Inseminare (12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ticatic spune:

fetelor, bhcg este 0. nu stiu ce sa mai zic, dupa simptome as fi jurat ca sunt insarcinata (si sigur nu erau inchipuite). concluzia =nici un simptom nu este relevant.Azi ma duc la Moisa sa-i arat rezultatul si sa vedem ce facem in continuare.
alid, dar de ce faci si maine inseminare? (am inteles ca tocmai ai facut ieri) cand se recomanda asa ceva?
va pup fetelor, acum plec fuguta la Moisa, la ora 16.30 am programare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marusca spune:

Fetelor,

Vin cu veti bune, am fost sambata la medic si mi-a confirmat sarcina de 6 saptamani (avea 6mm) nu stiu cum calculeaza ei dar mie nu-mi da 6 saptamani del;oc, probabil dupa dimensiunea embrionului.

Semne acum am mai putine ca in prima saptamana : sanii nu ma mai dor asa de rau, nu am greturi, pofte, somnolenta sau dureri de cap. in schimb tot am acele dureri de burta ca la CM dar dr. mi-a spus ca nu este o problema, sa urmez tratamentul pe care mi l-a dat si sa nu stau cu durerile , sa iau no-spa. Sper sa fie bine. Inca nu am spus la prea multa lume: doar mamei si preotului care de paste cand a venit sa ne sfinteasca casa ne-a promis ca o sa facem nu un copil ci 2 ??? A spus , daca este fata sa-i dam numele de Teodora ( darul lui DD) si sa ne-o boteze el ( este cumnatul finului nostru pe care l-am cununat duminica cand trebuia sa-mi vina CM-ul)

Duminica trecuta am petrecut grozav. Toata lumea s-a distrat si au dansat pana la ora 10 noaptea, nu mai conta ca mai ploua sau ca dansau pe gazon, sotul meu le-a dat liber la calcat gazonul , cu toate ca nu le-am spus a asteptam un bb ci mi-am sarbatorit doar ziua de nastere.El s-a cam imbatat si de doua zile ii este rau. Culmea , ii fac lui limonada si ii dau pastile de greata cand eu sunt gravida

Ticatic: imi pare rau de rezultatul negativ, dar ai incredere si rabdare, totul se ia din aproape in aproape, daca nu a iesit din prima , nu te astepta sa-ti iasa foarte repede deoarece mai trebuiesc investigatii facute si tratamente. dar dr. moisa le introduce treptat. pe mine m-a si laudat sotului, i-a spus ca am fost cuminte si am respectat intocmai ce mi-a spus si pe deasupra am avut si un psihic bun. Eu nu m-am focusat numai pe acest obiectiv, mi-am stabilit si altele care depindeau de mine si pe care le-am putut realiza astfel incat sa am alte satisfactii . Ar fi bine sa faci si tu la fel.

andriushca: regula este sa creasca 2mm/zi , dar nu este totdeauna asa. Mie in z10 mi-a vazut un folicul de 20mm si a doua zi la IAS mi-a descoperit de fapt 2 foliculi de peste25mm. Cred ca in functie de organism pot creste mai mult, este adevarat ca stimularea ajuta si la crestere in timp scurt. felicitari pentru endometru 8.3 trilameral este foarte bun, vezi sa nu-l strici daca iti da stimulare cu clomifen.

virgo: felicitari. dupa cum am spus mai sus , eu nu am simptome. in prima saptama am fost si eu mai nervoasa , dar dupa vizita la medic m-am linistit.

alid: succes. ai toate sansele sa ramai,foliculii si endometrul sunt super Ok , la IAS cu 16 mil nu este nici o problema. deoarece nu trebuie sa circule prea mult.

Marusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alid spune:

ticatic imi pare rau; asa a fost sa fie; tot inainte; eu o sa fac si maine inseminare ptr ca nu mi se sparsese foliculul astazi; mi-au facut ecograf dupa inseminarea de ieri; tot ieri am facut si pregnylul; normal, ar trebui sa se sparga foliculul in seara asta. daca se sparge numai bine, spermatozoizii de la inseminarea de ieri de-abia asteapta.
marusca, multumesc ptr incurajari si sa ai si tu o sarcina usoara.
virgo, felicitari si tie.
va pup si mai vb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticatic spune:

marusca,ma bucur pentru tine. sarcina usoara si un BB sanatos si frumos!Iti multumesc pentru incurajare.Sunt f trista si am plans de ma doare capul.I-am sugerat dr Moisa daca este cazul sa mai fac si alte investigatii(eu am facut toate analizele + hsg, spermograma sotului buna),iar ea a spus ca in afara de problema ovulatiei(eu am ciclu f neregulat 35-45-55 zile) altceva nu vede sa fie.Ea pleaca din tara in per 12-19 iunie si asa ca luna asta nu fac inseminare(pt ca a zis ca nu-mi da stimulare fara sa ma monitorizeze).Si pe deasupra ar vrea sa ma vada la echo pe un ciclu natural(cand vine ea), pt ca eu totusi am mai ramas insarcinata natural.Da, dar de 3 ani, nu reusesc sa raman insarcinata. O sa incerc zilele urmatoare sa ma calmez si sa urmaresc si alte obiective cum spui tu.
aliditi tin pumnii sa fie ziua ta norocoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alid spune:

ticatic[red][/red], incearca sa nu mai fii suparata; asa e moisa; si eu m-am ferit de ea la inseminare si nefiind cocei, s-a oferit ea, cu toate ca eram programata la dascalescu; mie nu-mi place de ea; de ce nu incerci sa schimbi doctorul? tu ai incredere in ea? eu cunosc o fata din craiova, care se ducea la ea si ii spunea ca totul e ok . insa, a depistat in timp ca are probleme pe parte hormonala, depistate la parhon la doctorita neamtu, care este specializata pe endocrinologie reproductiva; am fost si eu la ea, dar la mine nu au fost probleme si am ajuns la doctorita codreanu (super de treaba).
e hotararea ta cu cine vrei sa mergi in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Mai fetelor , multumesc mult tare de urari !
Acuma cica am fost ieri la medicul de familie si n-am inteles o iota , parca vorbea chinezeste . In fine , cica echografie nu vad pana-n saptamana a 8 a ( superb ) , sa ma duc la spital si sa iau legatura cu moasa (!?) , nu cu ginecologul , la ala ma duc daca moasa considera ca am o sarcina cu risc ( cum mama mamii ei sa stie ea ca am sarcina cu risc fara echograf , e clarvazatoare !? ). Alta bomba : ca sa lasam natura sa-si faca lucrarea . La care eu : care natura , frate ? Ca pana si pamantul pe care calc e artificial bine-mersi ! Sunt futteri astia , pe bune .
Cel mai tare ma enerveaza indiferenta si superficialitatea cadrelor medicale de aici , astia-s medici doar pentru ca se plateste bine , nu din pasiune . Interesele pacientului nu vor fi niciodata primele . Banu' sa iasa , restul sa se duca naibii !
Disper , nu altceva . Bine ca am o portita de iesire , ca eu nu sunt proasta si nici ieri nu m-am nascut , stiu jdemii de clinici de fertilitate in Belgia , unde creierele nu-s nemaipomenit de stralucite , dar oamenii sunt mai saritori .
Sa multumiti lui Dumnezeu ca traiti in Romania , macar din punctul asta de vedere ! Aicea mor oamenii cu zile de incompetenta cadrelor medicale , sau , pur si simplu din nepasare . Dumnealor stau frumusel blindati in jdemii de asigurari de malpraxis si , colac peste pupaza , nici constiinta nu au . Sa te fereasca Sfantu' sa ajungi pe mana lor .
Alta bomba : unde vrei sa nasti , acasa (!?) , la spital sau la hotelul de gravide !? In fan vreau sa nasc , Gogule , c-asa nasc femeile in Evul Mediu . Baga-mi-as .
Mor de nervi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

Neatza fetelor!
am facut-o. inseminarea adica. nu stiu daca am ceva sanse cu valorile pe care le aveam ieri dar sper:
endometru trilaminar de 13 mm si folicul pe OD de 17 mm.
[b]alid[/b, stiu ca m-ai sfatuit sa nu fac fara unul de peste 18 mm dar asta e, mi s-a spus ca e bun si asta si poate fi un potential bbsi nu am vrut sa pierd luna asta si sa regret mai tarziu.
surpiza a fost ca foliculul de pe OS care vineri avea 13,3 mm s-a oprit din crestere , iar cel de pe OD care avea tot vineri 9,7 mm a crescut pana la 17 mm (ieri). partea pozitiva a lucrurilor e ca pe dreapta trompa e mai buna.
inca ceva: pregnilul mi l-a facut imediat dupa inseminare, iar pe aici am vazut ca spuneau fetele ca se face cu o zi inainte. eu nu mai inteleg nimic, dar ma las pe mana dr., ca altfel cu atatea intrebari o sa ajung la nebuni.
mi-a spus sa iau vit. E + acid folic (oricum le luam) si daca vine ciclu, luna urmatoare incepem stimulare "usoara" cu 1/2 pastila ova-mit din Z3 timp de 5 zile.
as vrea sa ma lamuresc cum e cu dubla inseminare (de ce, cat costa in plus) si cand se face de fapt pregnilul.
va pup si daca aveti comentarii va astept cu drag!

andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

am uita sa va zic de sperma: la inceput 15 mil. A+B, dupa preparare 20 mil. A+B.
mi s-a spus ca nu e stralucita, multi gigei au murit la prepapare si ne-a sfatuit sa mergem la dr. Bucur(el) pt. mai multe investigatii, poate reusim sa inbunatatim un pic si spermograma.
de acum am intrat in hora asteptarii!
alid, sper sa ne impartasim senzatiile!
pupici si scuze ca m-am lungit!

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Buna fetelor.
Marusca felicitari pt. reusita si o sarcina usoara iti doresc.
Din toamna o sa incep si eu inseminarile.
Succes la toate fetele si mult noroc!

ada

Mergi la inceput

ada29, succes si tie, pupici!

andreea

Mergi la inceput