Inseminare (12)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

pupici la fetele de aici si sa stiti ca tinem pumnii !

astept sa vad vesti buneeeeeeeeee !!!

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

ALI ma simt bine sa vedem ce va iesi
BEBEKOM am inteles,te astept cind ai timp la un paharut de vorba
IOANATUGS merci
LACHIONE multumesc mult fata mea draga pup burticuta cu bebeluse sa se ia si la mine
Bafta multa fetelor la toate care sunteti in tratamente sau asteptati rezultate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Va multumesc inca o data tuturor pentru urari!!!
Montytaiana: Eu nu am facut calcule deocamdata.....nu stiu cand voi face test.....eu am facut inseminarea pe un ciclu nestimulat si nu prea am sperante. Doamne Ajuta sa nu se instaleze rushii si sa fac test!!
Pup toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Sunt intr-o dilema. Luna asta am început sa fac stimulare, in ideea ca merg sa fac IA cu dr Cocei. Din pacate dupa ce am luat prima pastila Clostibegyt am aflat ca dr Cocei pleca in strainatate excat in perioada mea de ovulatie. Am zis ca nu are nimic daca intrerup stimularea asa ca am facut-o. Totul a fost in regula dar ieri fiind Z24 mi-a venit uratii. Prima data m-am bucurat pentru ca a inceput ca o scurgere ceva bej si apoi un firicel de sange si atat. Azi a inceput cu o scurgere maro deschis. Deci e clar, a inceput o luna noua.
Se poate ca din cauza intreruperii stimularii sa vina mai repede uratii? Mie intotdeauna imi intarziau o zi sau doua dar niciodata nu au venit mai repede.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

buna dimi fetelor, o saptamana minunata!
zilele astea se apropie scadenta la mine, la alid si la maria 80.simptome? hm, nici nu stiu, sani durerosi acum 2 zile, acum parca m-au mai lasat (dar la mine si inainte de CM sanii sunt durerosi, dar nu ma lasa decat cand imi vine), dureri ciudate prin burtica (usoare), aseara mai rau, acum parca nu mai am nimic.
nici nu mai stiu ce zi sunt, trb sa ma uit la ticker.
dar, vorba mariei 08, noi am facut pe ciclu natural, asa ca sansele sunt destul de mici, ca sa fim realiste. dar minuni se mai intampla, ca sa fim si optimiste!
danita, te pup, ce face bebelusa? nu stiu daca iti mai amintesti de mine
pupici si bafta la toate fetele!
Doamne ajuta!

andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Maria 08 si Andruschca m-ati derutat un pic. De ce ziceti ca pe un ciclu natural sunt sanse mai mici ? Pana la urma, cum vroiam, am facut o ISA in weekend, cu dr. Bucur. Voua va doresc o saptamana usoara !Tuturor.

Mergi la inceput

luci.eilm, bafta multa, si eu tot cu dr. Bucur! dar cum si unde in weekend? face si atunci? eu stiam ca nu.
ziceam ca sunt sanse mai mici pt ca spre ex. eu, pe ciclu nestimulat am avut doar un amarat de folicul de 17 mm, pe cand pe ciclu stimulat as fi avut poate mai multi foliculi si mai mari, deci si sanse mai multe. pupici

andreea

Mergi la inceput

Andriushca, merci, am inteles. Inseamna ca in cazul unei nereusite o sa-i cer stimulare pentru luna urmatoare. Mi s-a parut ok doctorita, comunicativa (eu nu sunt foarte abordabila). Inseminarea am facut-o la Dacia- cred ca am avut pur-si-simplu noroc ca a avut programate FIV (cunostinte, habar n-am). Ti-a dat vreun tratament pentru saptamanile astea? Pe cand un test?

Mergi la inceput

luci, si eu tot la dacia. luna viitoare am deja prescrisa medicatia pt stimulare
luna asta nu am luat tratament, astept...
test maine -poimaine, daca nu vine intre timp, ca la mine tare punctual mai e CM-ul...
Doamne ajuta!

andreea

Mergi la inceput

Andriushca, ce anume ti-a prescris? ca sa ma documentez si sa fiu pregatita sufleteste. eu ma gandeam chiar sa fac doua IAS consecutive (precum alid) ca sa cresc sansele.

Mergi la inceput