Aspirante optimiste > 20 ani ( 103 )
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
iulia25 spune:
IRLANDEZA,nu suntem stresati,sunt stresata!!!si nu din cauza operatiei(stiu ca-i un fleac)ci ca nu vrea s-o faca!!!
CLAUDINNA,iubita,nu-l opereaza "chiar acolo".ii faca o taietura mica pe burtica,ca la apendice.
vad eu ce-o mai fi mai departe.poate am norocul IRLANDEZEI si vine bebe fara alte peripetii!!!!
vine bebe?<februarie 2006>
tot am zis ca-i prea devreme,dar acum deja-i tarziu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
irlandeza spune:
Iulia, Si-al meu sot a tremurat putin cand a auzit de operatie, ca e o zona .........dar dr. i-a explicat in ce consta si s-a linistit. Si s-a gandit ca daca asta ne v-a aduce un bebe, atunci chiar merita s-o faca. Mai lasa-i putin timp, dai si alte exemple, de alti barbati care au facut operatia si sunt OK acum. Daca intri la Ologospermisti, acolo e un barbat, Titelul se numeste, care a facut operatia si acum sotia lui e insarcinata a doua oara cu al doile copil. Dar intra mai rar. Trimite-i si lui un PM si vezi ce-ti spune despre operatie.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru7+
iulia25 spune:
IRLANDEZA,sotul meu stie ce si cum e cu operatia.nu-i e frica sau mai stiu eu,doar ca u considera ca asta ar fi un impediment,un lucru f important.nu stiu in ce masura realizeaza el ca are vreo treaba chestia asta cu fertilitatea.
un plan de bataie mi-am facut eu si sper sa-mi iasa.adica:luna urmatoare merg la hsh,cand mai merg la controale la ginoc(o pun in garda si pe dna dr)i-l iau cu mine(poate ea are o alta influenta asupra lui fiind medic).in fine,voi incerca sa-l fac sa constientizeze ca este o problemutza la capitolul bebe si trebuie sa luam masuri serioase atat eu cat si EL si nu mai putem merge cu "toate la timpul lor" sau "cand o fi momentul" ca timpul trece si nu e bine.
acum ca am discutat cu voi ma simt mult mai bine si parca vad lucrurile mai altfel.m-ati ajutat enorm si va multumesc mult de tot!!!!!!!
irlandeza spune:
Iulia, expune-i problema si altfel. Daca tu ar trebui sa faci o operatie, de care ar depinde sa aveti un bebe, si tu nu ai face-o , din diverse motive, el cum s-ar simti ?
O sa vezi ca o sa-si revina si el.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru7+
monica11 spune:
IULIA te sustin sa treceti si peste aceasta mica operatie a sotzului..cu rabdare si perseverenta sigur se va opera si va veni minunea poate cand nici nu te astepti
monica
bebe, te asteptam
http://tt.lilypie.com/TroIp3.png
octombrie 2006
iulia25 spune:
Pa,FELICIA!
MONICA,,te-am mai intrebat si in cap anterior,cat te-a costat pe tine hsg-ul?ti-ai facut vreo analiza(de sange sau altceva) inainte?
IRLANDEZA,!vad eu cum 'ma descurc'!poate dupa ce fac eu hsg si da DD si iese bine,se va convinge el singurel.mai vedem.
iulia25 spune:
iubitelor,ati fugit toate??????
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/baby_r7/baby_r7.jpg)
baby_r7 spune:
ACUM AM REUSIT SI EU SA INTRU.....SI VAD CA AU PLECAT TOATE.......................
Iulia sunt eu pe aici, dar se pare cam singurica.......
poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA
iulia25 spune:
Hello,BABY!