Aradence minunate! (72)
Raspunsuri - Pagina 23
DianaR spune:
Maria, cum crezi, dar mai bine ar fi fara nimic decat laptic. Intestinul lor nu e pregatit decat dupa 5 luni sa primeasca altceva decat lapte, diversificarea precoce chiar si numai cu supa sau sucuri de fructe poate duce la neplaceri mai ales pe termen lung: alergii, colon iritabil, constipatie cronica etc. Nu cred ca eu te-am intrebat de pediatra, dar nu-i nici un bai.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
DianaR spune:
Maaaama, ce liniste... Piticii mei au facut amandoi febra, e o viroza tare usor transmisibila in oras care merge numai cu febra si atat. Tot grupul nostru de prietenuti a facut-o, inclusiv Albert si Mela.
Clau, am uitat sa-ti spun ca l-am votat pe Raul deja de vreo 2 zile. Imediat mi-a venit mailul de confirmare a votului in inbox nu in junk si l-am confirmat.
Alina33, nu-ti mai trebuie jacheta?
Acus trebuie s-o spal ca se pune praful pe ea... Hai mobilizeaza-te odata si vino s-o iei.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Melania 14 spune:
Salutari,
Am vazut poze cu David,trupa de nisipari si Ioana cu Bogdi.Toate faine-faine.Diana felicitari pt Timeea ,se pare ca a asteptat sa faca 1 anisor ca sa-si dea drumul.
Ada cu foooooooooooooarte mare intarziere La multi ani!![]()
Trimit pupici puiutilor bolnaviori.
Mela a facut si ea febra foarte mare zilele trecute.Am fost la dr.si nu are rosu in gat si nici nu se aude nimic la plamani.Tuseste si are o secretie nazofaringiana de toooooooooata frumusetea.Bineinteles ca tot laptele pe care-l bea in vomita
,drept urmare tocmai am pus o masina la spalat,asa de dimineata si duminica pe deasupra.Asta e...
Alina eu nu renunt la comanda dar sa vina odata !cand ii mai suni?
Alina.a ne gandim la voi.
mami Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !
Melania 14 spune:
Am uitat,Ioana felicitari si lui Nicolas !
mami Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !
maria_rubi spune:
Diana, m-ai convins! ![]()
Mai astept pana la 5 luni jumate, 6, si apoi o sa am tot timpul din lume sa fierb cate un morcov pe zi
. Citisem in nu stiu ce articol ca, cu cat incepi diversificarea mai tarziu, cu atat e mai greu si iti refuza alimentele. Eu de-aia ma grabeam sa o invat cu gusturile....dar mai stau 
de
Mara
POZE
gabitzica spune:
Fetele, sunteti in vacanta? Am gasit subiectul pe pagina 3...
Ce ploaie a mai fost ieri! Garajele de sub blocurile invecinate au fost inundate pana la jumate.Unele cu masini inauntru.
Ieri Ioana mi-a dormit 2 reprize de cate juma de ora. daca e in patul ei poate sa doarma si 3-4 ore, altfel...nu prea e bine.
Eu sunt cheauna de somn, Ioana s-a trezit tot la 2 ore si pe langa asta m-a mai chemat si Tudor de 2 ori sa dorm cu el.
Maria, ma bucur ca te-a convins Diana sa nu incepi diversificarea cu Mara.
Ioana cum sunt pufisorii?
Diana, ai tai au mai facut febra?
Claudelu spune:
Neata!
Carmen si Diana, multa sanatate copilasilor 
Gabi, nasol cu trezitu! Ma gandesc ca esti franta acum...offf
Am o colega care sta in unu din blocurile cu garaj la subsol si chiar mi-a povestit ca sunt pline pana la jumatate cu apa 
Felicitari lui Nicolas 
Maria, bine ca te-a facut Diana sa te razgandesti cu privire la diversificare 
Io ieri am fost la plaja, 2 ore dimineata si 1 la amiaza. In sfarsit am schimbat si eu culoarea, din alba zero in alb +2
Vineri am fost imbracat intr-o pereche de blugi trei sferturi si un tricou alb, iar colegii mei faceau misto ca mi-am asortat bluza cu picioarele 
Ati vazut premiile Cannes? Cristian Mungiu cu "4 luni, 3 saptamani si 2 zile" a luat marele premiul Palme d'Or 
RAUL-ANDREI , doar un vot, va rog! Multumim
Claudelu spune:
Acum vorbesc cu Ali la telefon (ei inca sunt in deplasare) si mi-a spus ca a vorbit cu ala cu hainele si tipu a promis ca saptamana asta avem hainele. Cica abia acum a reusit sa ajunga la zi cu comenzile 
gabitzica spune:
Am rezultatul de la urina Ioanei si iar are leucocitele 500
Sper sa-i pot recolta miine dimineata ca vreau sa-i fac urocultura sa vad exact ce are.
Clau, unde ai fost la plaja?
Si eu am vrut ieri dar nu am apucat. Doar m-am cremuit dar pe cand sa ma pun la soare s-a innorat.
Claudelu spune:
Gabi, iarta-mi prostia dar ce inseamna leucocite 500? ceva banuiesc io dar nu deloc o priceputa in ale medicinei si mai ales a interpretarii analizelor
Incearca sa-i mai recoltezi pisu ptr analize, poate totusi nu sunt realiste astea 
La plaja am fost la noi pe mal...e super fain acolo, dar azi mi-a zis o colega ca dupa pod e si mai fain, asa ca data viitoare acolo ma duc.