Inseminare (12)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

neata fetelor!
la mine Z 1! ma doare burtica, am draci pe mine si nu mai am nicio speranta. nu mai vreau inseminari.e pierdere de timp, nervi, ca sa nu mai spun de bani. nu stiu incotro s-o mai apuc. v-am pupat

andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Ooooooo, imi pare rau. La un moment dat ma gandeam ca sanse mai mari am avea undeva in afara tarii, ca aici nu stiu cat de profesional sunt facute aceste IAS.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

andriushca, imi pare rau !!! Stiu ca esti dezamagita, dar, te rog, sa nu deznadajduiesti! Trebuie sa mergi mai departe cu incredere in Dumnezeu. O sa fie bine, ai sa vezi.

Mergi la inceput

of, dragutelor, va multumesc si va pup. cred ca ma reorientez catre fiv...

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

andriushca imi pare rau !!! Stiu ca esti dezamagita, dar, incearca sa nu dezarmezi! Trebuie sa mergi mai departe. O sa fie bine, ai sa vezi.

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Salutare!
Andriushca:Imi pare rau...... Sunt convinsa ca pentru fiecare dintre noi va veni la un moment dat si mult asteptatul bb!!!!! Cred ca si eu voi face FIV in toamna....sper sa fie primul si ultimul!
Montytaiana: Azi e ziua 6 dupa IA....ceva simpome??! Pe mine m-a durut burta 2 zile si azi m-a lasat.....probabil ca autosugestia functioneaza.....
Mai fetelor, eu nu v-am povestit......joi seara am facut IA si vineri am visat ca eram insarcinata si m-am dus la eco unde am aflat ca vom avea un baietel........ce bucuroasa m-am trezit......dar realitatea e cu totul alta.....
Va pup pe toate! Tin pumnii celor care sunt in asteptari si celor care trebuie sa faca testele!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

buna fetelor,

Kitty, eu ramas insarcinata dupa cele 2 inseminari, amandoua facute de Cocei, la care am luat stimulare. am pierdut sarcinile, dar asta e alta poveste.

La cea pe ciclu natural, facut de alt doctor, nu s-a intamplat, desi ovulul era chiar mai mare decat obtinusem ininte.

La ce clinica te duci la Cocei? De luna viitoare vreu sa merg la ea.

Luci, cred ca stresul cu drumul, cautat o clinica, transportat sot acolo, e cam mult avand in vedere ca asa cum sunt la noi doctorii si dotarile am reusit sa am succes 2 din 3!!!! Si am deja 37 de ani.

Acu sunt la a 4-a si probabil ca va fi nereusita.

Mergi la inceput

si eu ma gandeam sa incerc la dr. cocei. poate o luam si pe andriushca pentru un fiv la ea. noroc ca mergem in zile diferite ca ne bateam pe la usa cabinetului.

Mergi la inceput

luci, de ce sa ne batem?
micky2007, cand ai timp, te rog, poti sa-mi dai si mie te rog mult detalii pe pm despre fiv-ul tau? (cat de repede te-ai programat, cu cine l-ai facut mai exact, stiu ca tot in dacia, cat costa, ce analize)
v-am pupat

andreea

Mergi la inceput

fiv-ul la dacia costa 2400 EURO (am vazut o lista de preturi cand am fost duminica).

Mergi la inceput