Intilnire 10 ani de la terminarea facultatii!

Intilnire 10 ani de la terminarea facultatii! | Autor: anymony

Link direct la acest mesaj

Aproape ca am finalizat adunarea colegilor pentru intilnirea de 10 ani de la terminarea facultatii.
As vrea de la voi cei care ati mai participat la asa ceva, citeva idei...asa pe ultima suta de metri.
Va multumim

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Vad ca nu iti raspunde nimeni .
Doamna sa-mi zici si mie detalii, cum ai reusit sa dai de toti , unde faceti ...si cum a fost.
Sorry , idei nu prea am.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Cu totii traim sub acelasi cer , dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Eu am saptamana viitoare intalnirea, insa la Cluj. De mine au dat colegii organizatori pe un site de pe net, mai demult, si a fost greu din cate am inteles sa dea de mare parte dintre noi. Cred ca in jur de 75% vom fi pe acolo. Prin mail am primit si invitatia cu programul, suma ce trebuie data, si din cate am inteles vor personaliza niste pixuri si carduri pentru "amintiri".
Dimineata noi avem intalnirea la facultate, strigarea catalogului si probabil cate ceva despre noi, in functie de timp (suntem in jur de 100), si dupa masa e banchetul la ceva restaurant. Noi platim si pentru profesori, si de caciula vine cam 200 RON. Promotia de anul trecut a avut acelasi program si am inteles ca asa de bine s-au simtit ca vor face urmatoarea intalnire peste 5 ani.
Stiu ca acum au angajat si un cameraman si vom avea si cate un dvd cu filmul evenimentului si poze, pe langa cele pe care le va face fiecare.
Succes in organizare, stiu ca nu e usor, cand organizati voi intalnirea?

Mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">"Gabriela" (12.04.2007)si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Noi avem intilnirea pe 23 iunie, la iasi, la Universitate.
Am terminat 60, dar am reusit sa dau de 35 dintre fostii colegi.
Noi o sa facee niste plachete gravate cu anul promotiei noastre.e o ideea buna si cu promotioanele-pixuri si altele. O sa fie si un mic coctail-pentru ca dintre profi nu prea vin la petrecere.

poze Ioana-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Si la noi tipicul va fi la fel-strigarea catalogului-un mic curs tinut de profa care a tinut cursul si acum 10 ani, discursuril eprofilor, ale noastre....si cam atit.de la noi 10 sunt in strainatate si nu pot veni.

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput