Canon PowerShot SD700 IS
Raspunsuri - Pagina 4
adi2003 spune:
Lore...in seara asta mi-a zis cineva de site-ul asta:
http://www.dpchallenge.com/photo_gallery.php
N-ar fi o idee rea sa te destinzi cu el. Eu deja mi-am rezervat cateva ceasuri pentru galerie...
lorelaim spune:
Buna dimineata Adi,
Am intrat azi-dim si eu pe site-ul indicat de tine :-) si am baleat cateva pagini de la Macro... Wow! Au unele dintre poze o claritate a detaliilor de nu-i adevarat :-) Uneori sunt atat de impresionata de anumite poze ca simt ca as vrea sa renunt (ca eu nu pot sa fac asa ceva) dar dupa aceea imi spun... ehhh si ce daca "aparataul meu nu poate" :-)... eu perseverez :-)
O zii faina-ti doresc!
Lorelai
Digital Macro 5,Digital Macro 4,
Digital Macro 3, Digital Macro 2, Digital Macro 1, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
adi2003 spune:
Am descoperit un alt site "foto" din care avem fiecare cate ceva de invatat:
http://www.juzaphoto.com/eng/index.htm
lorelaim spune:
Multumesc frumos Adi! Numai cand ma uit la calitatea si frumusetea imaginilor din fotografii si ma ia cu un fior pe sira spinarii... Wow!
Multa sanatate si numai bine-ti doresc!
Un weekend cat mai odihnitor si insorit!
Lorelai
lorelaim spune:
Adi - doream doar sa-ti spun ca astazi am descoperit cu bucurie ca una dintre fotografiile mele a fost featured la Webshots: http://home-and-garden.webshots.com/ :-)
Lorelai
adi2003 spune:
Felicitari Lore!
_
Ce ai mai fotografiat in ultima perioada?
Eu am fost pe 1 iunie la deschiderea Oraselului Copiilor din Oradea, unde am avut placerea sa fotografiez artificiile de inaugurare a parcului. Pozele sunt de incepator, dar ma bucur ca au iesit macar atat. Ai acolo si un filmulet, daca vrei sa-l vezi:
Oraselul Copiilor
lorelaim spune:
Adi - multumesc frumos :-) Am facut fffff multe foto dar din pacate nu am avut timp sa selectez si sa le pun pe Webshots. sotul e in concediu si acum am "2 copii" :-) acasa. Trebuie sa am grija si de bobocuta si de tati :-) asa ca nu am avut timp decat sa descarc pozele pe care le-am facut.
Am sa ma uit imediat la Oraselul Copiilor.
Maine plecam in vacanta o sapt si revenim de-abia sambata viitoare... Sper ca apoi sa am un picut de timp (poate noaptea cand doarme micuta) sa selectez pozele :-)
Lorelai
lorelaim spune:
Adi - am revenit din vacanta si ma "lupt" de zor cu sortatul pozelor. Am reusit deja sa fac cateva albume - pe care le-am pus la semnatura. Mai am insa mult-mult de lucru :-)
Tu ce alte foto ai mai facut?
Lorelai
Hibiscus and Lantana Camara from Alcudia,Petunias and Pelargonium from Alcudia,
Alcudia in pink and white, Colours from Alcudia, Alte albume foto
caramel spune:
Buna Lorelaim!
Ai cam ramas singura pe baricade!Eu nu am timp aproape deloc de poze, dar abia astept concediul sa fiu si eu mai productiva!
Imi place foarte mult albumul"colours from Alcudia".Tine-o tot asa!
lorelaim spune:
Multzumesc frumos Caramel
Eu sunt "staying at home mummy"(sau casnica - adica ma "caznesc la domiciliu" :-)) pe moment... si toata ziulica cand sunt la plimbare fac foto... iar in loc sa dorm noptile cumintica langa sotiorul meu... sortez pozele :-)
Itzi urez vacantza placuta si sa te intorci cu gramada de poze sa ni le arati :-)
Multa sanatate si numai bine-tzi doresc!
Lorelai
Hibiscus and Lantana Camara from Alcudia,Petunias and Pelargonium from Alcudia,
Alcudia in pink and white, Colours from Alcudia, Alte albume foto