ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-13
Raspunsuri - Pagina 26
tuculucu spune:
salutare fete dragi!!!
scuze ca am ajuns doar supa o saptamana sa va scriu, dar a fost o sapt. faoarte stresanta. vinerea trecuta am fost la budapesta pt control si a fost totul ok. doctorul e foarte senin, poate asa e el sau analizele mele sunt bune. de miercuri, 13 iunie incep stimulatrea iar prin 25 o sa-mi faca punctia. mai am ft. pution....
pt break fast 9: scuze ca nu am raspuns mai repede, dar abia azi am citit intrebarea ta. sper sa nu vin prea tarziu cu raspunsul. Deci, in ordine. Da fac FIV la Budapesta cu dr. Kovacs Peter, un dr. tanar, cu multe studii in strainatate, care vorbeste ft. bine engleza. eu deocamdata sunt multumita de el. Costuri? cu tot cu medicamente (hormonii pt stimulare au fost scumpi) aprox. 2500 euro. asa ne-a spus doctorul, dar deocamdata calculele mele nu arata asa mult.
referitor la laparoscopie pt cluj iti recomand cu multa caldura spitalul stanca, doctorul Todea Cezarin. cu el am facut si eu operatie in ianuarie si totul a mers ft bine. sunt si eu satmareanca de loc si sunt bucuroasa daca pot sa ajut pe cineva de acolo. pt mai multe detalii raspunde-mi si iti voi scrie pe privat.
pupici ca acum ma grabesc!!!!!
cami
ralu_t spune:
fetelor scuzati-ma ca scriu asa de rar
am ingrozitor de multa treaba la birou, se pare ca voi lucra si in we
. asa mi se intampla mie inainte de concediu, cum peste o saptamana dau o fuga pana in grecia la nunta prietenei mele dragi, trebuie sa am parte inainte de toata munca pe care as fi facut-o intr-o luna. nu exista exceptie la mine, de cand m-am angajat e la fel, oriunde am lucrat.
intr-adevar numar zilele, sunt foarte stresata si nici noaptea nu pot sa dorm si ma gandesc ca are de-aface si tratamentul cu asta.
ylarima bucur ca ai tu timp sa te interesezi, ma voi ocupa si eu cand ma eliberez un pic, sa stii ca te sustin in orice privinta
va pup si va doresc un we frumos, mult mai frumos ca al meu....
astept sa vina toamna...
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
I-mi pare rau ca nu aveti vesti bune, nici una din voi, dar nu fiti triste fetelor, pentru ca va iesi cu siguranta soarele si pe stradutele noastre mai intortocheate!

De LilianaFi stie cineva ceva??? ma ingrijoreaza deja ca nu da nici un semn de viata.
http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
aileene spune:
Ioana toate neimplinirile dau aripi ca sa devenim mai tari si sa zburam mult mai sus
...
Pacat ca n-a fost sa fie
; continua sa fii tot atat de curajoasa , sa mergi pe calea vietii increzatoare si cu fruntea sus . Nimic nu e mai tare decat forta dinlauntrul nostru ! Nu te lasa
, voi fii mereu prin preajma , ca un inger pazitor !
N-am vrut sa intru sa vad pe 5 , am zis s-astept confirmarea unui posibil test "+" ca sa ma pot bucura ptr tine ! Dar din pacate n-a fost sa fie asa !
Hai curaj si dam mai departe , da ?
Eu atunci cand am fost cel mai descurajata a mers si uite acuma-s mamica de un flacau de aproape 8 ani , mare fotbalist si indragostit de toate fetele
, dar cea ptr care-i bate inimioara este o oarecare Oceane
!
Va veni si randul tau sa cunosti roulul de mamica ! Defapt tuturor va va veni randul , asa cum spui , soarele va rasari si pe strada voastra , totul depinde de cat il dorim de mult !!!
Te
si-ti doresc tot ce-i mai bun
!
Un WE excelent 
Nu in ultimul rand doresc sotului tau drag , multa sanatate , fericire si un
LA MULTI ANI
din suflet
!
Scuze n-am fost pe faza...din nou
...
Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri
Ioanatugs spune:
Aileene draga, chiar esti ingerul meu pazitor!
I-ti multumesc din suflet pentru incurajarile frumoase pe care mi le trimiti mereu cu atata dragoste.
Multumesc si pentru urarile trimise sotului meu si apropos: "Niciodata nu e prea tarziu!"
Pupici fotbalistului cu ochii dupa fete frumoase!

http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
aileene spune:
Ioana draguta mea , un
dulce si s-auzim doar de bine ok ? 
Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri
flori79 spune:
Buna ziua, fetelor!
Turturica, scuze ca nu ti-am raspuns, dar eu am povestit mereu din pataniile mele cu laparoscopia si cu chisturile mele, si am crezut ca intre timp ai citit. Chestia e ca se pare ca pe partea stanga dr. a curatat, dar a mai ramas un punctulet care la operatie era invizibil si care a proliferat si s-a transformat din nou in chist. Asa ca la doua luni de la laparo dr. mi-a zis ca vede o formatiune cu aspect de endometrioza, de cativa mm; mi-a confirmat in cateva luni ca endometrioza se refacuse pe partea stanga. Asta e... Acum sper sa poata curata tot
.
Stiti ca v-am povestit saptamana trecuta de petele mele din zilele 8-9. Ei bine, au reaparut... Cu senzatie ca ar trebui sa-mi vina ciclul... si sunt de-abia Z19 (daca ce a fost a fost ciclu...)Sanii sunt in continuare usor tensionati dar parca mai mari (multa lume mi-a zis ca arat mai "sexy" - nu stiu daca erau si sinceri...). Nu stiu ce sa mai cred, am din nou in minte ideea aceea nebuneasca ...aceea ca as putea fi
. Nu vreau sa-mi fac astfel de vise, ma gandesc ca am facut deja un test in Z11 si a fost negativ, dar ... ce sa fie oare? Eu nu am avut niciodata astfel de pete intre cicluri si nici stari ca si cand ciclul ar fi la o "statie" de mine. Astept cuminte pana saptamana viitoare, cand, teoretic, ar trebui sa-mi vina ciclul, sa vad ce se intampla. Dar, oricum, nebuna nu sunt. Daca alta data mi se parea ca mi-e greata sau ca ma dor sanii, acum pe langa astea, am starile de ciclu si petele astea nesuferite, asta pe langa un ciclu de doua zile ff putin cantitativ. Nu stiu ce mai cred!
Ca sa o parafrazez pe Ralu, astept cu infrigurare sa vina saptamana viitoare sa vad cum stau.
Va tin la curent.
uca75 spune:
Buna fetelor. Va urmaresc pe forum de mult timp dar nu am indraznit pana acum sa va scriu. Si eu, la fel ca voi, am aceeasi problema: endometrioza. Pana acum am facut 2 laparo: una anul trecut in Mai si una anul acesta in Martie. Dupa prima operatie am incercat sa raman insarcinata...dar fara nici un rezultat. La inceputul anului, in Februarie, eu si sotul meu am decis ca nu mai trebuie sa asteptam si am facut primul FIV...din pacate fara un rezultat pozitiv. Imediat in Martie am facut a doua operatie laparo si de aceasta data dr. mi-a recomandat tratamentul cu dipheriline pentru 3 luni urmand ca apoi sa merg la control si sa vedem daca mai este cazul sau nu sa mai fac 3 luni. Se pare ca endometrioza mea a fost destul de severa. Asa ca nu am stat pe ganduri si la sf. lui Martie am si facut injectia (eu am facut o singura injectie care are efect 3luni). Saptamana aceasta trebuie sa merg la control ...o sa vad daca mai fac o injectie sau nu...Ca si stari...ce sa va spun...nu a fost asa de rau...am bufeuri si nervi...din ce in ce mai des in ultima perioada ...insa ma gandesc mereu ca o sa treaca si ca o sa fie bine. Am simtit si eu nevoia sa va scriu...trebuie sa merg la control saptamana aceasta si toate gandurile mai putin bune au revenit...imi e teama ca o sa mai fac o injectie...ca o sa mai dureze 3 luni...apoi, asa cum am vazut aici ca mai dureaza pana la primul CM inca 60-70 zile...parca nu mai am rabdare.
Cam asta e pe scurt si povestea mea .... si va multumesc ca sunteti aici ....
O zi buna va doresc
jubica spune:
pup fetele
Eu ziua a 6 a incep un nou sir de monitorizari.Sunt fericita ca spermograma sotului a iesit bine ,iar
mi-a zis ca la asa o spermograma putem incerca pe cale naturala.Vineri merg la monitorizari si va tin la curent.
Doresc ca luna aceasta sa facem un sir indian sa ne indreptam spre odisee.
Ioana poate luna asta va fi cu noroc.
Boo sper ca foliculii se se sparga si sa-ti atingi scopul mult dorit.
Gabitu,Lucialu pe unde umblati?

celelalte fete.