.com/pXRrp3.png
IRINA, aspiranta optimista din noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica11 spune:

ALINA felicitari iubita si sa ai un bebe frumos si sanatos si o sarcina usoara....ma bucur f tare ca s-a intamplat minunea, ti-am spus eu in mesajele trecute ca o sa vina repede bebe

ce mai faceti fetelor? BABY_R si BLANCHE astept liniutze duble de la voi luna aceasta!!la fel si restul aspirantelor

eu sunt binisor, in mod normal azi ar trebui sa ovulez..si chiar cred ca ovulez ca ma intzeapa de zor ovarul stang, trebuie sa-l sun pe sotz sa mergem acasa maine merg la echo sa vedem daca s-a spart foliculul.
mie ar cam trebui sa vina ciclul pe 5 iunie, exact de ziua mea si nu stiu cum sa ma opresc sa sper ca o sa am o bucurie cu 2 liniutze exact de ziua mea...nu vreau sa sufar, va dati seama

da mai vedem noi pana atunci
va pupacesc si sa fim optimiste fetelor
monica

bebe, te asteptam
http://tt.lilypie.com/TroIp3.png

octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

fetelor,m-am hotarat sa intru alaturi de voi abia acum,cu toate ca il doresc pe bebe de o gramada de timp.va dau si eu un sfat:faceti o cura de polidin,2 pe zi timp de 10 zile cam la inceputul ciclului.si luna urmatoare mai mult ca sigur ca se va intampla.referitor la semne de sarcina, la mine la a doua sarcina cam dupa 5 zile de la contactul sexual au aparut semnele:in primul rand sanii -s-au marit, au devenit foarte sensibili,nu suportam nici un sutien,nici o bluza, nu puteam dormi pe burta-,ma trezeam dimineata din somn pentru ca mi-era rau (deja!), si simteam ca niste arsuri in stomac.dupa inca o saptamana am inceput sa poftesc la ciorbe.dar,cu toate acestea aveam o stare de euforie,de foarte bine si cu greu ma puteam concentra sa fac ceva.sper ca va regasiti in aceasta descriere si sper ca toata lumea sa-si poata indeplini cat mai repede visul de a simti un sufletel in burtica!tuturor

Mergi la inceput

Teo sunt foarte fericita ca te-ai hotarat sa vii la noi in gasca........asta dovedeste ca DD nu ne lasa niciodata si ne da speranta in fiecare zi.........
iti doresc sa ramai cat mai repede graviduta .............si sa vii cu vestea dubla ................cat mai repede!!!!!!!!!!!!!!!!

poze
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Bine ai venit Teo!!!!!!
Eu un nu inteleg, iti doresti un bebe sau esti insarcinata in urma curei cu polidin???
Scuze dar nu inteleg.
Merci de intelegere si de rapsuns.

http://tt.lilypie.com/pXRrp3.png
IRINA, aspiranta optimista din noiembrie 2006

Mergi la inceput

Monica tin pumnii sa fie dubla sarbatoarea ta pe 5 iunie!!!!!!!!!!!!!

poze
ROXANA

Mergi la inceput

Teo..Michelle stie asta.............eu v-am urmarit la durere din umbra.............e prea trist sa si postezi acolo..imi trezeste amintiri foarte dureroase...........cel putin mie...........iti stiu povestea si ma bucur enorm ca ai hotarat sa treci peste depresie si sa fii iar optimista.................sigur vine bebe...si de data asta va fi bine pana la capat!!!!!!!!!!!!!

poze
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

irina,am pierdut doua sarcini pana acum,ultima in martie.abia acum doua saptamani am terminat tratamentele si analizele,mi-au iesit foarte bine,asa ca luna asta nu mai las sa treaca fara sa vad dublu..
dragele mele,va multumesc pentru urari,sa dea DD sa ramanem insarcinate cat mai repede pentru ca eu,una, nu mai am rabdare.
irina,polidinul nu numai ca te ajuta sa ramai mai repede,dar creste si imunitatea organismului.doctorita mea mi-a dat sa fac cand organismul era terminat de antibiotice si nu mai lupta si mi-a spus ceva de genul ca ea ma pregateste sa raman gravida si sa fie totul bine in timpul sarcinii.
http://t2.lilypie.com/MqTkp3.png

Mergi la inceput