ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-13

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna din nou!!
Aerlilian daca nu ai fi fata, asa spune ca te-ai indragostit de mine! Sunt doar fotogenica draguta, asta-i avantajul! Multumesc oricum de complimente. Mesajele de pe yahoo, care nu le cunosc, nu prea le deschid. Am patit o data cu un mesaj care mi-a adus multi virusi in calculator si de atunci, nu le deschid pe toate. Am sa ma duc sa verific acum, poate il mai am in calculator. Multumesc frumos pentru gestul tau si daca cumva l-am sters i-mi cer scuze.
LilianaFi ne-ai uitat iubita??? Sau ai intrat cumva dupa Lucialu in barlog?? Ne e dor de tine!!!
Lucialu, Adelamaria, Flori79, Ralu_t, Ylari, Monica9, Smoly, Alexia28 va pup pe toate

Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. Il gasiti la pag.23 http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ioana,draga mea draga,de indragostit...n-am cum,ca sunt mult prea indragostita de superbul meu exemplar masculin9asa il vad eu!!!),dar cu sigurantza n-as risca sa te las prea mult in preajma lui!!!Hai mai Ioana,cand citesti lucruri asa dragutze,nu-i asa ca viata pare mai frumoasa si devii mult mai optimista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Aerlilian asa e iubita!! Esti o draguta si vrei sa-mi ridici moralul, stiu asta! Tocmai eu care vorbeam fetelor, la intalnire, despre puterea subconstientului, sa-mi pierd optimismul?? Nu mi l-am pierdut, doar ca am fost data peste cap ieri de o veste deloc placuta. Sotul meu saracul a fost asa de deprimat ieri, de i-mi era mila de el. A zis chiar sa incerc si cu donator daca vreau, ca nu se supara, vrea si el un bebe la fel de mult ca si mine. Mi s-a rupt inima cand l-am auzit si i-am promis ca vom face tot posibilul ca sa avem copilul nostru, deocamdata nu vreau sa accept ideea donorului. Mai avem o sansa FIV-ul, altii nu il au nici pe asta! Asa ca vom incepe cu analizele si pe urma ne gandim si la variante.

Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. Il gasiti la pag.23 http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Offf,Ioana,cum sa nu ti se rupa sufletul cand auzi asa ceva din partea sotului...Sigur ca in situatia asta trebuie sa ai grija si de moralul tau,dar mai ales de al lui.Sunt convinsa ca este extrem de frustrant pentru un barbat sa auda asemenea veste.Ei care sunt plini de personalitate,la o asemenea veste sunt deprimati total.Am trecut si eu prin asta,cu prima spermograma facuta,numai ca ulterior am constatat ca fusese o eroare pentru ca nu facusem noi spermograma respectand toate regulile.Dar stiu cat de "cazut" era al meu atunci...Ai grija de el,iubeste-l,sustine-l si veti trece si peste asta.De fapt...poate ca deja ati trecut si nu stii...Poate ca a fost cu noroc de data asta si veti afla curand.Iti tin pumnii,Ioana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Buna dimineata !! Tocmai vin de la monitorizare si ... nu s-a spart Il urasc !!! uffffffffff Asta e, poate luna viitoare. A ajuns acum deja la 30 mm, poate din cauza asta ma si intepa ieri, pentru ca el crestea nu se spargea.
Acum nu mai am ce sa-i fac, asteptam CM-ul .. A zis ca poate se rezoarbe pana atunci.

Va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna dimineata la toate fetele!!!
Sunt in forma de varza azi... (rushii, cum le ziceti voi)
Dar ma voi burdusi de medicamente... Cateodata imi vine sa bag mana sa scot tot de acolo, de durere...
Ca sa nu va spun ca dupa operatie, la primul CM am avut niste dureri de ma tavaleam pe jos, aproape ca atunci cand mi se sparsese chistul, de imi doream sa imi fi scos tot (eram tampitzica atunci, nu aveam nicio relatie si nici nu credeam ca o sa am vreodata ceva serios, la cati barbati de doi lei intalnisem - doi lei vechi... hihihi)
Acum s-a schimbat situatia si am grija de ovarelul asta ca de okii mei!!!
Hai ca parca ma simt mai bine.

Va pupez!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

neatza!! vad ca v-ati mai animat un pic aseara, eu nu am mai putut intra, am vazut meciul in oras...si cand am ajuns acasa m-am prabushit direct.
ioana, nu va pierdeti speranta, fiv-ul e o optiune mult prea demna de luat in calcul pana la donator. ca sunt multe sanse acolo, eu numai asta aveam in cap cand era problema cu sotu. ce , ti-e frica de prea multi de-o data?oricum, nici luna asta nu e pierduta, rabdarica si ma bucur ca iti pastrezi optimismul
booce s-a intamplat? parca a cobit medicul asta al tau, ca nu se mai sparge...eu absolut de fiecare data am avut foliculi de peste 20 care nu se spargeau singurei, bine, nici n-am asteptat dupa ei, dar la pregnyl au cedat intotdeauna. ce doza de pregnyl ti-a facut? si a zis ca nu se mai poate sparge de aici in colo? fata, sa nu stea suparata
ylari ma bucur ca ti-a venit mintea la cap si ca nu te mai gandesti la prostii. vezi tu, ca DD ne da si atunci cand nu ne mai asteptam. asa o sa fie si cu bb, la noi toate, sunt convinsa
aerlilian ma gandesc eu vis-a-vis de ce ai spus tu, la fetele care sunt stresate sa nu ramana si raman. oare merge si la noi daca ne schimbam un pic optica?
va pup pe toate dragele mele
o zi cat mai buna

astept sa vina toamna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Daaaa, ralu_t asa este, SI EU AM AJUNS SA CRED FOARTE MULT IN TREABA ASTA, CA DD NE DA ATUNCI CAND NE LUAM GANDUL!!!! De fapt cred ca ne da atunci cand stie ca este momentul potrivit!
Sigur va fii bine!
pupici la toate fetele

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Da, Ralu .. zi si tu !!! Mai nasol e ca a mai si crescut atat de mult. Acum il am pe asta de 3 cm pe stanga si pe ala de 2,5 pe dreapta. Ma gandesc ca de aia poate ma durea pe mine aseara burta cand am alergat. Ca i-am zdruncinat de nu s-au vazut !! Pentru mine si asa e o nebuloasa cum naiba incap guguloaiele astea la noi in burta pe langa toate celelalte organe
Nu mi-a zis ca si luna viitoare va fi la fel, mi-a zis ca nu e o regula. Si ca luna viitoare sa facem cand sunt mai mici. AAA, si mi-a mai zis ca pregnyl-ul se face mai ales cand faci stimulare, la ciclurile naturale nu prea se face.. Oricum luna viitoare mi-a zis sa vina imediat cum mi se termina ciclul. Deci mai devreme decat luna asta. Ca sa vada daca s-a rezorbit si a disparut tampitul asta si probabil sa vedem ce tratament sa fac sau daca sa fac. Asa ma gandesc eu, acum cine stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

mai boo, eu nu-s prea priceputa in treburile astea..n-am avut nici un C stimulat si am facut mereu pregnyl, nu mi s-a zis ca se face sau nu,nu mai stiu ce sa zic

astept sa vina toamna...

Mergi la inceput