Un vot pentru Dino
Daca sunteti sau nu iubitori de animale, puteti da un vot pentru URIASUL Dino aici..
http://www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html
multumim anticipat
PS:acum este la pg. 4
Raspunsuri
marybell spune:
Angel l-am votat pe Dino, l-am si vazut dragutzul de el bafta sa castige concursul.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
Angel35 spune:
acum este aici:http://www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html#pics
pg.4
se poate vota in fiecare zi....
Witchie spune:
Angel,
Forumul DC nu incurajeaza genul acesta de subiecte. Te rog daca se poate sa nu mai postezi astfel de mesaje. Cutul tau trebuie sa castige concursul pentru ca merita nu pentru ca tu faci lobby. Sper ca intelegi rugamintea mea.
Multumesc.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Incognoscibil...
Iubika spune:
Sunt iubitoare de pisici, de fapt de feline de orice fel.... dar Dino a primit oricum un vot de la mine
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Iubika spune:
quote:
Originally posted by Witchie
Angel,
Forumul DC nu incurajeaza genul acesta de subiecte. Te rog daca se poate sa nu mai postezi astfel de mesaje. Cutul tau trebuie sa castige concursul pentru ca merita nu pentru ca tu faci lobby. Sper ca intelegi rugamintea mea.
Multumesc.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Incognoscibil...
Fara suparare, dar de cand e DC impotriva acestui tip de subiecte?
Cu ceva timp in urma am avut si eu un subiect de acest gen, in care rugam membrii sa o voteze pe pisica mea Missi. Si nu numai ca au votat`o si am discutat pe marginea personajului principal, ci chiar si alti membri si`au inscris pisicile in conscurs si ne`am votat reciproc. E adevarat ca eu am postat mesajul in alta sectiune a forumului, dar totusi, nu cred ca DC si`a schimbat complet pozitia fata de acest gen de lucruri. Cum e cand mamicile posteaza link`uri in care cer sa li se voteze copiii in concursuri similarea de frumusete online?? E diferit de subiectul de fata?
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!