Inseminare (12)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
carmen e spune:
Multumesc mult si va doresc si voua curand sa vi se intample minunea , pt mine intradevar este o minune.
Nici nu stiu cu ce sa incep, ca am niste emotii, pana luni la eco mi se pare mult .
In primul rand va spun ca eu am facut IAD (PRIMA), la Sabyc cu dr MICINER SILVIA + biolog MIOARA MATEI.
Simptome deocamdata nu am, doar parca imi este mai foame decat de obicei si chiar nu am facut nimic special, m-am ferit cat am putut de oboseala, stres (aici nu prea am reusit), ridicat, carat.
ticatic - iti doresc sa se prinda si la tine din prima , iti pin pumnii.
Unde ai facut IA?
andriushca, ali
va multimesc inca o data
Bafta multa la toate
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
danotino spune:
carmen FELICITARI! fetelor chiar se poate! iti doresc
sarcina usoara si un bebe sanatos. Doamneeeeeeeee, ma bucur enorm!
spune-mi la IAD este un catalog, ti-a zis cum e donatorul? iti da ceva informatii?
andriushca, la DACIA iti face pregnyl inainte de IA. de obicei iti fac IA inainte de a se sparge foliculul si e indicat sa mai prestezi in urmatoarele 2 zile.poate ovulezi in ziua 15...si faci luni IA. du-te vineri la eco si dupa sa te hotarasti
ali, nu cred ca se intampla ceva daca intrerupi. nu-ti face probleme. in legatura cu IA facuta la giulesti nu stiu...poate dai iar peste moisa...
ticatic, hai da-ne si tu o veste buna sa se inmulteasca gravidutele prin IA.
va pup
danotino
ticatic spune:
Carmen FELICITARI!!! Sa dea DD SA AI O SARCINA USOARA SI UN BB SANATOS!Crede-ma ca si eu am fost emotionata cand am citit mesajul tau si sunt sigura ca toate fetele au simtit acelasi lucru,emotie si o mare bucurie!
Carmen, eu am facut inseminarea cu dr.Moisa la cabinet
La noi nu stiu care ar putea fi problema.
Am facut toate analizele(care sunt bune)inclussiv hsg
La inseminare, in urma trat cu clostilbegyt si estrofen ma prezentam astfel:folicul ovar dr=22 mm, endometru 8 mm,scor cerv=10-11,spermograma sotului buna(94 mil spermatozoizi)
Simpome acum - sani durerosi lateral si foame nenee!(ori sunt eu tralala)
Pupici fetelor si rabdare!!!!
danotino spune:
ticatic, ai avut valori f frumoase. de ce ti-a recomandat moisa IA? de cat timp incercati?
bafta!
danotino
ticatic spune:
danotino,nu Moisa mi-a recomandatIA, ci eu m-am dus clont la ea si i-am spus ca vreau inseminare, deoarece incercam de 3 ani si nimic.Eu am ciclu f neregulat(35-45 zile, chiar ultimul a fost de aproape 80 zile ceea ce nu mai mi se intamplase). Asa ca ma saturasem sa astept 100 de ani sa-mi vina ciclu si mai ales la un ciclu neregulat nu stii cand este ovulatia.Sunt sigura ca se putea intampla si natural (pt ca s-a mai intamplat cu ani in urma, dar atunci....(fara cuvinte)
Stiu ca BB vine cand vrea DD, dar am zis sa incerc si asta.Iar daca acum nu se va intampla minunea sunt hotarata sa incerc asa pana voi reusi.Odata si odata trebuie sa se prinda.
Dar daca s-ar putea cat mai repede, please DD!!!
ali spune:
ticatic, frumoase valori ai avut.Poate e si la tine cu ochisori.
Din ce zi ti-a dat sa iei estrofen si cate pe zi?
ali
Marusca spune:
Carmen Felicitari.... Se vede ca trebuia sa ne facem testul impreuna ... ne tinem de mana
Tocmai mi-am facut un test de sarcina si a iesit : +++++++ . , fetelor am reusit si eu. V-ma spus eu ca se poate si simt eu ca luna asta vom avea multe reusite.
Carmen . Tie ti-a dat ceva? Eu am sunat-o pe d-na dr, si mi-a zis csa iau acid folic si sa fac o fiola de gravidion.
Nici nu stiu ce sa fac , parca nu mai am rabdare sa stau la birou.
Va
Marusca
andriushca spune:
Marusca, FELCITARI si tie!
spune-mi te org unde ai facut si cu cine? a cata IA a fost?
fetelor, sunt f. bucuroasa!
zilele trecute tot intrebam pe aici daca au fost si reusite la noi cu IA! acum am incredere ca vom reusi si noi!
pupici!
ups! nu vreau sa va stric bucuria dar voi ati facut in prealabil pregnil? cam cat a trecut de la el?
andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png
Marusca spune:
Draga Andriusca,
Eu am ramas clienta fidela a dr. Moisa si am avut incredere in ea. A fost a 5 a inseminare, prima cu stimulare cu Menogon. Este adevarat ca pe primele 4 cred ca le-am facut degeaba deoparece avem niste sinechii uterine descoperite la o histeroscopie si m-am operat acum 2 luni.
Marusca