ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-13

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

buna dimineata,
Am hotarat maine dimineata plec la monitorizare (Z 10).Am sa va tin la curent cu tot ce se va intampla.
Flori sper ca azi vii cu vesti bune.
Boo tu ce-ai mai facut?
Ioana
Lucialu nu te condamn ca momentan nu mai intri pe la noi,am avut si eu o perioada cand am lasat totul balta si am uitat de "proiectul BB".Sa stii ca-mi este dor de tine.
Gabitu nici de tine nu mai stiu nimic,esti in concediu?

pup fetele pe care nu le-am amintit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Jubica eu ma tot plimb cu treaba mea de servici. Azi sunt la Oltenita, dar nu mai stau mult si ma intorc in Bucuresti.
In rest va povesteam ieri ca am fost la dr la monitorizare... Ioana de scapat nu am scapat. Ca ala de endo de pe OD e tot acolo . Sper doar sa se fi rezorbit foliculul de pe OS. Dr zicea ca pare a fi un corp galben, dar nu era foarte sigur. Sper sa imi dea o veste buna vineri cand ma mai duc.

Flori

pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori79 spune:

Buna, dragele mele!
Am fost azi la dr. Nu m-a putut vedea dr. Marinescu si m-a vazut dr. codreanu, cu care am mai avut contacte in trecut (ff draguta si o profesionista desavarsita!). Mi-a zis ca manifestarile mele sunt absolut normale pt. endometrioza si s-a mirat ca pana acum nu le-am avut... M-am programat pt. laparo vinerea viitoare, o sa ma internez de joi dimineata. Deja am un nod in gat... A trebuit sa fac slalom in programul meu ff incarcat ca sa gasesc doua zile ok pt. operatie. Am avut noroc ca vineri dr. nu avea programata nici o pacienta pt operatie, si avand in vedere ca e si wee la mijloc, mi-i convenit si mie ziua de vineri, poate ma refac pana luni.
Astea sunt vestile. Nu stiu daca sunt bun e sau rele, dar macar peste 2 saptamani o sa sper la ceva mai bine.

Va pup.
Ioana, Boo (drum bun inapoi acasa!), Ralu (pe unde umbli?)Jubica, Turturica, Monica9,si restul fetelor, sa aveti o zi buna in continuare si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna la toate fetele!!!! Am chiulit azi de la birou si sunt gramada pe forum!!!! Cu okii pe voi!!! Ma gandesc mereu la voi, sa stiti, si ma rog, si abia astept sa mai vad pe una dintre noi ca anunta cele 2 liniute!!!
Flori, bafta!!! Iti tin pumnii!!!
Pupici la toate!!!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Flori79 nu fi trista iubita, poate tot raul e spre bine, adica dupa laparo sa se indrepte lucrurile si sa vina bebe mai repede! Eu asta i-ti doresc, nu fi trista!! Avem nevoie de vesti incurajatoare si deaceea sper sa veniti cu vesti bune cat de curand toate!
Boo draga, i-ti tin pumnii sa fi scapat macar de un chistulet si astept vesti de la tine!
Ralu_t pe unde esti??
Uca75 vom reusi noi cumva!

Fetelor eu sunt putin mai ocupata zilele astea cu ceva filmari si o sa intru mai rar. Maine suntem invitati la postul Euforia, mergem cu bucatarul si prezentam ceva retete pentru emisiunea Zodia Fluturelui: "Sa mancam sanatos....", cam aceasta e tema emisiunii de maine de la ora 17 si ceva pina pe la ora 19. Asa ca daca vreti sa vedeti retete mongoleze uitati-va maine, voi fi si eu pe acolo prin sala, dar sotul va fi cel care va vorbi despre mancare, pe langa bucatar. Va pup si fug....

http://tt.lilypie.com/50m8p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

salut
nu am mai scris demult ca nu am avut noutati.
dar, am fost la echo la alta dr. , a 3 a , si surpriza , nu mai am nimic, ovarele sint normale,uterul normal, cu endometru de 12.8mm
pupici
si numai bine

2001
http://tt.lilypie.com/qjh3p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

hei hei hei!!!

salutare

uite ca scriu si eu sa terminam cu capitolul asta odata!!!

break fast: ma bucur ca mi-ai raspuns, ma gandeam ca nu mai intri. eu ce-am avut? pai am facut o laparoscopie in ianuarie la Cluj ca aveam un chist ft mare, care nu se resorbea si dl. dr. mi-a spus ca am endometrioza avansata,grad 3. tot el mi-a recomandat FIV fara sa mai fac nici un tratament, sa vedem cum merge. si iata-ma in prima zi de stimulare. uhuu abia astep...

e mai nasol ca ma lasa sistemul imunitar: am facut afte, un mic herpes, mi-am muscat obrazul, toata-s o rana si o durere... naspa... eram tare nervoasa pe faza asta ieri dar azi parca e mai bine. mi-am luat leacuri naturiste, ceaiuri si sper sa se vindece.

sper sa treaca toate baiurile,maine termin cu stomatologul si apoi sa fiu 100% pregatita sa astept bb.

ioanatugs: abia astept sa vad emisiunea. sunt fan emisiuni cu gatit si de aceea o sa stau cu sufletul la gura sa va vad.

pt celelalte fete multi pupici,voie buna, si multa bafta pt fiecare! sa va iasa tot ceea ce intreprindeti ca sa vina bb!! sa umplem (cu mine impreuna) capitolul urmator de vesti bune!!!

va pupacesc

cami

Mergi la inceput

Buna, fetele!
Tuculucu, iti tin pumnii, sa ne tii si pe noi la curent cu FIV-ul, sper sa iti iasa din prima. Ma voi ruga pt. tine si pentru ingerasul care va veni.
Boo, bine ai revenit in Bucuresti. Mai pleci??? Da' plimbareata esti... Cred ca iti si place...
Ioana, imi pare rau ca nu voi putea vedea emisiunea, dar trebuie sa merg la medicul de familie sa-mi iau trimiterea pt. internare si nu stiu cat va dura (cred ca trebuie sa stau la coada...)
In rest va pup si va urez concediu placut celor care pleaca si spor la treaba celor care munciti de zor!

Bye!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Pusichet pai asta e o super veste !!! Tu cum te mai simti ? Ca parca ultima oara nu erai prea bine.. Sau incurc eu borcanele?

Ioana sper si eu sa te vad !! Incerc sa fug repede de la birou.

Maine eu ma duc din nou la monitorizare. Sper sa fie bine !!! Va povestesc.

Mergi la inceput

Hai ca mai avem putin si terminam si capitolul, mai faceti un efort, sa se termine odata!!!

Mergi la inceput